Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tri dana sam te rađala, a ti meni tako : )

Tri dana sam te rađala, a ti meni tako : )
Da li je moguće da ti je majka to rekla ???? Iskreno, ne mogu da poverujem ....
Ako zaista jeste, iskreno, čime si to zaslužila pošto ni jedna majka (bar one koje ja poznajem) nikada to svom detetu ne bi rekla ....
Dete se voli, štitii, brani, pa ma kakvo da je .....

Živu ćeš me u grob otjerati : )
Jadne napaćene majke![]()
Ajde ne preteruj. Napravi je na nemajku, ebo vas forum, sve mora biti crno ili belo![]()
Nisu to tri danaJa ili se sama napravi ????
Jesam li ja napisala onu gnusobu ili ona ???
Svojoj deci tako nešto nikada ne bih rekla pa sve i da je tačno (mada je medicinski nemoguć porođaj od tri dana) ...

Nisu to tri dana
nego TRIIIII dana

Ja ili se sama napravi ????
Jesam li ja napisala onu gnusobu ili ona ???
Svojoj deci tako nešto nikada ne bih rekla pa sve i da je tačno (mada je medicinski nemoguć porođaj od tri dana) ...
Nisu to tri dana
nego TRIIIII dana
gnusno gnusno
iskuliraj![]()
.... Odoh ....
Ne lupaj molim te.Na osnovu jedne recenice ti si izvela zakljucak da je ona gnusoba od zene i nemajka. Ne znas ni situacije, ni kontekst, ni nju kao osobu, ni okolnosti, bitno je tresnuti etiketu. Meni to ne deluje tako gnusno kao tebi, zvuci malo glupavo, smesno cak, nista vise od toga

Kad odrastete, prestacete da kritikujete roditelje. Posebno kad i sami to postanete.
Osim ako nisu bili zlostavljaci, psihopate i zanemarivali vas, radili su kako su mislili da je najbolje, ono cega su se i sami plasili, prenosili su na vas, u strahu da vas ne snadje.....vise od kapaciteta koji su imali, nisu mogli
Tata je jednom glumio da me bije. Hoću reći, nisam osetila te batine, mada mi je bilo krivo. Tukao je kolektivno celu našu bandu koja je krala Radovanove zelene lubenice. Tada sam naučila šta znači obrati zelen bostan.Meni je majka govorila da se samo stoka tuče jer mozga nema, a ljudima je dovoljno da se objasni rečima šta ne treba raditi. Ipak me je u drugom razredu srednje škole istukla kao stoku jer me je zatekla sa cigarom među zubima. Ali, stoka je stoka, pušim i dalje.Tata je jednom glumio da me bije. Hoću reći, nisam osetila te batine, mada mi je bilo krivo. Tukao je kolektivno celu našu bandu koja je krala Radovanove zelene lubenice. Tada sam naučila šta znači obrati zelen bostan.

...
...
...i sad se pitam kako vas roditelji nikad nisu tuikli, kad i ja i moji prijatelji ponekad kad vise nista ne pomaze, potkacimo klince...posle se ziva pojedem, ali kad vidim da nema druge...na primer...batine na licu mesta kad je stefan pokusavao da istrci na ulicu....sad dete lepo stane gleda levo pa desno...cim vidi upaljen auto na parkingu....on vice: auto, bezimo u stranu...jednom je poceo da se otima na ulici, krenuli na neki rodjendan, a njemu se nesto upalilo, nece tamo hoce ovamo, krenuo da se otima, ljudi gledaju okolo, mislili da ga kidnapujem...i posto je to trajalo i trajalo sve vreme dok nismo stigli do taksija, na kraju kad je seo na trotoar, sto zna da ne sme nikako da radi, ja sam ga malo udarila po dupetu, mislim da vise nece to da radi....moje dete je najgore? a? 
jesamplagijator kaki sam oduvijek bio, dobih ideju čitavši eternala na temi...
znači tema nije kao što bi možda na prvi mah pomislile/i muško tuče ženu, žensko tuče muško i to...
jok...
dal si dobijala batine ko dete i dal misliš da je (ne)dobijanje batina zauvijek zapečatilo neke pogrešne stvari u tvom vaspitanju, što se kasnije odrazilo i u životu...?
- - - - - - - - - -
ako motke misle može lock
Jel primecujte da su uglavno mame te koje biju a tate 'dobricine'?
I tatine reci/batine uvek pamtimo?
Mene sad to nervira malo, jer shvatam koliko se muskarci izvlace iz te uloge vaspitaca.
Mm je par puta tako pokusao, mali dreci a on zove mene:"Cicak vidi sta radi?!"
"Resi problem! Jel ja tebe zovem kad nije dobar?"

i on se smiri, ljubi ga majka, uopste ne treba da ga udaram...jujuju taman posla!