Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.447
Isto tako Srbe boli uvo za tvoja prava u Republici Srpskoj.Ako ti ne paše Republika Srpska odseli se gdje ti paše.Šta me briga za njih. Što se nisu zajebali kao ja i došli ovamo? Ha.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto tako Srbe boli uvo za tvoja prava u Republici Srpskoj.Ako ti ne paše Republika Srpska odseli se gdje ti paše.Šta me briga za njih. Što se nisu zajebali kao ja i došli ovamo? Ha.![]()
Neću. Hoću baš ovdje.Isto tako Srbe boli uvo za tvoja prava u Republici Srpskoj.Ako ti ne paše Republika Srpska odseli se gdje ti paše.
E super što ćeš ostat.Patiš,a ne možeš ništa promjenit.To je još bolja opcija,nego da odeš.Neću. Hoću baš ovdje.
Tebi odgovara jer te pokupilo sa njive, obuklo ti nekakvo odijelce i sada si prva faca sela. Posrećilo ti se![]()

Ja patim? Simo, ludiš polako, ali sigurno. Ja hoću ovdje da živim, ali treba ljude prosijati i škart baciti svinjama.E super što ćeš ostat.Patiš,a ne možeš ništa promjenit.To je još bolja opcija,nego da odeš.![]()

Džegi, srećna si ko svinja u TeheranuJa patim? Simo, ludiš polako, ali sigurno. Ja hoću ovdje da živim, ali treba ljude prosijati i škart baciti svinjama.
Promjeniće se Simo. Proći će i Dani prostakluka i kretenizma. Štaš onda?![]()
Republika Srpska nikad neće bit po tvojim željama.Zato mi je drago što ćeš ostat i patit.Ja patim? Simo, ludiš polako, ali sigurno. Ja hoću ovdje da živim, ali treba ljude prosijati i škart baciti svinjama.
Promjeniće se Simo. Proći će i Dani prostakluka i kretenizma. Štaš onda?![]()
Trebaće joj viza i potvrda da se vratila u veru pradedovsku. Ili barem da se mane islama.Republika Srpska nikad neće bit po tvojim željama.Zato mi je drago što ćeš ostat i patit.
Na kraju uvijek imaš opciju da odeš.
Treba njoj štošta,ponajviše razuma što joj ne može niko nadoknadit.Trebaće joj viza i potvrda da se vratila u veru pradedovsku. Ili barem da se mane islama.
Možda Simke ti odeš?!Republika Srpska nikad neće bit po tvojim željama.Zato mi je drago što ćeš ostat i patit.
Moji su drugovi, biseri rasuti, po cijelom svijetu...Treba njoj štošta,ponajviše razuma što joj ne može niko nadoknadit.
Mislim da je za nju najbolja opcija ŠveCka đe su joj otišli i ostali jarani.

Što se tiče potvrde za tebe, neće biti problema, već si potvrđen od strane mnogih.Trebaće joj viza i potvrda da se vratila u veru pradedovsku. Ili barem da se mane islama.
Aha...Lion,Lil...10 miliona stanovnika su muslimani,meni ne smetaju,samo kazem.PodrzavamFrancuska i ne, najvise ih ima u predgradju Pariza i Marseja.
trenutno prednnjači ideja da se sprečava ulazak muslimana ilegalaca u EUNisam razumjela ko je u prednosti u Njemačkoj? Ukrajinci ili muslimani?
Nisam čula, ni pročitala ništa o tome!trenutno prednnjači ideja da se sprečava ulazak muslimana ilegalaca u EU
Toj svinji dlaka s glave u Teheranu nece pasti.Džegi, srećna si ko svinja u Teheranu
veruj na rec da nece biti ni po zeljama srba koji u njoj zive, jer ni muslimane a ni srbe niko nece da pita sta ce da se radi po tom pitanju.Republika Srpska nikad neće bit po tvojim željama.Zato mi je drago što ćeš ostat i patit.
Kao ni do sada.veruj na rec da nece biti ni po zeljama srba koji u njoj zive, jer ni muslimane a ni srbe niko nece da pita sta ce da se radi po tom pitanju.
A znalac kao ti pred biserima. Kme kmeDžegi, srećna si ko svinja u Teheranu

jok tebe ce sigurno posto si mudra starina sa brkovima do cipelaDobro.Pitaće se tebe i @lapsi

Pa upravo su oni napravili ovaj protektorat koji imamo, što bi ga onda rušili ?kada su sile u stanju da sruse tek tako cak i najuredjenije drzave iz bilog razloga od hira do strateskih poteza, jedan bosnu ce cakalicom jednim potezom da urnisu.
mozda je cuvaju kao solidnu podlogu za neki novi sarajevski atentat jer im je najlkse na nekom takvom tlu naloziti raju subimnalnim metodama na prolivanje krvi
A ko ga je podržao?Pa upravo su oni napravili ovaj protektorat koji imamo, što bi ga onda rušili ?
napravili da bi srusili...kako ne kontas...sta je tito uradio na neretvi?Pa upravo su oni napravili ovaj protektorat koji imamo, što bi ga onda rušili ?