Predrasude iskustva generacija?
Uh. Daj mi definiciju predrasuda.
Što se tiče ostatka teksta, ok. Donekle. Ja govorim iz svog iskustva, gdje sam u Njemačkoj upoznala mnogo obrazovanih i neobrazovanih muslimanki, koje su se za nevjerojatno kratko vrijeme adaptirali i na zakone i na sistem života. Brzo su prihvatili skoro sve stvari i uklopili se u sredinu.
to je sasvim normalno
ali enmacka nije islamisticka zemlja proijeklom niti ce biti. to kao kada bi srbi imali plan da odu u nemacku pa se nakote mashala, da b iejdnogdana berlin sijao na pravoslavni bozic ?
malo morgen...
niko ne brnai ni srbinu ni muslimanu da dobije drzavljanstvo da se uklopi ali stose tice ovih nekih stvari zna se ko je starosedeoc ciji su obicaji tu da budu javni. sve sotalo po kucama svojim klubovima nije problem..
eh kao kad bi se nemci nakotili u turskoj i sutra trazili to sto vi trazite u enmackoj
kako da ne pobili zbrisali bi ih turci dok si reko ...
jsno je da islamisti imaju taj plan i da postaju problem u evropskim drzavama gde je doslo do velike migraicje i nagomilavanja reprodoukcijom...
moze trucin da ozeni nemicu i ok dobice drzavljanstvo to niko ne psori posle odredjenog peridoa koji ume biti sad podosta dug.nejgovo dete dobice po majci automatski ali gospodjo cim dete bude nosiloime ahmed i slicno (nisu islamisti voljni da kao neki srbin dadnu edetetu robert il slicno pogleda se u porijeklo i op la...
islam nikada u hriscanskim zemljama od vajkada nece biti na istoj osnovi i pravima kao i hriscanstvo tjreligija u zemlji domacina
logika i apsolutno normalna stvar.
da se ne lazemo te migracije koje je evropi ubacila usa niti jedan domacinski naordu evropi ne gleda ni malo ruzicastovec sa podozrenjem .bice tako sve dok u islamistickim zemljama postoji ogromna vecina radikalnih islamista i dok se propoveda sveti rat.
silni teroristicki aktovi po evropi ih samo dodtano teraju da te migrante gledaju sa velikim oprezom.
dakle, sedite gde ste, ako imate gostoprimstvo, posao ne budite baati da i to ne izgubite.