Ja sad stvarno ne znam da li si ti shvatio šta sam ja napisao?
Dakle zbog ostvarenja tih ciljeva korištena su sva sredstva protiv Srba, prvo vojno, pa kada nisu uspeli i ne uspevaju vojno, koristili su i koriste sredstva uništavanja i izmene srpske istorije.
Ne znam kako misliš "šta sad sa tim"? Pa treba lepo da se borimo protiv toga i da svi zajedno dođemo do istine, kakva god bila, a ne da sledimo "germanističku" i "vatikansku" stranu priče, zbog eto ostvarenja nekakvih njihovih ciljeva, kojih nemogu ostvariti vojno, vojnim porazom i okupacijom srpskih zemalja.
I samo da ti kažem još ovo, pošto to sigurno nikada nisi čuo. Znaš li zašto srpski narod nikada ne mogu pokoriti, poraziti? Zbog slobodarskog duha u njemu. Srpski narod neverovatno ceni slobodu. Srbi su veoma osetljivi na oduzimanje te slobode, zato su uvek kod Srba počinjali ustanci. Muslimani/Bošnjaci, Slovenci, Hrvati, Albanci i ostali nikada se nisu bunili, protivili okupciji. Na kraju krajeva baš te iste su i u prvom pa i u drugom svetskom ratom največim delom oslobodili baš Srbi.
Stranci ne znaju za taj srpski slobodarski duh, i bojim se da to nikada neće shvatiti.