„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Залуђенике за Бечко-Берлинску школу убише ова модерна истраживања хаплогрупа. Са свиме би се они "изборили", али са егзактном науком нема расправе...
Мислиш, новоромантичари, бечко-берлински су наши, комшија. :mrgreen:

Залуђенике за Бечко-Берлинску школу убише ова модерна истраживања хаплогрупа. Са свиме би се они "изборили", али са егзактном науком нема расправе...

Geni ne cine narode, nego kultura, jezik i osecaj da pripadas jednom narodu.

A to vama geneticarima ne moze ni sam bog objasniti.

Geni ne cine narode, nego kultura, jezik i osecaj da pripadas jednom narodu.

A to vama geneticarima ne moze ni sam bog objasniti.
Ниси ме изгледа разумео. Модерне ДНА анализе недвосмислено су доказале да смо ми Србијанци староседеоци на простору данашње Србије. Тј. генетски је доказана непрекинута нит од неолитске цивилизације којој је центар био у Винчи до данас.

Ovaj Srbija global kanal mi još zvuči ok,mada ja nisam istoričar.Kako se tebi čini Slavene?

Aj' da kažemo da ne lažu, da su skloni uviđanju problema i njihovoj korekciji i do izvesne mere samostalnom, kritičkom rasuđivanju.

Svakako su to osobine koje sam lično u životu video samo kod sveukupno 3-4 samo osobe, kada se radi o ljudima koji razmišljaju o alternativnoj istoriji, tako da jeste veliki +. Iako je njihova emisija prvenstveno uspeh sa tehničkog aspekta (ne računajući onu o Vlasima, u kojoj se vrte isti snimci po nenormalno mnogo puta) napravili su par dosta zanimljivih epizoda (faktografski gledano).

Не знам ни сам како сам их пронашао али Србија глобал ми је један од омиљених канала што се тиче алтернативне историје. Добра продукција и начин презентовања, нема сензационализма (ух како ме мучи ова реч) а што је најзанимљивије, Шаргић по сопственом признању није ни историчар.

Ниси ме изгледа разумео. Модерне ДНА анализе недвосмислено су доказале да смо ми Србијанци староседеоци на простору данашње Србије. Тј. генетски је доказана непрекинута нит од неолитске цивилизације којој је центар био у Винчи до данас.

Ili si od megadrugosrbijanca postao srpski nacionalista ili samo verujes u svaku glupost koju procitas..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back