Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Jel cita jos neko Zagora i Mister Noa? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel cita jos neko Zagora i Mister Noa?![]()
Mistik pica?
Ili tako nešto...
i počela sam divnu knjigu
Američka pita...Majkl Li Vest (žensko)..neko izdanje Politike i narodne knjige, ono malo, džepno
priča o tri žene i njihovoj baba-tetki u nekoj nedođiji u Americi, svaka kao piše o sebi
volim takve knjige
a iz prve sam se sjetila da sam gledala i film, gledale ste ga sve, vjerovatno, isto se zove, sa Džulijom Roberts
Jel cita jos neko Zagora i Mister Noa?![]()
da se po'valim![]()
elem, žene, dajte predlog za neku zanimljivu knjigu, sa nekom, ne baš tako čestom tematikom?
pravo da ti kažem, ne znam...samo da ne bude politička ili ljubavna tematika
mislim, volim ja ljubavne pričice al bih nešto "ozbiljnije" da čitam...posle King-a mi sve deluje nekako obično![]()
elem, žene, dajte predlog za neku zanimljivu knjigu, sa nekom, ne baš tako čestom tematikom?
u poslednje vreme čitam Stiven King-a al bih malo da odmorim od njega: )))
čita moj čo'ek uredno
moji omiljeni stripovi, naročito Mister No...imam gotovo celu kolekciju njegovih stripova...
mada su mi ok i Zagor i Čiko
u poslednje vreme čitam Stiven King-a al bih malo da odmorim od njega: )))
Ako je tako onda je red i da je dobijes3.
trpim zaovu za medalju
Procitala sam je i ja(pre 7 godina).Ali se ne secam radnje.![]()
mhm
a imate zamjerke na moje pamćenje![]()
Veliki pozdrav za tvog coveka i prenesi mu takodje moje impresije, smatram ga carem
I ja.
Kupila sam Japanskog ljubavnika. Slučajno ispalo. Moj dever je želeo Basaru, pa ubedih jetrvu da i ona uzme Purpurni hibiskus, te tako napravismo trojku.![]()