- Poruka
- 30.465
Лаже. Нисте ви помало Власи него већином.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лаже. Нисте ви помало Власи него већином.![]()
Mada je ovo za Vlahe Timočke krajine lupio; verovatno ne zna da se rado o doseljenicima iz vremena prve polovine XvIII stoleća (odnosno o njihovim potomcima).
Šešeljevo poznavanje istorije počinje i završava likom i delom Laze M. Kostića. Lazo je umro 1979.
Вероватно. Али је не говорим о тим Власима. Говорим о романизованом становништву целог Балкана на којем је наишла шака Словена у шестом веку. Наравно пут овим Словенима је био припремљен дугим низом катастрофа које је романизовано становништво Балкана доживело претходних векова.
CIRILICA - Zestoki okrsaj dr Vojislava Seselja i Muamera Zukorlica u studiju - (TV Happy 29.10.2018)
Gledati od 1:06:00
Али, да ли су Помаци уствари Бошњаци који беже испред Еугена Савојског?![]()
Siže mitomanije sa prve stranice, kod Zukorlića:
Puni deo, za zainteresovane:
CIRILICA - Zestoki okrsaj dr Vojislava Seselja i Muamera Zukorlica u studiju - (TV Happy 29.10.2018)
ali sreća u nesreći što ga sve manje ljudi sluša.
PS. Ovaj Zukorlić, mentalitetski i fizionomski pravi Crnogorac.
Morao sam da promenim pozadinu.
To je ta iritantna preispoljna komponenta crnogorskog mentaliteta .
... mada ima osnova da se na bazi šiptarskog gena povežu Crna Gora, Albanija i Sicilija.
![]()
Mada ne znam ima jednim delom nešto manje plahovitog duha kod Zuke. Možda je samo on elokventniji i obrazovaniji; njegov jezik je vrlo lep i čist, sa izuzetno dobrom dikcijom.
Kako god bilo da bilo, kod mene Zuksi ima prolaz jer je jedna od retkih javnih ličnosti, pogotovo političara koji govori i podržava DNK testiranja. Pri tome pokazuje i na koji bi način srpski političari trebali da koriste rezultate DNK testiranja.
Naravno da to radi kada mu je biznis.
Božo, jedini razlog zašto je to tako jeste što mu sin (u saradnji sa Miroljubom Petrovićem) rukovodi Bošnjačkim DNK projektom, odnosno jer je proizašao iz Zukorlić Empire.
http://bosnjackidnk.com/
Naravno da to radi kada mu je biznis.
Znam, postoje kontakti sa njim.Meni je jedino bitno da se rade testiranja i da postoji jedan tolerantan duh međusobne komunikacije na tom tehničkom nivou. Ostalo, politička, etnička i svaka druga nadgradnja ostavljena je na volju potencijalnim korisnicima. Mlađi Zukorlić je odradio i odrađuje veliku stvar za bošnjačku populaciju, bilo u Bosni (i Hercegovini) bilo u Sandžaku.
Što se tiče njegove saradnje sa Petrovićem nemam pojma o tome,a, van nekih "ilirskih" i verskih tumačenja ne bih rekao da je van onog što bih i sam napisao o pojedinim haplogrupama. A što se tiče biznisa sumnjam u to. Koliko znam nema svoju laboratoriju, svi testirani se odrađuju ili u DNK centru u Bg, ili preko međunarodnih firmi. Njegova korist je pre svega duhovna,da je učinio nešto za svoj narod a i kulturno-politička, jer kontrola podataka o poreklu je uvek važna na našim prostorima.
Što se tiče Petrovića, on i Usame su ovako, nešto kao BBF. S razlogom kaže i ovakve stvari zato.
A što se tiče cena...meni nije jasno zašto su tolike. Bošnjački DNK projekat nudi dva paketa:
* 170 evra (samo osnovno)
* 900 evra (kompletno)
![]()
Hajde da ovde postavim pitanje.
Šešeljevo poznavanje istorije počinje i završava likom i delom Laze M. Kostića. Lazo je umro 1979.
U pravu si najvećim delom kada ovo pišeš, a šta misliš kako je onda tek u slučaju tzv. autohtonista.![]()
S tim što ovaj deo o Vlasima nije od Laze. Lazo je bio pametniji. Ovo što je ponovio u emisiji sa Zukorlićem one su iste frankovske ideje (" fonetski, naš jezik je tvrđi, liči na italijanski, nije kao ostali slovenski jezici") iz pristupne besede Ljube Stojanovića štono je Tandoori postavljao.U pravu si najvećim delom kada ovo pišeš, a šta misliš kako je onda tek u slučaju tzv. autohtonista.![]()
Evo ti opet ustaske teze o romanofonom porijeklu diftongizacije jata.
![]()
![]()
Ljubomir Stojanovic, Pristupna akademska beseda, Glas Srpske kraljevske akademije, LII, Beograd, 1896, str. 23-24.
S tim što ovaj deo o Vlasima nije od Laze. Lazo je bio pametniji. Ovo što je ponovio u emisiji sa Zukorlićem one su iste frankovske ideje (" fonetski, naš jezik je tvrđi, liči na italijanski, nije kao ostali slovenski jezici") iz pristupne besede Ljube Stojanovića štono je Tandoori postavljao.