gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Meni je od tih zapadnoevropskih bila ok je ona cupava lorin euforia, bas je imala lezbo vajb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, alo jodlovanje je sad sve sto je trendyAha, upravo o tome se i radi, kao da su uvatile lopatom da trpaju sve što misle da mora da ima evrovizijska pesma po nekoj zadatoj formuli, ali je bezdušna i meni neslušljiva zbog ovog modernog jodlovanja.
Fuui
Ona što ti slike slala? Nemoj od nje, hvala u svakom slučaju.Msm imam broj samo 1 osobe sa foruma
Pa svakako ti ne bih mogla dat tudji broj, ali sto tako?Ona što ti slike slala? Nemoj od nje, hvala u svakom slučaju.
I radijator bi proplakao od mukeKako izludeti eviju? Vezati je za radijator i pustati hurricane, senidah, bojanu vunturusevic i sl![]()
A kako upade ovde Bojana Vunturišević, sad me zanimaKako izludeti eviju? Vezati je za radijator i pustati hurricane, senidah, bojanu vunturusevic i sl![]()
A volis kese etikete,m?A kako upade ovde Bojana Vunturišević, sad me zanima
Zanimljivo, kad se povede priča o razvodu imamo preovlađajuće mišljenje 'bravo za ženke', sem ako se baš ne radi o nekom koga znamo, mslm šta kao muškarac se nije spasio nečega što nije funkcionisalo?
a.. takoUpala je tako sto sam oplela po plejlisti prajda xD
poslednja Evrovizija koju sam gledao...Na primer Lena, nemačka pobednica od pre ne sećam se koliko sa nekom Satelajt pesmicom
pre kao Tau Paj sa onim crnim oblakomVucic je poput Gokua iz originalnog Dragon Ball, srce mu je toliko cisto da bi mogao jahati Kinton.
Sto?Njih ne slusam iz principa![]()
Svakako nije za poredjenjea.. tako
e, pa nisam ja fan B.V. ali nekad sam volela Svi na pod, a i inače mislim da nije za poređenje sa ovim ostalim
šta znam, odbojne mi... prešle i one na narodnjake