Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se po'valim :D
1.
završila smornog Majka...i njegovog Gospodina zauvek
i tralalajka, koja je bzv i dosadna...al' eto izgurah..nikako za kupovimu
2.
završila gomile i gomilice
u zadnji čas, čak je i ovdje hladno
3.
trpim zaovu za medalju

i počela sam divnu knjigu
Američka pita...Majkl Li Vest (žensko)..neko izdanje Politike i narodne knjige, ono malo, džepno
priča o tri žene i njihovoj baba-tetki u nekoj nedođiji u Americi, svaka kao piše o sebi
volim takve knjige
a iz prve sam se sjetila da sam gledala i film, gledale ste ga sve, vjerovatno, isto se zove, sa Džulijom Roberts

Ja sam bila počela tu Američku pitu, ali sam je batalila jer mi je početak bio dosadan/nije obećavao.
E, onog 'Majmuna u ljubavi' nije napisao Majkl Gejl več neki Kajl Smit (ad sa proverla)
Videla sam Alnarijev spisak za Sajam, ono što će biti na akciji su sve neki bezveze naslovi - mene ništa nije privuklo. Radije ću kupiti jednu knjigu koju stvarno želim nego 3 te sa akcije.
Završila sam ''Projekat: sreća'', nju sam čitala još letos pa sam je nege zaturila par poglavlja pred kraj, i pre neki dan sam je pronašla i dovršila. Napisaću utiske kasnije, idem sad u šetnju. Poz

i počela sam divnu knjigu
Američka pita...Majkl Li Vest (žensko)..neko izdanje Politike i narodne knjige, ono malo, džepno
priča o tri žene i njihovoj baba-tetki u nekoj nedođiji u Americi, svaka kao piše o sebi
volim takve knjige
a iz prve sam se sjetila da sam gledala i film, gledale ste ga sve, vjerovatno, isto se zove, sa Džulijom Roberts

Procitala sam je i ja(pre 7 godina).Ali se ne secam radnje.:rumenko:

pravo da ti kažem, ne znam...samo da ne bude politička ili ljubavna tematika:D
mislim, volim ja ljubavne pričice al bih nešto "ozbiljnije" da čitam...posle King-a mi sve deluje nekako obično:D

pravo da ti kažem, ne znam...samo da ne bude politička ili ljubavna tematika:D
mislim, volim ja ljubavne pričice al bih nešto "ozbiljnije" da čitam...posle King-a mi sve deluje nekako obično:D

Ljuljaška daha-Herta Miler,
Tigrova žena- Tea Obreht,
obavezno Udruženje ljubitelja knjiga i pite ljuskuše(ukoliko nameravaš da se družiš s nama :zcepanje:)

elem, žene, dajte predlog za neku zanimljivu knjigu, sa nekom, ne baš tako čestom tematikom?
u poslednje vreme čitam Stiven King-a al bih malo da odmorim od njega: )))

Najbolje ti je da prelistas malo temu unazad. Znam da mozda zvuci kao smaranje i da umemo da trtljamo o svemu o svacemu, ali stvar je u tome sto kad bilo koja od nas procita neku knjigu tu napise i malo o tematici i tome sta joj se dopalo/nije dopalo pa ces na osnovu toga mozda lakse odluciti sta bi volela da procitas.
Sto se tice tematike za ove tri koje ti je Rada preporucila, ovo su kratki sadrzaji sa sajta izdavaca:
http://www.laguna.rs/n1718_knjiga_tigrova_zena_laguna.html
http://www.laguna.rs/n1471_knjiga_ljuljaska_daha_laguna.html (citala Emocija, cini mi se)
http://www.laguna.rs/n1081_knjiga_udruzenje_ljubitelja_knjige_i_pite_ljuskuse_laguna.html (kolektivna ljubimica knjiga, ali ne, nismo stvarno udruzenje, samo volimo da se tako igramo :))

A mislim da bi svaka od nas mogla da ti da brdo preporuka knjiga koje nisu ljubavne ni politicke, to je i dalje (pre)sirok kriterijum.

moji omiljeni stripovi, naročito Mister No...imam gotovo celu kolekciju njegovih stripova...
mada su mi ok i Zagor i Čiko:D

elem, žene, dajte predlog za neku zanimljivu knjigu, sa nekom, ne baš tako čestom tematikom?
u poslednje vreme čitam Stiven King-a al bih malo da odmorim od njega: )))

I meni je Dzeri Drejk zauzeo posebno mesto u srcu. Ako ikad za zivota budem bio u mogucnosti da malim avionom obletim Juznu Ameriku voleo bih da to bude u drustvu nekoga kao ti, iskrenog ljubitelja Dzerijevih avantura :mrgreen:

Nikako da sednem malo da citam :(
Sve nesto drugo moram :roll:

3.
trpim zaovu za medalju
Ako je tako onda je red i da je dobijes :zag:
Ti si naravno ova u sredini :lol:
smilie_sp_263.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back