gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Dobro,šta se ljutiš oma...Ti si dečko malo nervozna izgleda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,šta se ljutiš oma...Ti si dečko malo nervozna izgleda
Da svrbi me penist da li znaš šta je u pitaljuDobro,šta se ljutiš oma...Ti si dečko malo nervozna izgleda
GangrenaDa svrbi me penist da li znaš šta je u pitalju
Konačno...Gangrena
pa pravila bih mrezu, za pocetak od ljudi koje znam pokupim njihove fejlove, jer svaki pocetnik ima svoje fejlove, onda prosirim nalog po tviteru npr i svi kace svoje. kao ona fb grupa Postovanje sra.nje klopeNe, ozb, nisam razumela?
Super, ja sam ti veliki fen fejlova, postoji takva stranica za torte, mislim da se zove Hoe Cakespa pravila bih mrezu, za pocetak od ljudi koje znam pokupim njihove fejlove, jer svaki pocetnik ima svoje fejlove, onda prosirim nalog po tviteru npr i svi kace svoje. kao ona fb grupa Postovanje sra.nje klope
Kakva iznenadjujuća činjenicaSuper, ja sam ti veliki fen fejlova, postoji takva stranica za torte, mislim da se zove Hoe Cakes![]()
Misliš zašto sam tvoj fenKakva iznenadjujuća činjenica
Tek sam sad skapiroMisliš zašto sam tvoj fen
Pa ne, kod nefejla nema prostora da voliš nešto jer se on već postarao da izbegne neprijatnu situaciju u kojoj bi izgubio ljubav jer je fejlJa mislio da si fan nefejlovanja,a ti si fan,probaću ovo po stoti put i ne znam ni zašto probam kad znam da mi neće uspeti.Kako to?
Nesvrseni svestenik molicu*Ko su dodjavola ovi momci?
-Svestenici.
U kratkim crtamamomi..otjes da ti prepricam film sto gledam na pink sci-fi
MumijaU kratkim crtama