- Poruka
- 128.244
ma pravi algoritam..Zene su ti generalno sablon, kad provslis mozes da imas koju hoces.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma pravi algoritam..Zene su ti generalno sablon, kad provslis mozes da imas koju hoces.
Reci i njoj tako, siguran sam da ce razumeti...rekao sam posle da sam se sprdao
Navedi 2 stvari?a sve su manje vise iste i na iste stvari padaju
pare i kolaNavedi 2 stvari?
xDReci i njoj, siguran sam da ce poverovati...
nisam dating coach al ajd, 2 stvariNavedi 2 stvari?
naravno, kad se druzim sa tobom![]()
Taktički skroz pogrešnoxD
nisam dating coach al ajd, 2 stvari
patetika, one su saosecsnjne proseres se kako si imao tesko detinjstvo, rat itd otope se sve
drugo, da se sprdas i da se ponases kao da imas neograničen izbor, a ne da se trudis da je impresionsiras
ona je sinonim za dobru zabavu i opustene trenutkenaravno, kad se druzim sa tobom![]()
Boga mi jesi xDjoooj brate, nekad se uplasim koliko sam kreativan..![]()
O, Bože, kako ovo zvučiona je sinonim za dobru zabavu i opustene trenutke![]()
i obavezno prdni, da pokazes da si covek iz naroda a ne neki fejker.xD
nisam dating coach al ajd, 2 stvari
patetika, one su saosecsnjne proseres se kako si imao tesko detinjstvo, rat itd otope se sve
drugo, da se sprdas i da se ponases kao da imas neograničen izbor, a ne da se trudis da je impresionsiras
pa kad pita pogrešnu osobu, sl nek proba mozda upali xDTaktički skroz pogrešno
bas tako zvuciO, Bože, kako ovo zvuči![]()
@tab503 hahah postideli smo Serafim, sad se sigurno rumeniO, Bože, kako ovo zvuči![]()
Evo saću@tab503 hahah postideli smo Serafim, sad se sigurno rumeni
ili kipi@tab503 hahah postideli smo Serafim, sad se sigurno rumeni
Ma ne, smejuljim se dok smišljam osvetuili kipi![]()
ako amo, postavi sliku da vidimo xD i ne zaboravi da postavis deSiEvo saću
a prija ti ..aaaaMa ne, smejuljim se dok smišljam osvetu![]()
Mislim da su nepotrebna bilo kakva iznenadjenja...Sta ima da se iznanadjuje koji k...U nekom neobaveznom razgovoru(onako na ledjima recimo), ako je sve ok, zaprosicete se medjusobno...Onda samo dohvati prsten koji je tu ispod kreveta...
Što sam sinonim za dobru zabavu?a prija ti ..aaaa![]()
i jos da je tema na ljisu, sreci nikad krajaŠto sam sinonim za dobru zabavu?
Pišnuh u gaće od sreće![]()
A ne, imam kompleks od tvoje lepote, čemu da se nadam?ako amo, postavi sliku da vidimo xD i ne zaboravi da postavis deSi
njegovoj milosrdnoj dusiA ne, imam kompleks od tvoje lepote, čemu da se nadam?![]()
Zamisli tek kako je nama, konstantno živimo u strahu od tvoje kreativnosti.joooj brate, nekad se uplasim koliko sam kreativan..![]()