Berlin u Ramazanu!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To više nisu turci! Kako ne shvatate.
Ako je Simin deda otišao u Njemačku na arbajt, pa se rodio Simin tatko Đura, pa Đura napravio Simo, Simo više nije Srbin, već je nijemac.
hahahahahahahahhahahaha
:rotf: :rotf: :rotf:

dakle isto tako bi bilo u kini. samo ne bi imali kose oci jel de ? osim ako neko od siminih kasnije ne kresne kineskinju ...

drzavljanstvo i nakot ne znaci i porijeklo.

drzavljanstvo osim stecenog tokom zivota negde u dugom periodu postoji po rodjenju ali i po porjeklu AKO NISI ZNALA .

simo ce uvjek bit porjeklom srbin a turcin ce bit turcin.
plus sto je turcina lakse prepoznat, osim ovog odavde . vi ste tezi za prepoznat jer licite na nas :D

sta ti je islamisticki plan, ajmo mi tamo pa kad se nagomilamo to ce bit nase. strategija da prostis preko k.urca...

Ali ako žele da unište Nemce zbog nacističkog antisemitizma, zašto bi to radili preko muslimana, budući da je islam antisemitski, ili bolkje rečeno antijevrejski. (Arapi su Semiti; a muslimani nisu protiv njih).
Isto tako i ekspanzionizam nacista - pa i islam je espanzionistički.
Militarizam, antidemokratičnost, manjak tolerancije prema drugačijem - sve što nacizam ima, propoveda i islam.
Najlakse i jedino moguce za sada je preko njih koji su pogodniji od ostalih migranata.
Unistenje Evrope podrazumeva i u nistenje hriscanstva kao sastavnog dela njenog identiteta i kulture ciji su korene u antici nisu slucajni pokusaji nametanja navodnog uticaja islama na renesansu.
Muslimani su orude u rukama jevreja ciji je cilj unistenje hriscanstva u Rusiji pravoslavnog u drugim zemljama katolickog u zavisnosti gde koje preovladava.
Tolerantni su za sada prema protenstantizmu posto su oni njihovom reformacijom uspeli da se nametnu, pojedine njihove denominacije koje obuhvataju i cele drzave poput anglisticke crkve vise lice na judaizam nego na hriscanstvo i ovaj segment je malo komplaksniji, mislim da sam ga u kratkim crtama objasnio.
Kao sto sam napisao od 1790-te pocinje ostvarivanje ideje WWI i WWII samo segmenti koji se jos uvek eksploatisu, 1848-mu koja je potresla celu Evropu vise niko ne spominje.

Na čemu li si ti koekude, pričamo o Ramazanu i islamizaciji Evrope ? :kafa:
Ovaj me Kapetan uvijek izludi.
hahahahahahahahhahahaha
:rotf: :rotf: :rotf:

dakle isto tako bi bilo u kini. samo ne bi imali kose oci jel de ? osim ako neko od siminih kasnije ne kresne kineskinju ...

drzavljanstvo i nakot ne znaci i porijeklo.

drzavljanstvo osim stecenog tokom zivota negde u dugom periodu postoji po rodjenju ali i po porjeklu AKO NISI ZNALA .

simo ce uvjek bit porjeklom srbin a turcin ce bit turcin.
plus sto je turcina lakse prepoznat, osim ovog odavde . vi ste tezi za prepoznat jer licite na nas :D

sta ti je islamisticki plan, ajmo mi tamo pa kad se nagomilamo to ce bit nase. strategija da prostis preko k.urca...
Što mi BBC ne ostavi adresu! Vaš dvojica bi bili najbolji drugari.
Moj rođak Dragisa i žena mu Mileva, već 30 godina u Njemačkoj, sin Ronald, kćerka Donata, Donatina kcerka Analena. Ronaldov:zcepanje: sin Kobe. Oboje u braku sa Srbima.

Simo može da postane Nemac a Muhamed nikada. U ovo sam ubedjen 1000% . Da su obojica imali iste uslove, rodjeni u Nemačkoj itd.
Čovek je čudo i ni izbliza ispitana stvar. Hiljade godina pustinje koje nosi u sebi Muhamed nikada se neće izbristi gumicom.
Apsolutno, odrastanje u nekoj sredini poput geta uz nasledne osobine pomesane sa verom ostavlja neizbrisiv trag.
Niko ne obraca paznju na njihov obicaj obrezivanja koji spada u cirkmizaciju, tesko telesno ostecenje koje psiholoski formira coveka poput njih i jevreja.
Nije tajna da su zene te koje u njihovom drustvu zele promene i prilagodavanja, ali je to tesko postici u takvim sredinama.
Jedini nacin na koji bi ih koliko toliko za pocetak prilagodili je feminizacija njihovih zena koje zele da se obrazuju odbace tabue itd. kao sto rekoh ne dozvoljava im njihova sredina u kojoj ih drze u podredenom stanju.

Zelene stranke su u svakoj drzavi najveci retardi
Definitivno: počev od Dabrice i Ćute.
1F4A2DB6-E9B7-496D-8A59-4DA7E74B4EFC.jpeg

Back