момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.419
Baranda, Baka Ruzina kuca aka filmski studio Dragana Bjelogrliča
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam za hranu neki savetiBaranda, Baka Ruzina kuca aka filmski studio Dragana Bjelogrliča
Nz za to, neki salas-carda-vinogradMislila sam za hranu neki saveti
Jel to navodiš rendom reči iz rendom Balaševićeve pesmeNz za to, neki salas-carda-vinograd
DaJel to navodiš rendom reči iz rendom Balaševićeve pesme
Pa nemamo motku u buljljihNe znam kako idete po tim ne-beogradskim mestima u SRJ
Pa nemamo motku u buljljih
Da li si clan grupe "ima li beogradjana u beogradu?"Ne znam kako idete po tim ne-beogradskim mestima u SRJ
Idem sa familijom šta insinuirašIdite negde gde ce da vam sviraju bezobrazne cajke
mislio san sa stugomIdem sa familijom šta insinuiraš
Nisam neki fan Beograda, ali ova ostala mesta su još neuporedivo goraDa li si clan grupe "ima li beogradjana u beogradu?"
Kad gledas iz burzoaske perspektive, meni su po amerikama omiljena mesta oni krs moteli u alabamiNisam neki fan Beograda, ali ova ostala mesta su još neuporedivo gora
Srećom sad se otvara inostranstvo pa čim popravim veštačku vilicu, Pala i Klis
Ne, šnjim ću u Suboticu po mašinumislio san sa stugom
Ne znam, nemam vizu za SAD.Kad gledas iz burzoaske perspektive, meni su po amerikama omiljena mesta oni krs moteli u alabami
Opusti se malkiceTy Warner Suite ili tako nešto
Opusti se malkice
Nemam ni ja, mada postoji opcija da se preko babe rvatice pokatolicim i dobijem domovnicuNe znam, nemam vizu za SAD.
Ali ako se prijavim, onda Ty Warner Suite ili tako nešto