gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
znači sad ispada da sam samo ja dobijo batine :/ i to sadističke...
ćale me tuko opasačem i šamarčine, majka je bila radikalnija...čime sve ne...oklagijom, rukama, štipanje, prutovi, neke debele knjižurine u glavu...više ni ne pamtim
Nema lektire bez Tolstoja...

Ne volim ni obracanje starijima bez persiranja, na umesto izvoli, m/hm umesto molim,... Grabljenje hrane i trpanje u usta, nekulturno ponasanje za stolom, cmizdrenje i trazenje svega i svacega u prodavnici,... Pljes po guzi je, po meni, ako ne moze dogovorom, opravdan.

))))))))
...i sad se pitam kako vas roditelji nikad nisu tuikli, kad i ja i moji prijatelji ponekad kad vise nista ne pomaze, potkacimo klince...posle se ziva pojedem, ali kad vidim da nema druge...na primer...batine na licu mesta kad je stefan pokusavao da istrci na ulicu....sad dete lepo stane gleda levo pa desno...cim vidi upaljen auto na parkingu....on vice: auto, bezimo u stranu...jednom je poceo da se otima na ulici, krenuli na neki rodjendan, a njemu se nesto upalilo, nece tamo hoce ovamo, krenuo da se otima, ljudi gledaju okolo, mislili da ga kidnapujem...i posto je to trajalo i trajalo sve vreme dok nismo stigli do taksija, na kraju kad je seo na trotoar, sto zna da ne sme nikako da radi, ja sam ga malo udarila po dupetu, mislim da vise nece to da radi....moje dete je najgore? a?