Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu Pilotovu zenu zaobilazim kad god je vidim, ionako ne volim ove duge letove preko okeana a pogotovu ove godine popadase avioni na sve strane. Sad si me malo zainteresovala posto ti se dopala, al videcu.

Nego da li znate sta je sa Linejnom?

-------

Sad vidim i Kerefeka se pita isto.

A i ja se već dva-tri dana pitam isto!

Pa, eto meni se svidela Pilotova žena. Čini mi se da nije ovde baš mnogo hvaljena, mada je kupovana, tako da nisam mnogo očekivala.

Ne mogu sad da nadjem film. Sa prevodom!!

Dok je moj dragi jos bio ludo zaljubljen i slep za moju opsesiju knjigama, povremeno smo zajedno isli u Lagunu u Resavskoj (volela sam taj prostor, imao je neku toplinu) i znao je da odabere i po 10ak knjiga za sebe.Jedna od odabranih, koja me je iznenadila kao nije "muska" knjiga, bila je Pilotova zena. Izbegavala sam je, povrsno je ocenjujuci kao dosadnu...ali evo Bi, obradovala si me.
Drugom prilikom, izabrao je Izgubiti Juliju.

Sve knjige koje je birao, nekako su mi posebno drage,iako većinu nikad ne bih izabrala i nisam ih citala.
Poklonio mi je i jednu za koju znam da je bzvz,ali je cuvam kao posebnu,jer ju je on birao za mene....

Pa to je ništa! Tamo na sajtu piše i neki redovan Lagunin popust 15%. Ja nemam članski popust. Ma nije ni važno. Ionako mi je sve preko 200 dinara skupo.

Najmanji popust je 15%, stekneš ga kupovinom jedne knjige u Laguni, čime automatski postaješ član kluba, naravno ukoliko popuniš pristupnicu.
Što se "skupoće" tiče, ja večeras ponovo bila u pozorištu za 100 dinara. Gledala sam Borilački klub.

Napisala sam Baš je to lepo... tako i treba, komentarišući Kerefekin post i kako je njen dragi birao knjige za nju s ljubavlju, a ona ih s ljubavlju čuva...
... a onda vidim da se Krasuljak pravo iz pozorišta ubacila izmedju, pa sam obrisala. Ali pošto može da bude komentar i na njen post, vratila sam s bespotrebnim obrazloženjem :lol:

Da biste nesto skinuli sa Scribd'a morate da napravite nalog i da nesto aploadujete...Koliko postavljas, toliko mozes i da skidas...
Pogledacu negde za TO da li ima u e formi pa javljam.

I dalje citam Jergovica, on zanimljiv ali ja spora.

Našla sam na Instagramu nešto što mi je bilo simpatično i pogodno za nas ovde:

(originalno je napisano na engleskom ali ću napisati i na srpskom ako neko ne razume engleski)

Sve što želim je:

Books (Knjige)
Comfy chair to read books on (Udobna stolica u kojoj ću čitati knjige)
Shelves to put books on (Polica za knjige)
Books
Tea to drink while I read books (Čaj dok čitam knjige)
Man that reads books (Muškarac koji čita knjige)
Books
Money to buy books (Novac za kupovinu knjiga)
More books (Još knjiga)

Ovo se nalazi na profilu instagram.com/littlebookthings/. Nije zaključan profil tako da možete da ukucate samo ovo na netu i da gledate razne lepe stvari za i o knjigoljupcima:)

Poslednja izmena:
Našla sam na Instagramu nešto što mi je bilo simpatično i pogodno za nas ovde:

(originalno je napisano na engleskom ali ću napisati i na srpskom ako neko ne razume engleski)

Sve što želim je:

Books (Knjige)
Comfy chair to read books on (Udobna stolica u kojoj ću čitati knjige)
Shelves to put books on (Polica za knjige)
Books
Tea to drink while I read books (Čaj dok čitam knjige)
Man that reads books (Muškarac koji čita knjige)
Books
Money to buy books (Novac za kupovinu knjiga)
More books (Još knjiga)

Ovo se nalazi na profilu instagram.com/littlebookthings/. Nije zaključan profil tako da možete da ukucate samo ovo na netu i da gledate razne lepe stvari za i o knjigoljupcima:)

To kao da je moj profil...:lol:

- - - - - - - - - -

Sutra popust od 20% u svim knjižarama Vulkan
http://www.vulkani.rs/v/2f501e40-d0...20-u-svim-knjizarama-Vulkan.aspx#.VTfBhbuq6W9

- - - - - - - - - -

http://www.vulkani.rs/v/2f501e40-d0...20-u-svim-knjizarama-Vulkan.aspx#.VTfBhbuq6W9

Bas lepo!
Nepravedno sam zapostavljala Vulkan u odnosu na Lagunu,sve kao izdaju Noru Roberts,Sandr Braun...
Mada volim njihova kolekcionarsko izdanja Kingovih knjiga, a potpuno su me oduševili akcijom Mesec klasika.

Sutra sestra ide da mi dokupi jos neke knjige, taman ce ubosti i ovih 20%... Jedino ne znam da li ce hteti da tegli tolike knjige...

- - - - - - - - - -

Znala sam da će ovde biti prepoznavanja :lol:

Svetski dan knjige je danas. Na platou kod Hrama se održava sajam i išla sam danas tamo što u šetnju što da obiđem deo društva sa prerhodnih sajmova. Nema puno izdavača, desetak. Pčelica, Kreativni centar, Laguna., Vulkan, JRJ, Otvorena knjiga, Evro Giunti i ima još nekoliko ali sad ne mogu da se setim. Ja sam uzela Knjigu o džungli opet. Kupila sam ovu knjigu pre par meseci ali sam je jednom detetu poklonila tako da sam sad ponovila kupovinu.

Idem kasnije u ppzorište. Kratak mi je ovaj dan :)

Poslednja izmena:
Kad spomenu Hram, tamo sam u subotu oko 5. Sutra putujemo za NS na ekskurziju...

- - - - - - - - - -

Imam ja Knjigu o džungli... Uzela sam je na otpis iz biblioteke.
Lepo se provedi u pozorištu. :cmok:

- - - - - - - - - -

Danas stiglo brdo knjiga... Noći jasmina, Kraljev gambit, Fanny (Erika Jong), Palata rajskog zadovoljstva 1 i 2. Poštar je opet šizio...:lol:

Kad spomenu Hram, tamo sam u subotu oko 5. Sutra putujemo za NS na ekskurziju...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Danas stiglo brdo knjiga... Noći jasmina, Kraljev gambit, Fanny (Erika Jong), Palata rajskog zadovoljstva 1 i 2. Poštar je opet šizio...:lol:

Dzaba mu da sizi, bolje da nabavi kolica.
iu

Danas su stigle knjige sa Delfi akcije..2x10....ali kod mame..nisam jos isla po njih.

Koleginica je bila do Vulkana i uzela mi Madam Bovari i Slika Dorijana Greja,sa akcije mesec klasika,a kad je vec popust povodom dana knjige,uzeh i Dr.Sleep i Groblje kucnih ljubimaca.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Bilo mi je lepo u pozorištu. Teška tema ali odlična. To je bila neka studentska predstava i odlično su glumili.

I za boldovano - :zcepanje:

pa eto, cim pitas ovo o postaru :D

ja nista ne citam. Bacio sam kosku ovde skoro o Besnilu, udjose ljudi u klinc zbog cirilice (naravno :D ) i batalih...a tesko da cu moci i narednih sigurno godinu dana da nastavim ili citam bilo sta :D
Au, kako već znaš da sigurno toliko dugo nećeš čitati?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back