krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Quentine, takva je i moja kad krečim, ali nisam skoro... Elefterija, takva je bila moja kad sam se udala, no i to je bilo davno... Sad mi sve više liči Pamukovu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...
On i sam kaze da je knjige nasledio od oca, kupovao ih po antikvarnicama, ne znam zasto bi bilo cudno da bas te knjige ( antikvarne) stoje
ovako naredjane. Pa skoro da je tako i kod mene samo sto ja bacam kad vidim da su redovi do plafona.
A svakako da ima jos neku malo uredniju svoju biblioteku. Ovo mu dodje kao onaj njegov muzej nevinosti.
Quentine, takva je i moja kad krečim, ali nisam skoro... Elefterija, takva je bila moja kad sam se udala, no i to je bilo davno... Sad mi sve više liči Pamukovu...![]()
I ovo je slikano poslije godišnjeg čišćenja i brisanja prašine sa svake knjige pojedinačno, a svemu tome je prethodilo krečenje. Sad je sve nadžidžano kojekakvim sitnicama, sličicama i sl.Ma veliki je shit sa tim teskim knjigama, enciklopedijama, nekih u skupocenim povezima sa zlatnim slovima, a svaka teska barem kilo zive vage,
to polica ne moze da izdrzi.Onda stavljas najteze dole i ne vidis ih kad h trazis, onda se iznerviras pa redjas jednu preku druge, ali i tu nista ne vidis
i tako stalno ih nesto iznova redjas, pravis neke nomenklature u glavii oje vec posle dva sata zaboravis pa onda sledeceg dana sve ispocetka.
Jedino se ti kriješ, svi se manje-više poznajemo. Daj baci sličku da te vidimo...
Ma ne mogu sliku da nadjem, moja je prijateljica u Beogradu pravila po meri takvu biblioteku sa staklom,I ovo je slikano poslije godišnjeg čišćenja i brisanja prašine sa svake knjige pojedinačno, a svemu tome je prethodilo krečenje. Sad je sve nadžidžano kojekakvim sitnicama, sličicama i sl.
Nemam ja mnogo enciklopedija, sve su ostale u roditeljskoj kući. Imam nešto rječnika, ali ne previše.
Moraću ozbiljno da razmislim o tom zastkljivanju. Možda postoji neka varijanta pleksiglasa, ako je jeftiniji od stakla. A valjda je i izdržljiviji, kad ja puknem policu laktom, ovako smotan...
Pa trebalo je pazljivo da citas sta ja pisem i zasto nemam nerv da ga citam.Ne mogu da te zamislim smotanog...Jedino se ti kriješ, svi se manje-više poznajemo. Daj baci sličku da te vidimo...
Jednu onako, ispred biblioteke, kao Pamuk...
- - - - - - - - - -
Tatu smo danas izveli iz bolnice i sad je kod mene, tj. u svom stanu. Od čitanja nema ništa, a Gras je toliko dosadan sa svojim Psećim godinama, da ozbiljno razmišljam da batalim posle sto i kusur strana. Možda je problem u meni, previše sam opterećena ovih dana oko tate.
Ne mogu da te zamislim smotanog...Jedino se ti kriješ, svi se manje-više poznajemo. Daj baci sličku da te vidimo...
Jednu onako, ispred biblioteke, kao Pamuk...
![]()

Stigle mi knjige od Delfi knjizare![]()
Sad je sve nadžidžano kojekakvim sitnicama, sličicama i sl.
.

Pravim i ja po meri, a moguce je staklo od poda do plafona i to u svim mogucim varijantama, ali mnogo love kosta, za te are mozes da kupis 1000 knjiga ako
ih placas recimo po 3 evra.
Prelepo je kada je staklo zeleno pa se vide lepo i knjige.
![]()
Stigle mi knjige od Delfi knjizare![]()
Ma nema šanse.

dzems dzojs - pisma nori (da li je ovo neki izbor kao neka knjizica s tim pismima)

Ma taman posla da stavljas sliku pa da se razocaramoMa nema šanse.

Ma ja bas zbog tih trica i kucina i bacam ove vitriine, sve to samo skuplja prasinu, nicemu ne suzi, ali ajde kao da imas neke ukrase, nesto nasldejeno, nestoNormalno, uostalom. ko još drži samo knjige u biblioteci. Normalan svet ima 1:1, koliko knjiga-toliko i kojekakvih trica.
I samo da kažem za televiziju - Quentin ćaska sa nama, o biblioteci - ok, ali ćaska
- - - - - - - - - -
Američki plakar za knjige - savršeno! Kako se toga nisam setila. Samo se naprave kraće police, a ne po ceo metar i nema uvijanja pod teretom.

Pa pohvali nam se kako treba, sa spiskom!
Moje su knjige stigle, msm, mojih 12 i tuđih 18,,, Ne znam gde da ih stavim, ćerka šizi, kaže pod hitno da sam ih sve prodala...![]()

Ma taman posla da stavljas sliku pa da se razocaramo
Quentin je srednje visine ( nesto izmedju 175 i 182 ), smedja kosa, smedje oci, relativno vitak, a ja cu naci odgovarajucu sliku za njega.
Imam nekoga na umu al ne znam ni kako se taj zove( neki americi,mozda i nemacki glumac, uvek mu zapadne sporedna uloga), ali uskoro turam sliku.![]()