B I I X I I I + 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini Badri,iznervirala me ona sveta klamzi bijač,ne može nikad ništa lepo da uradi,pitam se da li će ikada doći dan da ona dodje i kaže,eeee nešto sam dobro uradela.Neće nikad taj dan doć.Znači,ne treba mi ni dokaz,samo da kaže,ja sam danas nešto dobro uradila,nisam sjepala ništa

A čuj onu genijalku,oće ide banat,gde da ideš,pitaj ninu zvezdanu tastaturu
idi u zr vidi šta nam rade kineščuge
nek te ujede dva komarca pa ćeš crći oma
to samo može ludak da ide sad u banat,u najvećem napadu komaraca ikada
Pazi, ja znam da su ti člankoviti crvi već izjeli sve centre u mozgu uključujući i onaj za percepciju (opažanje) vremena, ali lepo piše krajem leta, to je za tri meseca, kad već moram da ti računam na prste jer si u ovom stadijumu nesposoban čak i za abakus (preteča digitrona)
A za komarce me zabole patka, jer to crkne od muke pre nego što me ujede, isto kao i ti

Pazi, ja znam da su ti člankoviti crvi već izjeli sve centre u mozgu uključujući i onaj za percepciju (opažanje) vremena, ali lepo piše krajem leta, to je za tri meseca, kad već moram da ti računam na prste jer si u ovom stadijumu nesposoban čak i za abakus (preteča digitrona)
A za komarce me zabole patka, jer to crkne od muke pre nego što me ujede, isto kao i ti
Nisam pročitao da je za dva meseca.Ništa onda,izvini,već sam mislio da opet treba muda da mi crvene zbog tebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back