krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja sam skontala da se mnogo više isplati kupovina knjiga na Limundu nego na sajmu. Da se požalim, počela sam i duplo da kupujem, nekad baš ne mogu da odolim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam skontala da se mnogo više isplati kupovina knjiga na Limundu nego na sajmu. Da se požalim, počela sam i duplo da kupujem, nekad baš ne mogu da odolim.![]()

!

Ja sam skontala da se mnogo više isplati kupovina knjiga na Limundu nego na sajmu. Da se požalim, počela sam i duplo da kupujem, nekad baš ne mogu da odolim.![]()

I mislila sam da je suviše ambiciozno. Koliko vi imate? Ja sam tako otišla na sajt dobraknjiga.com i tamo sve listala po izdavačima i od svakog pribeležila ponešto (plus od vaših preporuka ovde) i nakupilo se. Obično kupim onoliko knjiga koliko mogu da ponesem, prošle godine sam uzela 24 (to već zavisi od toga da li kupujem one deblje ili nešto tanko, broširano). Lagunino ne kupujem jer mi je jeftinije preko Kluba čitalaca.Pus, 9 strana?![]()
ali, Rajka..zar baš i knjige moraš duplo![]()

Nego, tragedija mi se dogodila, nešto mi se pokarabasio moj kompjuter, neće da radi. Kaže muž da su može biti neki kablovi, ali ne može iz Nemačke da mi opravi. Valjda će sin znati.... i valjda nije nešto tragično, da pogubim sve moje prevode, spisak pročitanih knjiga i onih za čitanje (moj i od Lamar), fotografije... lele, pa to ceo moj život poslednjih par godina.
Šta čini prašina 

Pa mi bismo, onako grupno, tu igru mogli da odvalimo![]()
Šta ako me pozovete na rođendan, a ja nisam pri parama?ali, Rajka..zar baš i knjige moraš duplo![]()

Pa mi bismo, onako grupno, tu igru mogli da odvalimo![]()
Šta ako me pozovete na rođendan, a ja nisam pri parama?
Nego, sećate li se kad nam je Dana ovo preporučivala, evo izašlo je, i ja to moram da imam.
http://laguna.rs/n1767_knjiga_japanski_ljubavnik_laguna.html
Pa da odgovaramo za organizovani kriminal![]()

I nama se jednom desilo da zbog prasine kompjuter zeza. Ja uzela da citam Istanbul, Pamukov, a lepo sam htela nesto lagano, jer ucim i nema sanse, kad sam je videla na polici, sve mi drugo postalo nezanimljivo. Ubi me Pamuk, mnogo mi se zbog njega ide u Istanbul
) ali cini mi se da mi je tako sela najvise zato sto sam tad bila u Istanbulu i to bas u tim delovima grada gde je on rastao i ziveo i gde i sad zivi, kad je u Turskoj. Ne znam da li je to knjiga pomocu koje zavolis Pamuka. Mada, znas, pokusaj, ti se bar ne silis da citas do kraja kad ti nesto ne pase, pa me nece gristi savest I mislila sam da je suviše ambiciozno. Koliko vi imate? Ja sam tako otišla na sajt dobraknjiga.com i tamo sve listala po izdavačima i od svakog pribeležila ponešto (plus od vaših preporuka ovde) i nakupilo se. Obično kupim onoliko knjiga koliko mogu da ponesem, prošle godine sam uzela 24 (to već zavisi od toga da li kupujem one deblje ili nešto tanko, broširano). Lagunino ne kupujem jer mi je jeftinije preko Kluba čitalaca.
SweetCake, vidim da kupujemo slične tj. iste knjige![]()
Danas sam počela ''Kada ovo budeš čitala'' (Lola Džej, sa Lagunine akcije), čini se da je fino.

Zivota ti, a ko ce onda da igra?A možda i ne
Bar ja, ajd što su mi nepoznati odlomci, nepoznati mi i naslovi potpuno.
Al' nema veze, mogu da navijam![]()

Zamolila bih Lamar da mi posalje cuveni spisak.![]()
jedan za Dunju