B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja razumem da je, s prelaskom na agrikulturu, kad se i ustalila nuklearna porodica, zenama bila potrebna zastita u vidu muskarca jer se izgubila zastita koju je pruzala zajednica zena pre toga, ali mi je preterano simplifikovanje to konstantno svodjenje muskaraca na bizgove.
Pa nisu bizgovi po sebi, nego su uslovi bili takvi da su nametali bizgovstvo kao nacin da se prezivi

Pa rekao sam 99% onih koji su ikad ziveli u istoriji. Ako je od nastanka homosapijensa zivelo oko 200 milijardi primeraka (nesto manje), a danas ima 8 milijardi na planeti, pa ti racunai.
ima logike.
bas pre neki dan citam kako se mi konstantno fokusiramo samo na grehe neposredno nasih roditelja, a gde je kolektivno nesvesno toliko pogresnih vaspitavanja iz proslosti.
crnjak

Истина је да и стопала расту.
Пре трудноће ми је сва обућа била број тридесет шест, сад је тридесет седам.
У много пари ципела са штиклом не могу да уђем.
Нису ми уске, тесне, већ буквално кратке. Дужина газишта ми је већа за један број.

број тридесет шест, сад је тридесет седам.

mi sa stopalima broj 39
Aww Reaction GIF

Jel znate da se do 1987. mislilo da prevremeno rođene bebe ne osećaju bol, i svaka operacija koja im je bila neophodna (srce, pluća) je rađena samo pod paraliticima, ne i anestezijom

Dok neko nije shvatio da te bebe u znatno većem procentu umiru od sindroma iznenadne smrti (umiru od smrti, ali ne znam kako drugačije da kažem) ili da, ako ostanu žive, imaju siv ton kože i hronično visok puls

Nisam mogla da čitam dalje jer sam tu počela da ridam, a evo i opet ću

Mislim, kad ste se već raspričali o ljudskoj bedi

Jel znate da se do 1987. mislilo da prevremeno rođene bebe ne osećaju bol, i svaka operacija koja im je bila neophodna (srce, pluća) je rađena samo pod paraliticima, ne i anestezijom

Dok neko nije shvatio da te bebe u znatno većem procentu umiru od sindroma iznenadne smrti (umiru od smrti, ali ne znam kako drugačije da kažem) ili da, ako ostanu žive, imaju siv ton kože i hronično visok puls

Nisam mogla da čitam dalje jer sam tu počela da ridam, a evo i opet ću

Mislim, kad ste se već raspričali o ljudskoj bedi
da SIDS.
Zato keve panicno osluskuju dal im potomstvo dishe i mnogo godina kasnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back