Redmond
Elita
- Poruka
- 18.081
obavljeno vec pre nekih pola sata, mirna si do sutraako bi neko umesto mene mogao, molim vas, da se istušira
ja jednostavno nmg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obavljeno vec pre nekih pola sata, mirna si do sutraako bi neko umesto mene mogao, molim vas, da se istušira
ja jednostavno nmg
ajde, ajde, sram te bilo, veliki si dečkouh, kol'ka pljeskavica, jedva je savladah![]()
da znash...ajde, ajde, sram te bilo, veliki si dečko
Si upoznala Tijaga Stankovica?17. maj, je neki datum kad se ja nadam
da će da mi se odmrzne stan u Portugaliji
U mackoe, sad pohvaliću se ovde iako za to postoji posebna tema, ali zabole meh
vidite čega sam proud owner:
zovi, biću ti privatna hauzmajstoricaU macko![]()
a jel kuvas kolenice dok sredjujes roletnezovi, biću ti privatna hauzmajstorica
Ne, Portugal je samo 1 od 5 gradova gde posedujem license to illSi upoznala Tijaga Stankovica?
Dal bi glasala za Candace2024 kad bi joj jedna od programskih tacki bilo rusonukovanje?Ne, Portugal je samo 1 od 5 gradova gde posedujem license to ill
Ako je ona Trampobuljaš, onda ne vidim kako ima ikakve disagremane sa sovjetimaDal bi glasala za Candace2024 kad bi joj jedna od programskih tacki bilo rusonukovanje?
Sad nema, al recimo da dozivi rusopreobracenjeAko je ona Trampobuljaš, onda ne vidim kako ima ikakve disagremane sa sovjetima
daa, multitasking, ofkorsa jel kuvas kolenice dok sredjujes roletne![]()
Trebalo je posle 40e da ti kazem ono sto sam ti juce rekaoTvdoglavi Ovnovi se godinama polako smiruju i posle 40. godine stiču zrelost i stabilnost. Ostaju strastveni, mudriju su i neće reagovati na prvu loptu. Njihova blaga povučenost, ali i mudrost koju šire počinje da privlači mnoge ljude.
ima nade ima nade
da licim na nedu ukraden?Trebalo je posle 40e da ti kazem ono sto sam ti juce rekao