Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.854
Zašto su Srbi opsednuti seksom?
Како си дошао до тог закључка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto su Srbi opsednuti seksom?
Necu se nastavljati da ne bi bio spam,samo cu reci "Nisam dosao da ukinem zakon ili proroke,vec da ih ispunim".Не постоји Тројство, него Тројица.
Таква је традиција изражавања тринитаријанског догмата у српском језику.
Кад неко каже "Тројство" или не зна теологију или од ње учи из неких ресторационистичких покрета унутар америчког протестантизма.
Поштујеш ли суботу?
Svaki pristalica diktature ima erektilnu disfunkciju i potajno sanja da duva kožnu frulicu. Svi ti zagovornici diktature su isti oni kojima se ebu žene sa strane a oni ćute i još odobravaju. Sve same rogonje, latentni homosi , niski i proćelavi kompleksaši. Sve sami primači.Двоумио сам се да ли да тему поставим на ЉиС или Политику.
С обзиром да људи који воле диктатуру и аутократију воле чврсту руку и да их други води,
да ли су такви и у осталим животним пољима?
Да ли у сексу воле да их други води, а да они пасивно слушају алфа господара?
Vreme sporta i razonode na forumu.Svaki pristalica diktature ima erektilnu disfunkciju i potajno sanja da duva kožnu frulicu. Svi ti zagovornici diktature su isti oni kojima se ebu žene sa strane a oni ćute i još odobravaju. Sve same rogonje, latentni homosi , niski i proćelavi kompleksaši. Sve sami primači.
Da si postavio na bilo kom pdf osim politike ne bih mogao da ti odgovorim...Двоумио сам се да ли да тему поставим на ЉиС или Политику.
С обзиром да људи који воле диктатуру и аутократију воле чврсту руку и да их други води,
Демократија не постоји. То је шарена лажа за будале и средство америчке пропаганде.Двоумио сам се да ли да тему поставим на ЉиС или Политику.
А јел несрећни румунски кандидат прави Путинов потрчко или је само неко ко мисли да његов народ не би требао да буде НАТО топовско месо као јадни Украјинци и да је боље наћи заједнички језик са Путином кога иначе многи руски националисти сматрају руским Чедом Јовановићем?Приметио си да просечан Никачеу Ровинеску из Западне Европе гласа за Путиновог потрчка.
И то након што је шенгенским пасошом нашао посао у Немачкој
Говоримо о истом Путину, који ни Краматорск не може да узме после три године рата?А јел несрећни румунски кандидат прави Путинов потрчко или је само неко ко мисли да његов народ не би требао да буде НАТО топовско месо као јадни Украјинци и да је боље наћи заједнички језик са Путином кога иначе многи руски националисти сматрају руским Чедом Јовановићем?
Знајући историју румунске русофобије пре бих рекао да је латтер.
Nikad se ne zna. Gnjusija je bila opasna čak i 90-ih.Говоримо о истом Путину, који ни Краматорск не може да узме после три године рата?
Од таквог Путина да се унереди Европа и у њој Румунија?
Sta ce mu Kramatorsk,kad varvarcici ponovo polako dolaze da ginu gde su im i preci ginuli.Osnovna odlika varvara je nestrpljenje,to ih je uvek skupo kostalo.Говоримо о истом Путину, који ни Краматорск не може да узме после три године рата?
Читајући твој пост неко би помислио да није изгинуло ни 100 украјинских војника.Говоримо о истом Путину, који ни Краматорск не може да узме после три године рата?
I u tom segmentu su ispred Rusije.Демократија не постоји. То је шарена лажа за будале и средство америчке пропаганде.
САД су диктатура више него било која држава и чак и плутократија.
Нисам ти ја паљевина да ме овако детињасто тролаш.I u tom segmentu su ispred Rusije.
Zavisi šta te ,,zapadne,,!Двоумио сам се да ли да тему поставим на ЉиС или Политику.
Читајући твоју поруку, човек би помислио да да је Путин богатији, а не сиромашнији за 200 хиљада војника, те да се борбе воде око ЛисабонаЧитајући твој пост неко би помислио да није изгинуло ни 100 украјинских војника.
Није проблем ни да се не слажеш ни у чему са мном ни да ме сматраш дебилом.
Ваше опажање је да су Европа и САД недодирљиве и поред 8000 руских нуклеарних бојевих глава.Читајући твоју поруку, човек би помислио да да је Путин богатији, а не сиромашнији за 200 хиљада војника, те да се борбе воде око Лисабона
Да ли сте упознати са чињеницом да и најважније НАТО земље имају нуклеарне бојеве главе?Ваше опажање је да су Европа и САД недодирљиве и поред 8000 руских нуклеарних бојевих глава.
Заблуда и делузија.
Наздрављате мртвим Русима, само напред. Ма 500.000, 1.000.000 Руса и Украјинаца, што више нек изгине, супер, славите.
Видећете да је ваш вољени свет један велика лаж. Он је настао руском предајом 90-тих због оног слепца Горбачова.
Сада међутим, неке црвене линије су максимално пређене.
Буђење ће по мом мишљењу бити веома болно и за вас и за Европљане.
Неко ће овај Руско-украјински рат дебело платити.
Видећете.
Не мораш да ми персираш на форуму, нисмо у канцеларији негде.Да ли сте упознати са чињеницом да и најважније НАТО земље имају нуклеарне бојеве главе?
Такође, знате ли да број величина нуклеарног арсенала не осваја стратешки важно село Нижње-пичковск?
Kako ponizena kad ratuje protiv celog Nato pakta vec dve godine i to u niskom intenzitetu,bas kako su zeleli,namestili jer su znali da ce rusi maksimalno paziti na civile(ovo je rat sa najmanje civilnih zrtava) i pored toga nista nisu uspeli.Sad mole za primirje kako bi naoruzali Nemacku i Poljsku za pravi rat .Не мораш да ми персираш на форуму, нисмо у канцеларији негде.
Знам наравно све то, али мислим да ниједна од нуклеарних сила неће покушати тако нешто због Немачке и Пољске.
Ја ово мислим. Није проблем ни да грешим и да немам појма.
Мислим да нико од вас није ни веровао у то да ће Путин покренути рат чак ни док су на сва звона на то упозоравали САД званичници.
Живите у овој делузији која вам је омогућена руском предајом 90-тих, али мислим да то неће бити довека.
Уосталом видећемо. Ја мислим да је Русија много понижена овим ратом и да на то понижење она мора одговорити сурово.
Али, како мислиш да то функционише.али мислим да ниједна од нуклеарних сила неће покушати тако нешто због Немачке и Пољске.
Ја ово мислим. Није проблем ни да грешим и да немам појма.
Понижена је самим ратом са Украјином. Украјина је Русија. Неко ће ово да плати то је сигурно само се питам када и како.Kako ponizena kad ratuje protiv celog Nato pakta vec dve godine i to u niskom intenzitetu,bas kako su zeleli,namestili jer su znali da ce rusi maksimalno paziti na civile(ovo je rat sa najmanje civilnih zrtava) i pored toga nista nisu uspeli.Sad mole za primirje kako bi naoruzali Nemacku i Poljsku za pravi rat .