danasc80
Aktivan član
- Poruka
- 1.173
Hvala ti za ovo!Evo u ovoj emisiji Stanojević govori o prevođenju Gospodara prstenova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti za ovo!Evo u ovoj emisiji Stanojević govori o prevođenju Gospodara prstenova.
Nema na čemu.Hvala ti za ovo!
To je bio i Mojsijev odgovor zašto je Izraelce vodao po pustinji četrdesetak godina. Nema povratka na staro, u Egipat. Samo na novo, u Kanan,gde teku med i mlekoMi smo tako daleko otisli, odlutali u neko bespuce, da nam povratka definitivno vise nema![]()
Uzeh i ja ilustr. ''Gospodara prstenova'' ove godine. Nisam kupila na Sajmu već preko sajta, pošto je ista cena, da ne vučem 3 toma. I Silmarilion pride, kad je bal, nek je bal.
Vidim da su se neke dušice po Internetu našle uvređene što su ljudi slikali šta su sve kupili na Sajmu, ''kako nemaju osećaja za nas koji nismo mogli da odemo..'' buahahaha. Bilo je masovnog deljenja (da ne kažem šerovanja) po Instagramu, pa sam tamo videla zavidljive opaske. Neko ih tera da gledaju šta su drugi kupili, šta li. Evo, ja sticajem okolnosti nisam mrdnula iz Srbije pune 2 godine i šta sad, treba da budem zajedljiva prema onima koji stalno putuju, kače slike s Kube itd. Ili da se ne slikaš sa sređenom kosom jer, zaboga, neki ljudi su ćelavi. Večito zavirivanje u tuđe dvorište i komentarisanje, fuj. Dokle smo došli, da se ljudima zamera što SVOJE PARE troše na KNJIGE.
MoiDa li je neko od vas ( ovde prisutnih) citao Gospodara prstenova?
Ja nisam uspela da film odgledam do kraja.
E slatko me nasmeja sa ovim što sam "iskosila".Uzeh i ja ilustr. ''Gospodara prstenova'' ove godine. Nisam kupila na Sajmu već preko sajta, pošto je ista cena, da ne vučem 3 toma. I Silmarilion pride, kad je bal, nek je bal.
Vidim da su se neke dušice po Internetu našle uvređene što su ljudi slikali šta su sve kupili na Sajmu, ''kako nemaju osećaja za nas koji nismo mogli da odemo..'' buahahaha. Bilo je masovnog deljenja (da ne kažem šerovanja) po Instagramu, pa sam tamo videla zavidljive opaske. Neko ih tera da gledaju šta su drugi kupili, šta li. Evo, ja sticajem okolnosti nisam mrdnula iz Srbije pune 2 godine i šta sad, treba da budem zajedljiva prema onima koji stalno putuju, kače slike s Kube itd. Ili da se ne slikaš sa sređenom kosom jer, zaboga, neki ljudi su ćelavi. Večito zavirivanje u tuđe dvorište i komentarisanje, fuj. Dokle smo došli, da se ljudima zamera što SVOJE PARE troše na KNJIGE.
Čitao sam, iako nisam ljubitelj epske fantastike, ali Tolkina ipak treba pročitati. Ne mogu da kažem da sam bio naročito oduševljen, mada sasvim je uDa li je neko od vas ( ovde prisutnih) citao Gospodara prstenova?
Ja nisam uspela da film odgledam do kraja.
3000 strana? Ipak ja ne bih, ja ne shvatam tu epsku fantastiku.Čitao sam, iako nisam ljubitelj epske fantastike, ali Tolkina ipak treba pročitati. Ne mogu da kažem da sam bio naročito oduševljen, mada sasvim je u
redu, može se pročitati.
Koliko se sećam nema toliko strana.3000 strana? Ipak ja ne bih, ja ne shvatam tu epsku fantastiku.
Ako je film preko 4 sata onda je to brat bratu 3000 stranaKoliko se sećam nema toliko strana.
Možeš je i zaobići, nećeš izgubiti ništa.
Sad sam pogledao, ovo izdanje ima 1200 strana.Ako je film preko 4 sata onda je to brat bratu 3000 strana![]()
Ja sam ambiciozno uzela da čitam Gospodara Prstenova kad sam saznala da je u Britaniji proglašen za knjigu veka (20-og). Još sam prvo pročitala Hobita jer je to kao šta je bilo pre. I tako sam čitala i mučila se do nekog momenta kad sam se zapitala, šta i zašto ja to sebi radim. Ne sviđa mi se, ne volim, nije mi zanimljivo, da ne kažem nešto gore zbog ovih koji to vole, ali ja stvarno sebe tu nisam našla.
Ni film nisam odgledala, svaki put kad sam probala zaspala sam.
Dana: Zena, Majka, Kraljica, Wild Child "samo" Zena i KraljicaNema to veze s godinama, vidiš da i ovde neke ozbiljne žene i majke to vole. Nama se ne sviđa, pa šta da radimo. Davno smo zaključili da bi bilo dosadno da svi volimo isto.
Da li bi bila ljubazna da mi napises naslov na italijanskom da bih mogla na nemackom da je nadjem.I ja mnogo volim da vidim koje su knjige drugi kupili, zato i ne razumem kako nekome može da smeta ako se u grupi o knjigama (reč je o onom D.kutku u koji se nikad nisam ni učlanjivala jer je ozloglašen, a sad mi je i jasno zbog čega) priča ko je šta kupio na Sajmu. I pljuvanje ljubitelja fantastike. Ovde su sve normalni ljudi, hvala Bogu (čast izuzecima).
Što se Tolkina tiče, ja imam 3-4 različita izdanja Hobita i Decu Hurinovu (koju još nisam čitala).
Trenutno čitam pesme Odiseja Elitisa i Istoriju pčela koje sam kupila na Sajmu. Sporo mi ide jer me deca ometaju, a ne mogu da ih se otarasim. U oktobru sam pročitala samo 2 knjige - O književnosti i Majstor i Margarita; Eko mi je više legao.