snežna pahuljica
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Dobro veče 
Na početku malo o temi a posle spam
Slabo sam čitala prethodnih dana (biće u spojleru objašnjenje zašto
). Sad sam završila sa nekim obavezama i već ću večeras ranije da legnem i uživam u čitanju. Planiram da uzmem ovih dana nešto u Laguni da održim popust. Verovatno će to biti neka od ove dve poslednje Saramagove, a ranije sam razmišljala i o Velikiću. Sada je izvesniji Saramago. A razmišljam i o ovoj akciji u Vulkanu. Uzela bih Velika očekivanja. Većinu od onih ponuđenih imam. Videću još. Imam vremena do 1. maja.
Eto to sam imala da vam kažem. NAdam se da ću u sledećem upostu moći konačno da kažem da sam nešto pročitala

Na početku malo o temi a posle spam

Slabo sam čitala prethodnih dana (biće u spojleru objašnjenje zašto
). Sad sam završila sa nekim obavezama i već ću večeras ranije da legnem i uživam u čitanju. Planiram da uzmem ovih dana nešto u Laguni da održim popust. Verovatno će to biti neka od ove dve poslednje Saramagove, a ranije sam razmišljala i o Velikiću. Sada je izvesniji Saramago. A razmišljam i o ovoj akciji u Vulkanu. Uzela bih Velika očekivanja. Većinu od onih ponuđenih imam. Videću još. Imam vremena do 1. maja. Uh, od početka aprila, dan za danom samo su se nameštale obaveze. Sajam mi je oduzeo dosta vremena pa nisam stizala da čitam, ali to je bio posao pa se ne žalim zbog toga. Obaveza koja je bila i zadovoljstvo se ticala plesa. Juče je u Novom Sadu bilo jedno takmičenje i ja sam učestvovala. NIje bilo mnogo učesnika (koliko zna da ih bude), i postojale su određene kategorije (razvrstavanje se vršilo po tome koji se plesovi igraju i po godinama, jer je nerealno da neko sa recimo 13 pleše u istoj grupi sa nekim ko ima 30). U mojoj kategoriji bilo je naš šestoro i svi smo bili iz naše škole, tako da je podijum bio samo naš
Ja sam ovojila bronzu, ali mi je to potpuno nevažno jer sam išla da se družim i dobro provedem sa ljudima sa kojima godinama plešem i koje volim. Bilo je naravno i onih koji su ovo doživeli kao da je ovo takmičenje od neke životne važnosti, što je meni potpuno besmisleno. Nije bilo novčanih nagrada ili nečeg tome sličnog, već su svi dobili neke pohvalnice, prva tri mesta medalje, i sve devojčice/devojke/žene (jer kao što rekoh podela je bila i po godinama) su dobile po kalu bez obzira na plasman. Nama je bilo super u putu ka Novom Sadu, u povratku takođe, zezali smo se, pevali, jeli naravno čim je bus krenuo... Kao ekskurzija. Odavno nisam bila na jednoj i ova mi je baš prijala.
Tako da, bez obzira što smo mi svi bili opušteni, morali smo prethodnih dana da ipak vežbamo, pa je i to razlog mog zanemarivanja knjige.
A, realno, mogla sam pre neki dan kad sam išla da vadim ličnu kartu da ponesem knjigu sa sobom (zaboravila sam) i baš bih dosta pročitala jer sam čekala više od tri sata u redu!
Ja sam ovojila bronzu, ali mi je to potpuno nevažno jer sam išla da se družim i dobro provedem sa ljudima sa kojima godinama plešem i koje volim. Bilo je naravno i onih koji su ovo doživeli kao da je ovo takmičenje od neke životne važnosti, što je meni potpuno besmisleno. Nije bilo novčanih nagrada ili nečeg tome sličnog, već su svi dobili neke pohvalnice, prva tri mesta medalje, i sve devojčice/devojke/žene (jer kao što rekoh podela je bila i po godinama) su dobile po kalu bez obzira na plasman. Nama je bilo super u putu ka Novom Sadu, u povratku takođe, zezali smo se, pevali, jeli naravno čim je bus krenuo... Kao ekskurzija. Odavno nisam bila na jednoj i ova mi je baš prijala.Tako da, bez obzira što smo mi svi bili opušteni, morali smo prethodnih dana da ipak vežbamo, pa je i to razlog mog zanemarivanja knjige.
A, realno, mogla sam pre neki dan kad sam išla da vadim ličnu kartu da ponesem knjigu sa sobom (zaboravila sam) i baš bih dosta pročitala jer sam čekala više od tri sata u redu!
Eto to sam imala da vam kažem. NAdam se da ću u sledećem upostu moći konačno da kažem da sam nešto pročitala

, za par knjiga sam znala da ih hocu, i njih sam prve kliknula, ostale na brzinu kao da vidim o cemu se radi da bas ne uzmem neku glupost...i naravno da sam uzela, uopste ne znam ni kada sam kliknula na "zabiberite mu corbu" jos kad mi je stigla aahhhha prcvoljak reko sad cu da zovem da se bunim nisam ja ovo porucila uvalili mi...posle gledam spisak uvalila sam sama sebi..to ne mozes ni da poklonis nekome a da ga ne uvredis. Nema veze ostale su mi ok.