ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
stvarno, dolazi li? jel' najavljen?
ako dolazi, da i kuma dođe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, nemam pojma, zezam sePa jel dolazi? Ili ti to priželjkuješ?
stvarno, dolazi li? jel' najavljen?
A Meda hoce neku igru memorijeja se inače mrljavim sa ovim g-dinom zauvek
a ovaj Majk Gejl je napisao i Moja legendarna devojka..i bila mi super knjiga (jes' da se ne sjećam o čemu se radi...dal' bješe raskinuo sa sadašnjom, pa išao od bivše do bivše da vidi gdje griješi...ili je to možda neka druga knjiga...nije ni bitno, znam da mi bila simpatična)
možda je do mene![]()
Sve hocu, al' nikakopa, Lamarka, memoriši to u onu kutijicu što se prenosi
msm, toliko i ja znam
A Meda hoce neku igru memorije
S' kim Medo, s' kim![]()
Lepo napisana, i nekako mi je malo drugacija od vecine procitanih u zadnje vreme. Ali tek sam na 40-ak stranada se ponovim, jer se TOGA sjećam
pisala sam da mi se jako, jako svidjela Beli oleandar, i čak se vrlo dobro sjećam o čemu se radi
odlična je..i malo teška, ali jako lijepo napisana
i negdje sam ukačila film sa Mišel Fajfer, koju jako volim, ali nije mogla da iznese ulogu majke, nikako...
ovaj Beli oleandar je baš za preporuku
Šta ako me pozovete na rođendan, a ja nisam pri parama?
Nego, sećate li se kad nam je Dana ovo preporučivala, evo izašlo je, i ja to moram da imam.
http://laguna.rs/n1767_knjiga_japanski_ljubavnik_laguna.html
PS. Nego ja vam poslala svima sirovi nepreradjeni spisak sa sve onim primedbama tipa: Dosadno,+++, NEEE.... to su moje interne primedbice, ali me mrzelo da to brisem![]()
Tu smo da se slazemo i da se ne slazemo, i da postujemo razlicitostNema veze, ionako se ne slažem s nekim od tvojih komentara.![]()
Tu smo da se slazemo i da se ne slazemo, i da postujemo razlicitost
Ebote k'o da sam imala Gradjansko u skoli, a nisam
Msm, hocu reci... Mi koji to nismo imali cini mi se da vise postujemo razlicitost od ovih generacija koje to kao uce.
To sad ja kao malopametujem
![]()
E da znaš samo koliko sam puta isto to pomislila. I sad se zapitam kad se ta tolerancija, odnosno jednakost izgubila. Pa sad mora da se uči i da se toliko priča o tome. Tada se o tome nije ni pričalo. Jednostavno je postojalo i bilo normalno.