момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.255
"Nisam ja od onih sto jednom zauvek umiru" - Djordje Balasevic, sesto tri
Ovo je bukvalna kradja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Nisam ja od onih sto jednom zauvek umiru" - Djordje Balasevic, sesto tri
Sto govori o motivu zbog kojeg su ucili da je sviraju (muvalje)Јерсте извалили да сви који "помало свирају гитару" углавном знају само две песме, црни лептир и смоке он тхе вватер
Ma jok, to sam kosu tako nosio vise kao ukras.
Da,jako smor pesma.A baš volim You grupuЈа из наведеног разлога не могу да поднесем ту песму
Уличнааа свеетиљка, баца светлост у круууг. А мени дође да умрем у најгорим мукама само да не слушам.
Буквално бих ти радије дала нож да ме сецкаш него да ми пустиш ту песму.Da,jako smor pesma.A baš volim You grupu
Ne biras ti instrument nego on bira tebeMa jok, to sam kosu tako nosio vise kao ukras.
Volio bi znati svirati violinu ili klavir.
Zao mi je sto nisam nikada naucio svirati nesto.Ne biras ti instrument nego on bira tebe
Mogu da ti dam casove za crnog leptira ako hocesZao mi je sto nisam nikada naucio svirati nesto.
ZanimljivoБуквално бих ти радије дала нож да ме сецкаш него да ми пустиш ту песму.
Прослављање Дана побједе у Србији ми је хит највећи.
Питам се, кога смо ми побиједили? Док се крварило на Западном и Источном фронту, ми смо имали грађански рат.
А са друге стране, Солунце и побједу у Првог свјетском рату, гдје смо заправо направили запањујући допринос у пробијању фронта, спомену онако у пролазу.
Живјеће овај народ.
Mogu da ti dam casove za crnog leptira ako hoces
Jeri praktično ako kažem da treba zgazitiPoruka u temi "Зашто жене чешће од мушкараца верују у хороскоп" https://forum.krstarica.com/threads...karaca-veruju-u-horoskop.923531/post-42339064