gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Nabrato?Objasni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nabrato?Objasni
U koprokulturiA đe su slike mesa
Msm koje je bilje u pitanjuNabrato?
OkEto da znate sledeći put kad je budete muvali
pogledaj istochev tutorijal, sigurno ima nekiKoji nacin muvanjah prolazi u najvecem % slucajeva? I dal uopce postoji neki patern
Ovo belo - narcisMsm koje je bilje u pitanju
Znaci, ti si iz onog "samo budi svoj" tabora?Ne znam, ja se nikad nisam vodio nekim šablonom u muvanju
Ne znam, ja se nikad nisam vodio nekim šablonom u muvanju
Hvala na pomocinema sablona - trudis se pa sta ti bog da.
Šokantno mi je da jedan Sojin Dječarac nije slayerNe znam, ja se nikad nisam vodio nekim šablonom u muvanju
Ne postoji to stvarnoaaaa na koju foru su vas najcesce muvali?
Pa sta ja sad da radimNe postoji to stvarno
Znaci, ti si iz onog "samo budi svoj" tabora?
Da, to jeste zajebano, ali kad jednom provalimo sve moguce paterne na koje ljudi razmisljaju i odgonetnemo sve pravce u kojima razgovor potencijalno moze da ode, imacemo odgovorJeste kliše, al ako ti je cilj da nađeš kompatibilnog partnera, to je u principu najbolje.
Sad, možda ima par fora za započinjanje razgovora, al kad on započne, tu već ne znam kakav šablon može da se primeni, razgovor je dinamičan, može da ide u milion pravaca....
NištaPa sta ja sad da radim
kiborzhe.Da, to jeste zajebano, ali kad jednom provalimo sve moguce paterne na koje ljudi razmisljaju i odgonetnemo sve pravce u kojima razgovor potencijalno moze da ode, imacemo odgovor
Svidja mi se ovo, znaci i ne mogu u sustini mnogo da zaserem obrni okreniNišta
Strana koju muvaš brzo zna da li te želi, i onda je strategija nebitna
Da, to jeste zajebano, ali kad jednom provalimo sve moguce paterne na koje ljudi razmisljaju i odgonetnemo sve pravce u kojima razgovor potencijalno moze da ode, imacemo odgovor