Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Kapa i pantaloneIli ti znas koliko se izmenila narodna srpska muska nosnja samo u 19. veku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapa i pantaloneIli ti znas koliko se izmenila narodna srpska muska nosnja samo u 19. veku.
Nema mašte, Jevreji imaju Holivud poricanjaPre ce biti do plod Panteliceve maste, kojoj si se i ti primio.
Ja sam zasigurno siguran da to ne tvrdi vecina ili znacajan deo istoriske, antropoloske ili humangenetiske jevrejske zajednice.
Između ostalogf, Tibor je imao nameru da kompletno istoriografsko nasleđe koje je relevantno za srpsku istoriografiju digitalizuje. Taj poduhvat bi doveo do velikog ubrzanja brisanja lažnih paradigmi u našoj žalosnoj istoriografiji.
Koliko vidim, čoveka nema skoro 10 godina, a na tome se nije ništa uradilo.
Ljudi su toliko izbezumljeni ispranog mozga posebno u americi, mnogi misle da je spilberg i holivud prava istorija.
Ja o naucnoj jevrejskoj zajednici ti o prosecnog (verovatno istoriski jako) neobrazovanoj Americi.
Napisao si gomilu neistina, manipulacija kao i obicno.Ima i kod nas ljudi koji veruju u razne gluposti.
Npr naučni dokazi su im razni youtube klipovi, veruju da je onaj šarlatan Pešić naučnik, da ih maturski rad čini neprikosnovenim ekspertima u nekoj oblasti ...
Da ne pominjem razne teorije zavere od "izmišljene" Seobe, preko Judeo-Hrišćanskih / ciJa / bija, mija i Vatikan zavera pa do Harpa i AntiVakcina.
Porast umova koji sa dogmatskim ubeđenjem veruju u takve stvari je zabrinjavajući i samo pokazuje koliko smo mi bolesno društvo postali.
Similis simili gaudet
Dr Bauštel tvrdi da je sve slučajnost.Jos malo ces pricati o kvantnoj fizici da ne bi pricao o stvarima koji se ovde diskutuju.
Kakve veze imaju ratovi 90tih za seobom Slovena.
Тачно, верују у неке глупости о досељавању "словена" на Балкан.Ima i kod nas ljudi koji veruju u razne gluposti.
Ма таман посла да ЦИА, БИА и Ватикан имају завере...Npr naučni dokazi su im razni youtube klipovi, veruju da je onaj šarlatan Pešić naučnik, da ih maturski rad čini neprikosnovenim ekspertima u nekoj oblasti ...
Da ne pominjem razne teorije zavere od "izmišljene" Seobe, preko Judeo-Hrišćanskih / ciJa / bija, mija i Vatikan zavera pa do Harpa i AntiVakcina.
Porast umova koji sa dogmatskim ubeđenjem veruju u takve stvari je zabrinjavajući i samo pokazuje koliko smo mi bolesno društvo postali.
Ево трчимо...Dokazite zaveru protiv Srba koja traje 1500 godina.
Bošnjaci su autohtoni,pre 10000 godina su stigli na Balkan svemirskim brodovima.A ti nisi primetio da Hrvati i Bosnjaci su Sloveni i tako isto ne autohtoni.
Целокупна историографија почива на нечитању извора него књига које са написане на изворима или још вбеворатније на препричавању извора преко више руку. Причао сам са студентима историје и то је правило, а многи и не знају да направе разлику, па кад споменеш изворе они говоре о Јиречеку.Ne bi to za autohtoniste ništa vredelo, jer oni uglavnom ili internet ne znaju da koriste ili bi to izbegavali.
Skoro svi antički izvori digitalizovanih su već ima decenija, pa ljudi i dalje, sasvim svejedno, pišu o Troji u Skadru i slično. Dakle, nekim ljudima nema pomoći, pa tako ni od toga ne bi imali ništa.
Ево трчимо...
Hrvati i Bošnjaci su Srbi.A ti nisi primetio da Hrvati i Bosnjaci su Sloveni i tako isto ne autohtoni.