gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Daćete mi metar koš..ne, pup... košulj... pupl, kkkkkkkkkkkkkkkkkkk ipak ne mogu poyy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao da si mazohA ja ne bih još
евелин је на пар страна назад, ево шаље реакције, сустижеGde su ev i moca
Prcadu seGde su ev i moca
Bilo koje dok je zasićenoHajmo sad sve izpočetka,mora da nikad niste pričali o toem pa ja genijalac dođao da vas pitam,ulje ili mas?
Izvini,ali ne mogu da ti verujem na reč.Otkud znam šta si mi kazlo,mojda hoćeš da me navučeš na tanak led,jel ja neznam šta mu dodje to zasićeno,znam samo kad sam sit,a mislim da to nije istoBilo koje dok je zasićeno
OkIzvini,ali ne mogu da ti verujem na reč.Otkud znam šta si mi kazlo,mojda hoćeš da me navučeš na tanak led,jel ja neznam šta mu dodje to zasićeno,znam samo kad sam sit,a mislim da to nije isto
Genijalno,bravo malena!selim se u tursku.
kraj vica.
A-a?евелин је на пар страна назад, ево шаље реакције, сустиже
а моца...ниси чуо, хехе?
Kaze koleginica gledala nekretnine da su povoljnije nego kod nasselim se u tursku.
kraj vica.
52k evra stan 42km2 na primorju. pa ti vidi.Kaze koleginica gledala nekretnine da su povoljnije nego kod nas
Da ali Ruski narod je nešto najlošije.Što se mene tiče, svi treba da proslavljaju taj dan, nezavisno od doprinosa ratu.
Iako nisam neki fan ratnih filmova i serija, jer su nekako jednodimenzionalni, predvidljivi, dosadni... u miniseriji Band of brothers ima jedna genijalna epizoda, deveta, predzadnja. Zove se "Why we fight". Ne znam dal si gledao seriju, prati sudbinu te posle rata čuvene američke padobranske jedinice i veoma verno predstavlja rat i njegove užase. I sad, tokom cele ove epizode reditelj predstavlja užasno stanje morala u jedinici. Ušli su u Nemačku, kraj rata je blizu, ali na izmaku su snaga, fizički i mentalno. Istraumatizirani i isfrustrirani su ratom, počinju da se pitaju da li je sve vredelo. Da li je vredelo da vide toliko drugova kako ginu, kako ostaju bez udova, bez zdravog razuma, bez porodice kod kuće itd... i onda na kraju epizode, slučajno tokom patrole otkriju Kaufering, tj. jedan od njegovih logora i posvedoče tim stravičnim scenama za koje do tad nisu imali pojma.
To je dan kad je pravo zlo pobeđeno. I treba ga obeležavati kako se nikad ne bi zaboravilo i ako se slučajno vrati, da znamo da ga prepoznamo.
za to ti je bolje kolumbija, trenutno su jako veliki neredi, ispasce jedan kvalitetan puc od togaUf, ja bih u argentinu, i to da me zadesi vojni puc i da onako na megafon izdaju upozorenja da niko ne izlazi iskuce inace ce biti ubiven
E da, mozeza to ti je bolje kolumbija, trenutno su jako veliki neredi, ispasce jedan kvalitetan puc od toga