Ban na abortus

Tradicionalisti guraju neko svoje misljenje o svetu, ne pominjuci "tradiciju" spaljivanja i giljotiniranja neistomisljenika, citaj protivnika.

A gde su to zene manjina? U odlucivanju sigurno nisu...
Ja se lično nikada nisam osećala kao manjina. Nisam primetila da mi je neko od prava ugroženo. Žena sam, a strašno mi idu na živce ekstremne borkinje za ženska prava. Posebno ovo da idemo rame uz rame sa muškarcima. Povećale su nam radni staž, da direktno po odlasku u penziju uletimo u raku (ako doživimo da odemo u penziju). Ne kažem da treba sedeti skrštenih ruku i dozvoljavati da vas neko ugrožava ali treba imati meru. Nisam rađala decu da bi ih zajedno sa mužem dojila, već zato što sam ja to želela. Činjenica je da postoje biološke razlike između žena i muškaraca i tačka.

Pa svako u Srbiji može da abortira , i to će dovesti do depopulacije Srbije .
( nekada se u Crkvi pitalo za to nedelo i zabranjivao ulazak na odredjeni period )
Republikanska Amerika želi da poveća natalitet sopstvenih gradjana .I to je dobro.
.......................................................................................................................................................
Mada drugo je neželjena trudnoća a drugo neplanirana a to se svrstava kao jednako a nije isto.
Trebalo bi zabraniti abortuse zbog takozvane neplanirane trudnoće kako to zovu supružnici .
Ako neko izjavi da je neželjena trudnoća ( napastvovanje, medicinski razlozi , jaki ekonomski razlozi ili nedovoljno zrela osoba-roditelj ) onda tome treba da pristupi socijalni i medicinski radnik da to odluče zajedno sa tom osobom.

Pa svako u Srbiji može da abortira , i to će dovesti do depopulacije Srbije .
( nekada se u Crkvi pitalo za to nedelo i zabranjivao ulazak na odredjeni period )
Republikanska Amerika želi da poveća natalitet sopstvenih gradjana .I to je dobro.
.......................................................................................................................................................
Mada drugo je neželjena trudnoća a drugo neplanirana a to se svrstava kao jednako a nije isto.

Trebalo bi zabraniti abortuse zbog takozvane neplanirane trudnoće kako to zovu supružnici .
Ako neko izjavi da je neželjena trudnoća ( napastvovanje, medicinski razlozi , jaki ekonomski razlozi ili nedovoljno zrela osoba-roditelj ) onda tome treba da pristupi socijalni i medicinski radnik da to odluče zajedno sa tom osobom.
Непланирана трудноћа се лако решава, са деј афтер пилулама...

Back