gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
a priznaj da ne volis da preuzimas odgovornost za zakljucavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali sad mozda i nemam realan razlog, naprotiva priznaj da ne volis da preuzimas odgovornost za zakljucavanje
Mislim, sigurno nam nece preoteti clanove, ono sto treba da bude ovde zauvek ce i biti (osim ako se stugoc ne naljuti pa iz inata ode, kao kad je isao na svastarinu hahahahah)
Nisan ja :/zakljucato
znanNisan ja :/
Nikad nisam skapirao, dal ga malo zahvati i usnama ili ga samo zagrli, ja sam ga slao ljudima misleci da je iskljucivo prijateljski zagrljaj u pitaljuznanovaj smajli mi je tako "proganjam mode" zar ne?
Do broNisam se tad naljutio, tad sam bio u bojkotu.
nznm, deluje kao da ga malo lizneNikad nisam skapirao, dal ga malo zahvati i usnama ili ga samo zagrli, ja sam ga slao ljudima misleci da je iskljucivo prijateljski zagrljaj u pitalju
Do bro
Krindziii, sad ce da ispadne da sam muvao 50 ljudinznm, deluje kao da ga malo lizne
Kako god, al svakako mi bila smesna ta avantura na svastariPa ne, stvarno. Nisam otišao jer sam bio ljut na vas, ni u jednom trenutku nisam bio ljut... otišao sam da bih izvršio pritisak.
Kako god, al svakako mi bila smesna ta avantura na svastari
1. Smartananil
2. Proka
3. Gogili
4. Stugoc
Joj da, bukvalno u tri postaJel se sećaš kad je Gogili došla ovde jednom, kako ju je medena ekspresno oterala haha
Joj da, bukvalno u tri posta
VylgaraaanA đe su slike mesa