Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Препоручио бих нешто у овом жанру, да не умреш од досадеИ која музика иде уз кречење, нешто ми је глуво овде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Препоручио бих нешто у овом жанру, да не умреш од досадеИ која музика иде уз кречење, нешто ми је глуво овде
Мени се то на послу пречесто дешава.Прво ћу једну кафу па после.
Зашто да не одложим још мало, хехе.
Doja Cat bilo staИ која музика иде уз кречење, нешто ми је глуво овде
Мени се то на послу пречесто дешава.
Изађем да запалим једну цигару, то се наравно по дифолту узима као двије.
Враћам се на радно мјесто, кад колега: ''Васо, оћеш на кафу?'' Ајде реко.
И онда Васо мора навече да нарађује како не би ко шоњер остао петком до 5 или 6.
*У позадини свира најмања виолина на свијету*
Е то је та логика, јеебем ти балкански менталитет, што нисам у Шведској одрастао
А знаш како сам врх кад устанем ујутру и испланирам толико супер ствари које ћу да радим у току дана а онда уз кафу седим и чекам да планови пропадну. <333Е то је та логика, јеебем ти балкански менталитет, што нисам у Шведској одрастао
Код мене је процес планирања вече прије, јер чим устанем ујутру знам да од тога нема ништаА знаш како сам врх кад устанем ујутру и испланирам толико супер ствари које ћу да радим у току дана а онда уз кафу седим и чекам да планови пропадну. <333
Ај бар љето даје више оптимизма што се дана тичеЕ па не, ја се сваког јутра будим уверена да ћу свашта урадити до увече. : ))
Да, фуииии.Ај бар љето даје више оптимизма што се дана тиче
Замисли ујутру се пробудиш у децембру да испланираш дан и док си сковао планове већ се смркло буахахахаха
Није се хвалио, одлична руки сезона младог ЦрногорцаДа, фуииии.
Него, ушао нам Лиги у финале фантазија, ено плаче што нема ништа у Вијестима и даље.
Имамо свецрногорско финале.
Лопи. Наводно неки његов другар, уствари вероватно Лигијев други налог, мехехе.Није се хвалио, одлична руки сезона младог Црногорца
Свецрногорско? Ко је други?
Слободно пиши са њим, није 100% провјерено, ал' имам опасан филинг да је неки кроацки/боошњо тролNe smem ovom vejderu da kazem bilo sta uvredljivije od "ne lupaj" da me ne bi pronasao, znam da je nekom liku hteo da ide nakucu
Са Ај-Пи адресом у ЛитванијиШалим се, тип постоји. Ваљда. Негде.
Нисам видела и не могу да коментаришем, хехеСа Ај-Пи адресом у Литванији
Одбруси му бре МомиCemu takav ton, kakvi smo to ljudi postali
Ne bih da rizikujemСлободно пиши са њим, није 100% провјерено, ал' имам опасан филинг да је неки кроацки/боошњо трол