He, he... čitam poslednje dve strane – pa ti i danas baš imaš dobre živce!?
Hajde, neka je sa srećom i zdravljem svima 2012. godina!
He he, hvala ljubo; takođe, sve najbolje.
Pa, dokle god ima potrebe za borbom razuma protiv nerazumnoga i za širenje znanja - uvijek će biti i živaca!
Još jednom, lijepi pozdravi.
Прочитао сам од Радића "Срби пре Адама и Еве" или тако некако, пре годину или две.
Ни на једном месту није изнео ниједан аргуменат или контрааргуменат којим побија аутохтонисте. Само исмевање и пљување, и кукање на политичку климу у којој су могли да пишу тако нешто...
Ама баш ни један...
Davno sam je čitao; supertruper je ukazao da je prošle godine izašlo novo izdanje; odlična bi bila prilika sada da ga prelistam sada za praznike.
Malo mi je sumnjivo da zaista nije iznešen
niti jedan jedini argument protiv tvrdnji autohtonista; to zvuči vrlo neuobičajeno. Ne cijenim nešto pretjerano Radića, štaviše on mi je na spisku istoričara negdje pri dnu, zato što je više publicista i istoričar za šire mase - pravog istoriografskog istraživačkog rada u značajnijoj mjeri nešto baš nema, pogotovo ako zanemarimo na izučavanje pitanja
straha u Vizantiji. Naravno, cijenim svačiji rad, pa čak i njega i Ljušića, ali...Ostrogorski se okreće u grobu dok Radić govori kako je njegov nasljednik (a bogami, sigurno i Ferjančić).
Ljubo bre, valjda mi imamo čvrste živce - valja istrpeti ovoga BB, kao da mu je Berlinerplatz rodno mesto gde je svaki dan za užinu jeo Mozzart kuglofe.
Supertruper, zar ne vidiš da je to bilo upućeno meni, a ne tebi?
Takođe, zar ne misliš da je više dosadno sa tolikim
BBjstvom; toliko često ponavljaš da je više postalo izlizano; ovako zaista djeluje kao da čak i samog sebe pokušavaš ubjediti u nešto u šta uopšte ni sam ne vjeruješ.
Е, славене, каква нам је писана историја ја данас мање верујем школованим историчарима него нешколованим. Ови нешколовани стално чачкају по непознатом, па да су само 5% у праву писана историја има да свисне од муке.
Зато није за похвалу рећи да је неко школован историчар.
Imaš pravo naravno na svoje mišljenje, ali ne vidim baš neku logiku u tome - sjeti se mog poređenja sa bolesnim djetetom; zamisli da ti kći oboli od neke, ne daj Bože, teže bolesti; gdje ćeš je odvesti na operaciju, u VMA ili kod vlaške vještice u nekom neimenovanom zaseoku blizu Majdanpeka koja će je dodirima izliječiti?