Ако си искрен нови корисник форума видећеш после неког времена да је Славен тај који стално саботира све покушаје да се до информација дође. Тј. да се дође до оних информација које нису у складу са званичним наративом, а таквих има много.
Ову причу сам и ја прошао, и сећам се кад је Коле дошао на форум имао је бескрајно стрпљење мислио је да славен стварно искрено истражује итд...
Tačno je; sve što ste vas dvojica pisali o meni i protiv mene na ovoj temi je tu, javno stoji. I svi mogu da vide i uvere se, svojim očima. Svi mogu da vide da je tu reč isključivo o napadima na ličnoj osnovi. Svi mogu da vide da ti isprozivaš i iznapadaš mene i onda, kada Mrkalj postavi objavu u kojoj tvrdi potpuno identičnu stvar, staviš lajk na tu objavu. Dakle, nema nikakvog razmišljanja, nema nikakve upotrebe argumenata; isključivo progon i napadi na ličnost.
Naravno, snimio sam i poruku da svima ponovno postavljam uvek i da bude jedno prisećanje zbog čega izbegavam da participiram u diskusijama sa vama dvojicom:
https://forum.krstarica.com/threads/becko-berlinska-skola-vs-novoromanticari.486173/post-41599775
Svi ljudi koji su zainteresovani mogu da pročitau objavu u linku, kao i prethodnih nekoliko stranica. Mogu videti sva podmetanja, sve laži; pripisivanja da ja tvrdim da spomenik neki ne postoji, Stanojević i sve redom stvari koje nikakve veze nemaju sa temom, dok su jedini argumenti mojih sagovornika bili
a šta baba od 60 godina zna, prozivke da ja imam klonove i svašta nešto.
Ko se o koga ogrešio i ko se ponaša nečovečno i bezobrazno, apsolutno svako ko je dobronameran, bez sumnje može da vidi.
Neznam ako si sarkastican, tesko mi je shvatat srpski humor ponekad. Sto ti ne kontaktiras nekoga da ti provedi i razjasni stvari? Nemogu valjda forsirati nekoga da nesto uradi, vidjet cemo ako odgovore, ako ne idemo dalje i trazime jos nekoga. Al za sada bi trebali se skrenuti na drugaciju temu dok nismo razumeli kontekst.
Zato što je nekim diskutantima potforuma Istorija na Krstarici jedini doprinos to što stalno pametuju drugima. Samo bi da zakeraju, prozivaju i traže od drugih forumaša da im budu sve, od majke do pralje, nikad zadovoljni ničim sem da budeš njihov bukvalni rob. A ni tada, zapravo. Ali zato sami ništa ne žele da urade i potrude se i reaguju hipersenzibilno (nekad i prilično militantno) na svaku sugestiju koja bi sugerisala da nešto probaju i da nauče ako žele pričati o nekim stvarima.