момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.463
Nebitno, nisi bio tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam bio nigde od neko vreme...Nebitno, nisi bio tamo
badriKo je bulardi
Ima kad god me pomene da mu napišem da odjebe.
podrzavam. a lepo si ga resioIma kad god me pomene da mu napišem da odjebe.
Realno zabole me šta piše, ali što da ćutim idiotu.podrzavam. a lepo si ga resio
ne znam sta je sa njim, zasto je covek tako kiseo, kakve ga muke moreRealno zabole me šta piše, ali što da ćutim idiotu.
Da nije možda dobar madjar mrtav madjar?Spisak naroda prema kojima je dozvoljena mrzlja:
* indijski
* ruski
* kineski
* srpski
* bugarski
* turski
* hrvatski
Dopuni spisak
A folira se tu, pravi se da je neki opasan lik.ne znam sta je sa njim, zasto je covek tako kiseo, kakve ga muke more
Šta da kažemo mi koji živimo u Banatu?to samo može ludak da ide sad u banat,
Pa ništa,vi ste u Banatu,pa ste u Banatu.Recit npr,mi Banaćani čičku žvaćaliŠta da kažemo mi koji živimo u Banatu?

Pazi, ja znam da su ti člankoviti crvi već izjeli sve centre u mozgu uključujući i onaj za percepciju (opažanje) vremena, ali lepo piše krajem leta, to je za tri meseca, kad već moram da ti računam na prste jer si u ovom stadijumu nesposoban čak i za abakus (preteča digitrona)A čuj onu genijalku,oće ide banat,gde da ideš,pitaj ninu zvezdanu tastaturu
idi u zr vidi šta nam rade kineščuge
nek te ujede dva komarca pa ćeš crći oma
to samo može ludak da ide sad u banat,u najvećem napadu komaraca ikada
Nisam pročitao da je za dva meseca.Ništa onda,izvini,već sam mislio da opet treba muda da mi crvene zbog tebePazi, ja znam da su ti člankoviti crvi već izjeli sve centre u mozgu uključujući i onaj za percepciju (opažanje) vremena, ali lepo piše krajem leta, to je za tri meseca, kad već moram da ti računam na prste jer si u ovom stadijumu nesposoban čak i za abakus (preteča digitrona)
A za komarce me zabole patka, jer to crkne od muke pre nego što me ujede, isto kao i ti
A čije fejlove, da sakupljaš po netu?nadjem sliku jednog svog handsewing projekta, izvristim od smeha i padne mi na pamet da bi bilo dobro imati neki tw ili ig nalog sewing beginners - epic fails ili tako nesto, dakle samo kvalitetan sr.anje sadrzaj, sta mislis @Sv. Benedikt ?
A čije fejlove, da sakupljaš po netu?
TRINisam pročitao da je za dva meseca
Ne, ozb, nisam razumela?