момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.241
Mss ljudima sa kojima smo u vezi ili onima na koje se lozimohJel gledate storije sindpatijama? Msm ne kasji, realnim obicnim sindpatijama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mss ljudima sa kojima smo u vezi ili onima na koje se lozimohJel gledate storije sindpatijama? Msm ne kasji, realnim obicnim sindpatijama
Na koje se lozimoh.Mss ljudima sa kojima smo u vezi ili onima na koje se lozimoh
NeNa koje se lozimoh.
Malo je sajko da se gleda stori, zar ne
Nije sajko? Zasto to mislis?
Да, то су урадили и са БХ90210 реунион
Zato sto on zeli da mu sto vise ljudi vidi koje mu je nijanse gomno npr, cim je to okacila na stori, a ako ga ja zapratim i ona me prihvati, sve je okNije sajko? Zasto to mislis?
Pises ijekavicu latinicom? Dakle cg drzavljanstvoZa ave sretnike koji su pobjegli iz Sjeverne Koreje. XD
Pa nznm, meni bi bilo bzvz da ukapira da je stokujem.Zato sto on zeli da mu sto vise ljudi vidi koje mu je nijanse gomno npr, cim je to okacila na stori, a ako ga ja zapratim i ona me prihvati, sve je ok
Al driblam s rodovima, ko ronaldinijo
Ziva a.Pises ijekavicu latinicom? Dakle cg drzavljanstvo
Jesam pogodila?Ziva a.![]()
Ne biramo muzeve, oni biraju nas.Jesam pogodila?
Imam tu neku (rasisticku mozda) teoriju da iz sumske niko ne pise latinicom
Svaka ti je ka u njegosaNe biramo muzeve, oni biraju nas.
Fala.Svaka ti je ka u njegosa
ćao makytu sam
znam samo da rastu grudiJel tačno da kad si trudna, rastu dlake po bulji i nosu
Ti se smejes, al to je logika 99% ljudi koji su ikad ziveli na kugli zemaljskoj od Avrama do sadbolje biti dakle sa muskarcem koji ti ne odgovara nego biti sama
preterujes sad zaistaTi se smejes, al to je logika 99% ljudi koji su ikad ziveli na kugli zemaljskoj od Avrama do sad
Mozda ne u danasnje vreme i to u 17% drzava sveta, ali idi u Liban pas videt, tako ih ucepreterujes sad zaista