Dajte mi ideje gde i kako da je zaprosim

rekao sam posle da sam se sprdao

ne znam sta da odg 😁

a sve su manje vise iste i na iste stvari padaju

Padaju na proracun koji imaju o tebi,zene su nekreativna,strateska i oportunisticka bica koje zele da zive zivot sa sto manje truda a sto vise komfora i zabave

Ta briznost je fals i gluma jer joj je lijepo sa muskarcem zbog onoga sto joj nudi kada vidi bolju ponudu prelazi iz Totenhema u Barselonu,a onda sa trenutnim partnerom strateski kvari odnos,i glumi ,lazne size,depresiju i tugu i jad da zavrsi tu vezu i predje kod jaceg igraca, zene su pokerasi i stratezi

Poslednja izmena:
Padaju na proracun koji imaju o tebi,zene su nekreativna,strateska i oportunisticka bica koje zele da zive zivot sa sto manje truda a sto vise komfora i zabave

Ta briznost je fals i gluma jer joj je lijepo sa muskarcem zbog onoga sto joj nudi kada vidi bolju ponudu prelazi iz Totenhema u Barselonu,a onda sa trenutnim partnerom strateski kvari odnos,i glumi ,lazne size,depresiju i tugu i jad da zavrsi tu vezu i predje kod jaceg igraca, zene su pokerasi i stratezi
tako je one su ovnskve onakve, gari i one su ljudi, svska je osoba za sebe, bespotrebno generalizovanje ... mrzis i ssmo zato dto ne j nidta priznaj

tako je one su ovnskve onakve, gari i one su ljudi, svska je osoba za sebe, bespotrebno generalizovanje ... mrzis i ssmo zato dto ne j nidta priznaj

To sto pola rijeci u komentaru si netacno napisao govori samo da je moj komentar tacan,nije to generalizovanje,apsolutno me ne interesuje i da mi se najlepsa zena svijeta skine gola i udje u moj krevet,sta ja treba da promijenim svoje vidjenje to nikada ,a ako mi ne udje u krevet onda treba da je mrzim, zasto bih je mrzio ja zene gledam realno,one su sve uslovljene da oportunistcki biraju muskarce,a to sto ti mislis da si ti tvojim trudom i nekim vjestinama smuvao zenu pa to je smijesno,ti se tu nista ne pitas i izmanipulisan si kao pacer,kao prvo zena te je vec odabrala prije nego sto si i rekao joj dobro vece,on samo zeli da se uvjeri da si dobar bonus i prilika, zene opazaju detalje to joj mnogo govori o tome koliko si ekonomski jak i isplativ i koliki nudis

Poslednja izmena:

Back