Berlin u Ramazanu!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta koga briga sta je u Nemackoj? Sami su primali kolone izbeglica i muslimane iz ratom zahvcenih podrucja, po Sorosevom receptu.

Mi imamo svoje, i to odavno i sa njima treba de gradimo mir i slogu. Ne radi se o istim problemima i nije za poredjenje.

A narocito sada kad su muslimani okosnica i prijatelji Rusiji u njihovom ratu, utoliko vise se treba pozvati na dobru volju i razum (tu ne spadaju dokazani teroristi sa Kosova i oni kojii zele to da budu, ali ne treba ni podsticati netrpeljivost).
I afirmisati ih da dobiju svoja prava koja im pripadaju u Njemačkoj!

I afirmisati ih da dobiju svoja prava koja im pripadaju u Njemačkoj!
Oni nemaju neka posebna prava u Nemackoj, sto je licemrno s njihove strane. Opet, shvatam i zasto, mnogo ih je.

Ali to me i ne zanima, sami pali, sami se ubili.

Zanima me kako cemo mi da odrzimo ljudske odnose sa svima onima koji su dobronamerni, sto ne znaci da iko treba da ima vise prava u ovoj zemlji od samih Srba, ali nazalost, kao da svi drugi imaju vise prava.

Ako u Nemačkoj četvrtinu današnjeg stanovništva čine migranti i ljudi migrantskog porekla, onda je bar polovina njih, ili oko 11 miliona, muslimanske veroispovesti, tim pre što muslimani imaju najveći natalitet. Oko 75 odsto svih migranata i ljudi migrantskog porekla muslimani, znači njih je verovatno već oko 15. miliona!
Sem Kineza, muslimani nemaju prirodnog predatora koji bi njihovu brojnost držao pod kontrolom

Evo ja sam obrazovana muslimanka koja brilijira. Radim časno, pošteno, napredujem, nadograđujem svoje znanje, odlično zarađujem i smatrala bih se super pametnom da sam odlolila i da nisam odgovorila na tvoj post. Na glupost kakvu si ti napisao ne treba odgovarati, glupo s moje strane.
Drago mi je da si priznala, sreca pa si za vreme korone dopisno zavrsila fakultet i gle to na prestiznom Sarajevskom univerzitetu koji je jos za vreme ex SFRJ vazio za poslednju priliku u prevodu ko nije mogao da ga zavrsi to mu je bila sigurna destinacija.
Poznata nam je vasa briljantnost. Da vam vratimo vase diplomce,a?
E, da ne zaboravim vi iz ex SFRJ pre pojave alijine gluposti ste bili....., ma znas i sama
Zelim ti puno uspeha i srece u radu i da nam napredujes kako u znanju tako i u karijeri, samo bih te zamolio da izbegavas Njemacku.

Nadam se da se ne ljutis meni si simpaticna mala drska cirkuska atrakcija.

S' postovanjem
sv Benedikt zastitnik Evrope

Ako Nemcima ne smeta ne smeta ni meni. Mada je druga prica u pitanju,veliki kapital je i dalje u rukaama Nemaca. Ovi sto slave ramazan su ono kolokvijalno prosta radna snaga. Plafon da imaju stan,mada je i to pitanje. Skolstvo je takvo da u drugoj generaciji to su vec disciplinovani Nemci ,formalno vernici.

EU polako ali sigurno krece u sirenje mreza sprecavanja ilegalnih migracija, trebalo im je oko 8 godina da uspostave nove mehanizme , ali vec se vidi pomak u odnosu na 2015 godinu , u narednih desetak godina trdjava Evopa bice opet jaka....

drugo, kako se EU odnosnila na muslimanske migrante u velikom talasu iz 2015 godine, u odnosu na talas Ukrajinskih izbeglica 2022 godine, sve govori o simpatijama prema muslimanima u siroj slici

trece , veliki broj , ogromni broj migranske populacije sa severa afrike, liskog istoka, bice deportovan pravovremeno

Kodno ime ili pravi inicijali? :np:
delfi_islamska_republika_nemacka_1_-_strahovi_mocnika_dejan_lucic.jpg

Oni nemaju neka posebna prava u Nemackoj, sto je licemrno s njihove strane. Opet, shvatam i zasto, mnogo ih je.

Ali to me i ne zanima, sami pali, sami se ubili.

Zanima me kako cemo mi da odrzimo ljudske odnose sa svima onima koji su dobronamerni, sto ne znaci da iko treba da ima vise prava u ovoj zemlji od samih Srba, ali nazalost, kao da svi drugi imaju vise prava.
A, tu smo!
Gdje su naša prava u našoj zemlji, očevini, djedovini...?
Gdje nam je posao?
Gdje su nam povlastice?
Gdje smo privilegovani?
Gdje da se žalimo, tužimo?
Gdje da pravdu tražimo?
....
I to sve u slučaju da nismo članovi i ljubitelji stranke!
A u ,,našoj,, smo zemlji!

EU polako ali sigurno krece u sirenje mreza sprecavanja ilegalnih migracija, trebalo im je oko 8 godina da uspostave nove mehanizme , ali vec se vidi pomak u odnosu na 2015 godinu , u narednih desetak godina trdjava Evopa bice opet jaka....

drugo, kako se EU odnosnila na muslimanske migrante u velikom talasu iz 2015 godine, u odnosu na talas Ukrajinskih izbeglica 2022 godine, sve govori o simpatijama prema muslimanima u siroj slici

trece , veliki broj , ogromni broj migranske populacije sa severa afrike, liskog istoka, bice deportovan pravovremeno
Nisam razumjela ko je u prednosti u Njemačkoj? Ukrajinci ili muslimani?

Ovaj me Kapetan uvijek izludi.

Što mi BBC ne ostavi adresu! Vaš dvojica bi bili najbolji drugari.
Moj rođak Dragisa i žena mu Mileva, već 30 godina u Njemačkoj, sin Ronald, kćerka Donata, Donatina kcerka Analena. Ronaldov:zcepanje: sin Kobe. Oboje u braku sa Srbima.
Ne vidim ni jedno muslimansko ime ?
Mogu da budu i belci muslimani. Dovoljno je samo da znaju koja je jedina tačna veroispovest
Kako misliš tačna ?

Back