Ti si u jednoj velikoj zabludi, a to je da si neke stvari, nažalost, potpuno izokrenuo naopačke. Ti si beskičmenjaštvo poistovetio sa hrabrošću.
Nisam to isprva skontao, ali sad je evidentno. Vidi se po tome što ti slično kao i suave predlažete „kritikuj Hrvate“ i slično; ili neki kao kažu da nije lepo kritikovati srpske šarlatane, umesto tuđih. Sad je još jasnije kad kažeš
ne pljuje Srbe Urvan po hrvatskim forumima (što uzgred budi rečeno, nije uopšte ni tačno, ali to je nebitno, uzmimo jerbo oslikava šta je tvoja ideologija) kao nešto što bi trebalo da bude pozitivno, a ne nešto što je najnormalnije – zato što su hrvatski forumi mesto za „pljuvanje“ (stavljam navodnike, jerbo ti tu reč zapravo koristiš u nešto drugačijem kontekstu, a ne u pravom značenju) po Hrvatima. Ako se na hrvatskim forumima piša po nekom drugome – e, to je sindrom beskičmenjaštva.
Tako i srpski forum treba da bude mesto za pišanje po Srbima. A ne po drugima. Oni koji smatraju drugačije, nisu ništa drugo do kukavice koje žele da promovišu beskičmenjaštvo. Viđao sam tako neke ljude koji žele da otvore i otvaraju teme o nekim susednim narodima, pa tako i o Hrvatima i onda, kao, hajde da se okupi 10 nas pa da pljujemo zajedno bez druge strane, ili eventualno na drugoj strani bude neki 1 Hrvat, i to najčešće neko ko zapravo o dotičnoj tematici ne zna ništa tako da i ispada kao potpuni praznoglavac, kao npr. onaj Lamasu ili Vaša Visost. Zato i jesam rekao da si ti izgleda sve stvari izokrenuo naopačke. Tu nema ni trunke hrabrosti. To su sve potpune kukavice koje nedostatak sopstvene hrabrosti nadomešćuju vikanjem
takoeeeeee. Čim vidim tako neku temu ili objavu, kao npr. Mrkaljeva tema o Nesumnjivo Hrvati, prva stvar koju pomislim je

i
%$#!@ ti materina kukavična; idi na Forum HR da to tamo pišeš to, umesto što se lažno predstavljaš da imaš petlju ovde.
Tako da, ono što tebi u suštini smeta s vremena na vreme jeste što ti želiš i od mene uguraš u tor, da budem sastavni deo krda koje svoju hrabrost gradi ulizivanjem ili jednoumljem. Ali, i ti kao i suave bavite se ćoravim poslom jerbo – nećete me na to nikada naterati, bez obzira na to o kakvom se pritisku radi. Jerbo, da i ja citiram jednu staru narodnu poslovicu:
na muci se poznaju junaci. A ti, kako da se izrazim – srbovanje u Kragujevcu – iz nelogičnih razloga dovodiš u vezu sa junaštvom i čak nekakvom pozitivnom (
sic!) vrednošću. Što postavlja po prirodi stvari pitanje, kakav si ti to Srbin ako samome sebi i svojim najbližima moraš konstantno dokazivati sopstveno srpstvo..? I to čak i po cenu žrtvovanja nekih tradicionalnih srpskih vrednosti, koje su sastavni deo i srpskog nacionalnog identiteta, kao što je gostoprimstvo?

Zarad čega? Rešavanja nekih kompleksa; gajenja zaslepljujućeg nacionalizma, ili nečeg trećeg?