Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jel dolazi? Ili ti to priželjkuješ?
Ma jok, nemam pojma, zezam se :)

PS. Hvala bogu Bi da je ipak prasina. Mene bi najvise pogodilo da mi se izbrise moja mukotrpno sistematizovana muzika. Ja sam totalni nepoznavalac muzike, pa mi je samim tim bilo teze to da sakupim i sistematizujem. Zato bi me to najvise i pogodilo.

• Podržavam
Reactions: Em.
ja se inače mrljavim sa ovim g-dinom zauvek
a ovaj Majk Gejl je napisao i Moja legendarna devojka..i bila mi super knjiga (jes' da se ne sjećam o čemu se radi...dal' bješe raskinuo sa sadašnjom, pa išao od bivše do bivše da vidi gdje griješi...ili je to možda neka druga knjiga...nije ni bitno, znam da mi bila simpatična)
možda je do mene :think:

stvarno, dolazi li? jel' najavljen?
ako dolazi, da i kuma dođe

Ma jok, al' cuvaj pare, trebace ti :cool:

Ja citam Beli oleander po Daninoj davnasnjoj preporuci. Svidja mi se :)

Pre nje sam bila pocela Istorija ljubavi-Nikol Kraus, isto po Daninoj davnasnjoj preporuci, i posle 40-ak strana odustala. Nije mi nikako legla.
Ali zato mi se ova bas svidja.

ja se inače mrljavim sa ovim g-dinom zauvek
a ovaj Majk Gejl je napisao i Moja legendarna devojka..i bila mi super knjiga (jes' da se ne sjećam o čemu se radi...dal' bješe raskinuo sa sadašnjom, pa išao od bivše do bivše da vidi gdje griješi...ili je to možda neka druga knjiga...nije ni bitno, znam da mi bila simpatična)
možda je do mene :think:
A Meda hoce neku igru memorije :zcepanje:
S' kim Medo, s' kim :think:

pa, Lamarka, memoriši to u onu kutijicu što se prenosi :mrgreen:
msm, toliko i ja znam
Sve hocu, al' nikako :aha:
Lenjos' :neutral:

da se ponovim, jer se TOGA sjećam
pisala sam da mi se jako, jako svidjela Beli oleandar, i čak se vrlo dobro sjećam o čemu se radi
odlična je..i malo teška, ali jako lijepo napisana
i negdje sam ukačila film sa Mišel Fajfer, koju jako volim, ali nije mogla da iznese ulogu majke, nikako...
ovaj Beli oleandar je baš za preporuku

da se ponovim, jer se TOGA sjećam
pisala sam da mi se jako, jako svidjela Beli oleandar, i čak se vrlo dobro sjećam o čemu se radi
odlična je..i malo teška, ali jako lijepo napisana
i negdje sam ukačila film sa Mišel Fajfer, koju jako volim, ali nije mogla da iznese ulogu majke, nikako...
ovaj Beli oleandar je baš za preporuku
Lepo napisana, i nekako mi je malo drugacija od vecine procitanih u zadnje vreme. Ali tek sam na 40-ak strana :)
I ja je bas volim :ok:

Šta ako me pozovete na rođendan, a ja nisam pri parama? :zper:

Nego, sećate li se kad nam je Dana ovo preporučivala, evo izašlo je, i ja to moram da imam.:)

http://laguna.rs/n1767_knjiga_japanski_ljubavnik_laguna.html

Danas sam isla u Delfi bas po tu knjigu.

Ovde je rasprodana. :neutral: Ne razumem kako, izasla je pre 2-3 dana.

A bas sam zarko zelela Ljubavnika.

Manikina Mati pirinca mi je bila veoma nezna i opulentna, a nakon procitanog odlomka novog romana, zakljucih da odise slicnim senzibilitetom.

Umesto zudjenog Ljubavnika, kupih Smrt i njeni hirovi, Saramago. :)

Jedna manje na listi zellja. :)

Trenutno citam zbirku pripovedaka Bliznji Gorana Petrovica.
Kakav raskosan vokabular! Kakva emocija!
Reci se nizu poput najfinijih filigransih bravura. Divno zaista. :)

Tu smo da se slazemo i da se ne slazemo, i da postujemo razlicitost :flert:
Ebote k'o da sam imala Gradjansko u skoli, a nisam :zcepanje:
Msm, hocu reci... Mi koji to nismo imali cini mi se da vise postujemo razlicitost od ovih generacija koje to kao uce.
To sad ja kao malo :think: pametujem :lol:

E da znaš samo koliko sam puta isto to pomislila. I sad se zapitam kad se ta tolerancija, odnosno jednakost izgubila. Pa sad mora da se uči i da se toliko priča o tome. Tada se o tome nije ni pričalo. Jednostavno je postojalo i bilo normalno.

Čitala sam tog Majkla Gejla, zanimljiv je. A ''Zivot na vratima frizidera'' su imali u Gradskoj biblioteci u Knezu, ja sam je odatle bila pozajmila (ja tako zaboravim odakle je ko od vas, secam se samo da je Rada iz Nisa, a Ester iz CG :D ) . Fina knjizica, tuzna. Napisana je u formi poruka koje su majka i cerka ostavljale jedna drugoj na frizideru (retko su se vidjale). Procita se brzo, a pamti jos dugo.

Zna li neko ko jos od pisaca dolazi na Sajam (osim Trejsi Sevalije). Ja sam lovac na autograme :) Nista lepse nego kad imas knjigu s posvetom autora, to ne bih prodala ni za sta na svetu.

Pozz bibliotekarke :)

Ne znam da li je neko vec ostavljao, ali evo spiska Alnarijevih knjiga koje ce na sajmu biti na akciji

307801_10150362373354059_60314069058_8112185_2134316548_n.jpg

http://podkupolom.rs/stampa/akcijski naslovi BG sajam.pdf

Interesantna ponuda - već sam nešto probrala...
Naravno...

U vezi sa mojim premišljanjem oko odlaska...IDEM! :)
Potrefilo se da moj dragi tog dana ima poslovnih obaveza u prestonici, pa ću se "ogrebati" za prevoz! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back