Агарта
Poznat
- Poruka
- 8.355
Па онда смо се договорили. Ти буди "атеиста" (пошто немаш поузданих доказа), а ја ћу "верник" (у смислу Фокса Молдера). Само, не заворави да и Молдер користи научни апарат, и то не онај од чика Мирољуба Петровића, него правих наука.
Само је реч о томе да ли се гледа да ли је чаша до пола пуна или празна. Познати су случаји оних који су се смејали идеји да се слике преносе на даљину (нису имали поузданих доказа), а у предметној науци су се смејали Срејовићу, па ни Шлимана нису одмах узимали за озбиљно.
Не знам зашто је тема спојена, јел можда зато што нико нема благе везе где би битка могла бити?!
А да ти није на тренутак пало напамет да је тема отворена да би ме-ни не-ко рекао где и како?! Ипак, надам се, није баш све на гуглу, и није увек тако лако доступно.
Или овде сви све знају па нико и не долази нешто да сазна?!
Само је реч о томе да ли се гледа да ли је чаша до пола пуна или празна. Познати су случаји оних који су се смејали идеји да се слике преносе на даљину (нису имали поузданих доказа), а у предметној науци су се смејали Срејовићу, па ни Шлимана нису одмах узимали за озбиљно.
Не знам зашто је тема спојена, јел можда зато што нико нема благе везе где би битка могла бити?!
Naravno da trebamo da istražujemo, ali gde i kako, i na osnovu čega? Našao si neki novi izvor? Zapis? Daj materijal pa da istražujemo.
А да ти није на тренутак пало напамет да је тема отворена да би ме-ни не-ко рекао где и како?! Ипак, надам се, није баш све на гуглу, и није увек тако лако доступно.
Или овде сви све знају па нико и не долази нешто да сазна?!
Poslednja izmena: