batine

Tri dana sam te rađala, a ti meni tako : )

Živu ćeš me u grob otjerati : )
Jadne napaćene majke:lol:
:lol:

Dzigericu mi jedes.
Je li neka tukla svoje dete jer je bacalo petarde ili to smatrate samo običnom dečjom zabavom?
Moj se toliko boji za svoje ... khm svoju guzu, da mu na pamet one ne padaju. Niti ista gde je ugrozen.

Udarila sam ga kada se brecnuo ne mene kao da smo vrsnjaci.

:lol:

Dzigericu mi jedes.

Moj se toliko boji za svoje ... khm svoju guzu, da mu na pamet one ne padaju. Niti ista gde je ugrozen.

Udarila sam ga kada se brecnuo ne mene kao da smo vrsnjaci.

Tako sestro slatka ...
Moj stariji popio šamar pred snajom i unukom kada mi je rekao da jedem g++na ... Posle se izvinio ... Džabe .... ostali prstići na obrazu do jutra ....

- - - - - - - - - -

Verujem da ga i danas peče ....

Tako sestro slatka ...
Moj stariji popio šamar pred snajom i unukom kada mi je rekao da jedem g++na ... Posle se izvinio ... Džabe .... ostali prstići na obrazu do jutra ....

Ne podnosim decu, ma ljude uopste, bez postovanja prema drugima.
Ali kada klinci roditeljima sole pamet i uvode red...:evil: Ne volim ni obracanje starijima bez persiranja, na umesto izvoli, m/hm umesto molim,... Grabljenje hrane i trpanje u usta, nekulturno ponasanje za stolom, cmizdrenje i trazenje svega i svacega u prodavnici,... Pljes po guzi je, po meni, ako ne moze dogovorom, opravdan.
Imas pravo i na misljanje i na zelje i na stav. Sve cemo se dogovoriti i uvaziti lepim razgovorom.

Ali kada klinci roditeljima sole pamet i uvode red...:evil: Ne volim ni obracanje starijima bez persiranja, na umesto izvoli, m/hm umesto molim,... Grabljenje hrane i trpanje u usta, nekulturno ponasanje za stolom, cmizdrenje i trazenje svega i svacega u prodavnici,... Pljes po guzi je, po meni, ako ne moze dogovorom, opravdan.
Imas pravo i na misljanje i na zelje i na stav. Sve cemo se dogovoriti i uvaziti lepim razgovorom.

:ok::ok::ok:

znači sad ispada da sam samo ja dobijo batine :/ i to sadističke...
ćale me tuko opasačem i šamarčine, majka je bila radikalnija...čime sve ne...oklagijom, rukama, štipanje, prutovi, neke debele knjižurine u glavu...više ni ne pamtim

nisi,ima nas josh shto smo dobijali kaishem,i shamarima,al znash kako kazhu u fulmu "Rane":
batine su ti dobar test da vidish koliko si chovek a koliko si pichka! :lol:
dodushe,to se deshavalo dok nisam postao momak,mozhda posle neki put shljaga onako usput,
ali nishta strashno...
verovatno zato shto sam imao starijeg brata,18 meseci razlika,pa smo se makljali medjusobno.
i to smo se bash makljali,mushki,nema ono,brat mi je pa necu...****** necu,bije on mene,bijem ja njega...
posle je naravno svemu tome doshao kraj,vec smo ljudi takoreci,i vishe ni ja ni on nismo u tom gasu...mada vishe ja nego on...al zna kako bi proshao da krene! :cool:

Ja jos ne tucem, jer je mali.
Dobio je par puta puc po guzi kad se baca dok mu menjam pelene i to je to.

Ali zato kad dreknem, stakla se tresu.
Sad mu samo kazem:"Jel treba da vicem? Znas da to ne volis, poslusaj me."
Uglavnom upali.

Samo nocu nemam strpljenja, tu dreknem "Prekini!" i zavrsava se sva prica.
Tajo ga tesi nocu

bravo!
ja dok sam bio klinac,nema vrishtanja histerije kukanja i plakanja...
jel cesh da se deresh i da plachesh,dacu ti dooobar razlog...
a ne danas,gledam po radnjama i po ulici kako deca jebbu roditelje ko budale...
i posle se pita kako je moguce da se moj sin drogira,da obija trafike,valja gudru ili neshto trece...:roll:

Ja jos ne tucem, jer je mali.
Dobio je par puta puc po guzi kad se baca dok mu menjam pelene i to je to.

Ali zato kad dreknem, stakla se tresu.
Sad mu samo kazem:"Jel treba da vicem? Znas da to ne volis, poslusaj me."
Uglavnom upali.

Samo nocu nemam strpljenja, tu dreknem "Prekini!" i zavrsava se sva prica.
Tajo ga tesi nocu

Hahahahahahahhahahahahaaaaa ---- Ugadnubaburasteš --------- :zcepanje:

- - - - - - - - - -

bravo!
i posle se pita kako je moguce da se moj sin drogira,da obija trafike,valja gudru ili neshto trece...:roll:

To je to !!!

bravo!
Od ovoga mi izlaze rogovi!
Ne znam koga bih pre mlatila, roditelje ili decu. Ne znam da li sam ja tako strasna ili imam neki autoritet na njih, ali kada ih osinem pogledom i najnevaljaliji se momentalno smire.
A volim dec. Volim da im ugadjam, da se igramo i glupiramo, ugasimo svetlo i pustimo muziku, pravimo zajedno kolace i ubrljamo se, koliko puta sam pravila lutke od papira lepila ih na stapice za grilovanje pa im priredila pozorisnu predstavu, sminkala ih i maskirala i davala da oni umazu mene, prskali se napolju vodom,... Ali igra je igra, a kultura- kultura.

