Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onom coveku sa onako neprihvatljivim ponasanjem nije mesto tu a on je bio tamo,potpisivao se,slikao,galamio sto je besmisao potpun. Takodje gospodja Habjanovic Djurovic je toliko negativno delovala da je to neverovatno - ne razumem,ko ne zeli ne mora da bude prisutan,cemu to,ne moze niko da je primora niti treba.
Ljubivoje Rsumovic je jednom negde rekao da ne voli prilaske ljudi za autogram,sliku - videla sam ga,nisam uznemiravala ali mi taj stav nije jasan jer to ide uz javni posao tog tipa a zove se profesionalnost.Generacije su odrastale uz to sto on radi.
Ja nisam u toku, koji je to "onaj čovek"
Heroj, i to najveći?Нека прича (сад ће Рахела да скаче) ко шта хоће али је Шеки, бивши хашки сужањ, највећи херој новије србске историје.
Ja juce postavih neki clanak o njegovim knjigama, recenzentima tipa Tomislav Nikolic, ali mi jeНека прича (сад ће Рахела да скаче) ко шта хоће али је Шеки, бивши хашки сужањ, највећи херој новије србске историје.
Zapravo, srpsko društvo se uopšte ne mijenja, pa ni kulturni identitet. Što i jeste problem.Vremena se menjaju, i mi sa njima. A "mi" znači srpsko društvo i njegov kulturni identitet.
Vuk Hamovic je neki "biznismen", ne shvatam poentu, Hamovica ziv covek ne poznaje,Verovatno se Vučina Hamović boji da ga na idućem Sajmu Vojkan ne potisne iz amfiteatra na marginu.
Vremena se menjaju, i mi sa njima. A "mi" znači srpsko društvo i njegov kulturni identitet.
Moja greška, istinaVuk Hamovic je neki "biznismen", ne shvatam poentu, Hamovica ziv covek ne poznaje,
nije mi poznato da pise knjige pa i ne razumem sustinu tvoje poruke.
Nazalost, vreme je u Srbiji stalo i stoji tako vec decenijama.
Iskreno, meni se čini da se menja, ali opet, to je moje mišljenje. Pitanje je što bi bio novi srpski kulturni identitet i koji i koliki deo naroda bi se s njim identifikovaoZapravo, srpsko društvo se uopšte ne mijenja, pa ni kulturni identitet. Što i jeste problem.
Ne znam na koji tačno "originalan " prevod Gospodara prstenova misliš. Ako pogledaš u katalogu Narodne biblioteke Srbije videćeš da je od 1981. jedini prevod u opticaju onaj Zorana Stanojevića, koji je sam prevodilac menjao, dopunjavao, korigovao kako je smatrao da treba u odnosu na promene izdavača. Najnovije izdanja Publik praktikuma takođe je slična korekcija prevoda Zorana Stanojevića koju je on sam inicirao.Nisam videla medju starim knjigama originalni prevod Gospodara Prstenova,originalnu knjigu.
A to, ne poznajem coveka, ali je dobro da razmislja u tom pravcu.Moja greška, istina
Mislio sam na Zorana Hamovića, vlasnika izdavačke kuće Clio, člana predsedništva Pokreta slobodnih građana koji je jedan od organizatora sakupljanja potpisa za izbacivanje Šešelja sa Sajma
https://pokretslobodnih.rs/organizacija/organi-pokreta/predsednistvo/zoran-hamovic
Krivo, vreme u Srbiji se neprestano menja, evo danas pada kiša a jučer je bilo sunčano. Slično je i sa politikom i političarima. Jučer smo bili daleko od Evrope ali smo išli ka njoj, danas smo bliži Evropi nego ikad ali trebamo misliti i na druge opcije. Pri tome zadržati sve bitne karakteristike koje čine naciju, jezik, istoriju i distinktivnu kulturu uz zadržavanje onog što čini državu a to je teritorija i stanovništvo. I to sve u situaciji koja se stalno menja, kako na međunarodnom tako i na unutrašnjem planu
Iskreno, meni se čini da se menja, ali opet, to je moje mišljenje. Pitanje je što bi bio novi srpski kulturni identitet i koji i koliki deo naroda bi se s njim identifikovao
Evo u ovoj emisiji Stanojević govori o prevođenju Gospodara prstenova.Ne znam na koji tačno "originalan " prevod Gospodara prstenova misliš. Ako pogledaš u katalogu Narodne biblioteke Srbije videćeš da je od 1981. jedini prevod u opticaju onaj Zorana Stanojevića, koji je sam prevodilac menjao, dopunjavao, korigovao kako je smatrao da treba u odnosu na promene izdavača. Najnovije izdanja Publik praktikuma takođe je slična korekcija prevoda Zorana Stanojevića koju je on sam inicirao.