- Poruka
- 17.625
Patoloski BB lazov na aparatima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш, новоромантичари, бечко-берлински су наши, комшија.Залуђенике за Бечко-Берлинску школу убише ова модерна истраживања хаплогрупа. Са свиме би се они "изборили", али са егзактном науком нема расправе...
Леп чланак:Мислиш, новоромантичари, бечко-берлински су наши, комшија.![]()
Од 1944, то поуздано знам.Леп чланак:
https://www.ancient-origins.net/anc...vilisation-script-oldest-writing-world-001343
Значи ми Србијанци смо најстарија цивилизација.
Залуђенике за Бечко-Берлинску школу убише ова модерна истраживања хаплогрупа. Са свиме би се они "изборили", али са егзактном науком нема расправе...
Ниси ме изгледа разумео. Модерне ДНА анализе недвосмислено су доказале да смо ми Србијанци староседеоци на простору данашње Србије. Тј. генетски је доказана непрекинута нит од неолитске цивилизације којој је центар био у Винчи до данас.Geni ne cine narode, nego kultura, jezik i osecaj da pripadas jednom narodu.
A to vama geneticarima ne moze ni sam bog objasniti.
Ovaj Srbija global kanal mi još zvuči ok,mada ja nisam istoričar.Kako se tebi čini Slavene?Evo komše na temi, konačno.![]()
Ovaj Srbija global kanal mi još zvuči ok,mada ja nisam istoričar.Kako se tebi čini Slavene?
Ниси ме изгледа разумео. Модерне ДНА анализе недвосмислено су доказале да смо ми Србијанци староседеоци на простору данашње Србије. Тј. генетски је доказана непрекинута нит од неолитске цивилизације којој је центар био у Винчи до данас.
Не лупај јер су генетске анализе егзактна ствар.Ili si od megadrugosrbijanca postao srpski nacionalista ili samo verujes u svaku glupost koju procitas..
Не лупај јер су генетске анализе егзактна ствар.
Ili si od megadrugosrbijanca postao srpski nacionalista ili samo verujes u svaku glupost koju procitas..
Ovaj Srbija global kanal mi još zvuči ok,mada ja nisam istoričar.Kako se tebi čini Slavene?
Taj Sargic je kriminalac, patoloski lazov i prevarant.
Je li ima neko ko nije kriminalac, patološki lažov i prevarant?
Ima, Radovan.
Ne mozes ti doci iz svoje sobe, sa svojim budalastinama. u javni prostor i lagat narod. Cim si u javnom prostoru, postoje nova pravila. Taj njihov YT kanal je jedno zlo, stamparija iz pakla.
A pored Radovana?
On je uvek bio srbijanski (t)urban-patriota.