момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.218
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad sam se autovala kevi, imala sam 20god a moja tadasnja devojka 37Znaš ono kad je neka rekla kevi da je lezbejkom a ova kaže: "Samo nadam se da nećeš s nekim babama da se spanđavaš, šta će ti to."
A ova posle kaže: "Čemu ta diskriminacija po godinama."
# exciting anecdote
To je oboje mlado, ali dve različite vrste mladostiJa kad sam se autovala kevi, imala sam 20god a moja tadasnja devojka 37![]()
Jeste, ali moja majka homofobkinja nije to lako prihvatila lolTo je oboje mlado, ali dve različite vrste mladosti
Mislim da mi se nikad nije dogodilo da me muva gei, ili mozda nisam znao da protumacim
Zar nisi rekao da imaš 23S obzirom da ss blizim tridesetima, kad me pitaju koliko imam, kazem "dvaes nešto"
S obzirom da ss blizim tridesetima, kad me pitaju koliko imam, kazem "dvaes nešto"
Ti reci 4 do smrtiS obzirom da ss blizim tridesetima, kad me pitaju koliko imam, kazem "dvaes nešto"
Ja otkad sam gledala Counterpart blago sam anksiozna spram mogucnosti da zauvek nosimo maske
Totalno. Preslatka jeDa, užas.
Nego Boldvin je reko bih totalno Momin tip
Uzasnoh mi se spava
Ne, cu stikliramJesi gledao Counterpart?
zakljucaj temy plagijatNivo mog razocarenja kad vidim da je nesto serija je kao kad otvorim kutiju nutele, a unutra mas'
Razmisljam rasisticki, mozda bolje da ostavim da ih zadrzimo tamo?zakljucaj temy plagijat
mozda mozdaRazmisljam rasisticki, mozda bolje da ostavim da ih zadrzimo tamo?