Aranko
Primećen član
- Poruka
- 823
Ја не очекујем од тебе да потврдиш шта сам рекао. Ову расправу водим да други виде колико немаш појма о чему говориш и колико су шупље твоје приче. Мађари су дошли као војна скупина, дакле без жена или са малим бројем жена. То није сеоба народа.Ne ovo je opet blablabla. Slaven je ubo gde je trebo. Sta ti znaci Madjari su dosli kao vojna skupina, pa vecina naroda je dosla za silom. Pa izvori pisu o upadama Slovena. Ja stvarno ne znam sta hoces da kazes.
Морао би прво онда да се одлучиш шта хоћеш да кажеш. Прво тврдиш да су словени међусобно јако различити, па кад та тврдња не опстаје када се суочи са дефинитивним променама услед мешаа са староседеоцима уколико је било сеоба, онда тврдиш да су словени јако слични. Све си бољ и бољи у покопавању ББ школе, има да те терам да пишеш док се не закопаш до краја.Ne obrnuto je. To sto su slovenski jezici toliko slicni ukazuje da je bilo jedno vreme, gde se pricalo taj jezik na manjem prostoru nego danas.

Не знам одакле ти Антић у глави. Ово је писао Радивој Радић. Романи нису наследници Илира. То смо већ дефинисали кад ниси имао ни мрву доказа о било каквој романизацији Балкана. То је лепо образложио и Khal Drogo у овом посту. То што ти не знаш шта тврди званична историографија је твој проблем.Meni je drugi problem. To sto ti ne znas sta BB skola tvrdi. Evo uhvatio si se Romanima. To su naslednici tih Ilira. To sto ne spominje Ilire znaci da Antic sugerise da su se ti Iliri vec utopili u Romane, sta je najverovatnija opcija.
Аргументи су ти прави бисери, молим те дај брани католичку цркву још малоKatholicka crkva je toliko zeznula srpsku istoriju, a nije mogla da skloni one tri izjave papa, gde je Bosna srpska zemlja. Toliko su smotani bili u tome, da najbolji izvori za seseljeve teorije su bas katolicki spisi. A na drugom polju su tako jako uspesni da nam sakriju istoriju. Pa nema logike.

Отуд што јесу. Нећу да скрећем тему сада на Тибора, мада верујем да би твоје тумачење и њега било врхунски забавно, на нивоу овога до сада.Odkud ti to da su Srbi jedini, pa pokojni Tibor Zivkovic bi radikalno bio protiv tog stava.
Него леба ти не рече како се то завршава факултет у Бечу са тако мало знања? Јер се сви испити полажу заокруживањем на тестовима?