Berlin u Ramazanu!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja patim? Simo, ludiš polako, ali sigurno. Ja hoću ovdje da živim, ali treba ljude prosijati i škart baciti svinjama.
Promjeniće se Simo. Proći će i Dani prostakluka i kretenizma. Štaš onda? :kafaz:
Republika Srpska nikad neće bit po tvojim željama.Zato mi je drago što ćeš ostat i patit.
Na kraju uvijek imaš opciju da odeš.

kada su sile u stanju da sruse tek tako cak i najuredjenije drzave iz bilo kog razloga, od hira do strateskih poteza, jednu bosnu ce cackalicom jednim potezom da urnisu.

mozda je cuvaju kao solidnu podlogu za neki novi sarajevski atentat, jer im je najlakse na nekom takvom tlu naloziti naivnu raju sublimnalnim metodama na prolivanje krvi.

kada su sile u stanju da sruse tek tako cak i najuredjenije drzave iz bilog razloga od hira do strateskih poteza, jedan bosnu ce cakalicom jednim potezom da urnisu.

mozda je cuvaju kao solidnu podlogu za neki novi sarajevski atentat jer im je najlkse na nekom takvom tlu naloziti raju subimnalnim metodama na prolivanje krvi
Pa upravo su oni napravili ovaj protektorat koji imamo, što bi ga onda rušili ?

Pa upravo su oni napravili ovaj protektorat koji imamo, što bi ga onda rušili ?
napravili da bi srusili...kako ne kontas...sta je tito uradio na neretvi?

sta su radili u vijetnamu na granici sa kambodzom...pravili jedan ebeni most pa ga dogovorno svako vece rusili....glupost oko koje je kopola napravio najvece filmsko remek delo govoreci koliko su ljudi tupavi i da ginu ni za sta.

Back