Od ovoga mi izlaze rogovi!
Ne znam koga bih pre mlatila, roditelje ili decu. Ne znam da li sam ja tako strasna ili imam neki autoritet na njih, ali kada ih osinem pogledom i najnevaljaliji se momentalno smire.
A volim dec. Volim da im ugadjam, da se igramo i glupiramo, ugasimo svetlo i pustimo muziku, pravimo zajedno kolace i ubrljamo se, koliko puta sam pravila lutke od papira lepila ih na stapice za grilovanje pa im priredila pozorisnu predstavu, sminkala ih i maskirala i davala da oni umazu mene, prskali se napolju vodom,... Ali igra je igra, a kultura- kultura.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 86bogomoljka. :ok:

Mene uzasava kad roditelji ne reaguju.
Dete radi sta hoce a roditelj nista.
Meni to tuzno.

Kao da je lako nama stalno zvocati Nemoj to, ne diraj to, ne to...
Jest malo sutra

bravo :ok:

Mene uzasava kad roditelji ne reaguju.
Dete radi sta hoce a roditelj nista.
Meni to tuzno.

Kao da je lako nama stalno zvocati Nemoj to, ne diraj to, ne to...
Jest malo sutra

vidim kad odem kod drugarica koje imaju decu kako se ustvari ne bave tom decom
a imaju veliku svest o tome kako deca treba da se vaspitavaju i kako hoce da ih uce da je porodica iznad svega
onda bude situacija da dete igrom i na bilo koji normalan nacin trazi paznju
kada je nema, onda krece da pravi gluposti, a jedno upozorenje i prestani, ne pomaze
kada napravi neku bas bas veliku glupost, kais i batine od kojih se meni place kada vidim to izbijeno dete kako jeca...uzasavam se
detetu treba postaviti granice, po potrebi biti strog i pricati i objasnjavati na nivou kojiono moze da razume
mislim da drugacije od njega ne mozes napraviti stabilnu licnost i emotivno stabilnu osobu
jer se kasnije u zivotu odrazava na odnose sa drugim ljudima
to vazi za sve u zivotu, od emocija do kasnijih sexualnih odnosa, kulture itd

slazem se!! :)))))))))

vaspitno popravne batine, :aha:...i sad se pitam kako vas roditelji nikad nisu tuikli, kad i ja i moji prijatelji ponekad kad vise nista ne pomaze, potkacimo klince...posle se ziva pojedem, ali kad vidim da nema druge...na primer...batine na licu mesta kad je stefan pokusavao da istrci na ulicu....sad dete lepo stane gleda levo pa desno...cim vidi upaljen auto na parkingu....on vice: auto, bezimo u stranu...jednom je poceo da se otima na ulici, krenuli na neki rodjendan, a njemu se nesto upalilo, nece tamo hoce ovamo, krenuo da se otima, ljudi gledaju okolo, mislili da ga kidnapujem...i posto je to trajalo i trajalo sve vreme dok nismo stigli do taksija, na kraju kad je seo na trotoar, sto zna da ne sme nikako da radi, ja sam ga malo udarila po dupetu, mislim da vise nece to da radi....moje dete je najgore? a? :lol:

Pa zavisi koliko ti je dete. Iskreno, mislim da detetu od 2-3 godine ne vredi objasnjavati lepo zasto ne treba da pretrcava ulicu ili da stavlja ruku u steker. Da puta po dupetu preko pelene nikom nije naskodilo. To nisu batine o kojima ovde pricamo, bar ja to nisam tako shvatila.

Kasnije, kada dete razume, mislim da ne treba pribegavati batinama kao osnovnom vaspitnom sredstvu jer se tako samo stvara strah od roditelja i nista vise.

A re: vise biju keve, delom to jeste zato sto su ocevi cesto manje ukljuceni u vaspitanje, ali ne znam da li je to jedini razlog. Kod mojih roditelja je bilo pola-pola: pola sto se cale manje bavio mnome osim kada treba neko zezanje (da me uci da vozim bicikl, npr, ili da se igramo memorije) a pola to sto je keva lakse histerisala pa se cesce drala na mene.

Baš me interesuje,
mada znam da će se lagati "na angro".....

Koliko vas što pišete na temi imate decu ?????

Da me ne razumete pogrešno, ja imam i unuka ...........
Bio kod mene do pre neki dan ....
Spavao između mene i dragog
i vrištao kad su došli po njega ...
Eh, ljubi ga baba ...............

Poslednja izmena:
Divim se majkama koje nisu histerične.
Nisam tukla decu dok su bile male.
Sad imam problem sa srednjim detetom koje prosto traži batine.:(

ja uopste nisam histericna kad dodje do pljeskanja po guzi. to radim vrlo pribrano. cesto kazem: hoces da prestanes ili ces batine?
tako da on sam odluci da nece batine. prvi put kad sam ga pitala, rekao je batine, ja sam ispunila obecanje, sad zna da ja nikad ne lazem...

kad s eiznerviram, ja ne udaram dete, nego se smirim, nekad me izludi svojim ponasanjem, ali kontam, da nije on kriv sto sam se ja iznervirala i bas nikad ne reagujem histericno i nepromisljeno....

- - - - - - - - - -

A o čemu onda pišeš ???

Kuckaš etoi tako ... Da ti prođe vreme ....

Ja prvog kad rodila-zgrozila se ... Ebte, da li je moguće ... modar, zbrčkan, nikakav ... FUJ !!!
A posle .... Joj, jubi ga majka .....

:heart:

moja beba bila lepa cim se rodila...ustavri stefi je bio najlepsi u porodilistu..ljubi ga majka! :D

Back