Да ли су присталице диктатура и аутократија субмисивни у сексу?

Али, како мислиш да то функционише.
- Понедељак
Кремљ ултиматум Пољској: капитулација, иначе нуклеарка. Пољска капитулира.
- Уторак
Кремљ ултиматум Прибалтику: Капитулација или нуклеарка. Они капитулирају.
- Среда
Исто то са Скандинавијом
- Четвртак
Исто то са Централном Европом.
- Петак
Исто то са Јужном Европом

И за викенд: руски граничар на Рајни?
Је ли то поента потенцирања нуклеарних бојевих глава?
Мислим да ће само једно јутра да се надрка ко онда кад се надрко око Украјине и да изјави да су Запад и НАТО кривци за братоубилачки рат у Украјини и стотине хиљада мртвих Руса и Украјинаца и да је одговор за то лансирање нуклеарних бојевих глава ка неким ЕУ градовима.

Исто ко онда кад се надркао и рекао "Хоћете декомунизацију, даћемо вам декомунизацију." и напао Украјину.

Ово мислим.

Мислим да ће само једно јутра да се надрка ко онда кад се надрко око Украјине и да изјави да су Запад и НАТО кривци за братоубилачки рат у Украјини и стотине хиљада мртвих Руса и Украјинаца и да је одговор за то лансирање нуклеарних бојевих глава ка неким ЕУ градовима.

Исто ко онда кад се надркао и рекао "Хоћете декомунизацију, даћемо вам декомунизацију." и напао Украјину.

Ово мислим.
Ништа од тога.
Игноришеш "Московски критеријум" Француске и Британије, а нарочито арсенал Америке.
Такође, игноришеш и неуспех у Украјини

Понижена је самим ратом са Украјином. Украјина је Русија. Неко ће ово да плати то је сигурно само се питам када и како.

Моја процена да ће Путин лансирати неке нуклеарне ракете на Пољску и Немачку након освајања Украјине.
И да ће то бити нови моменат у међународним односима.

САД, УК, Француска неће смети да одговоре истом мером, а ако узврате и крену да потапају руску Црноморску флоту или на било који други начин Руси ће наставити исто силовито.

Ово је моја процена.
Pa svakako ce izbiti svetski rat.Zapad je bankrot vec 17 godina,ceka se naoruzavanje Nemacke i Poljske

Ништа од тога.
Игноришеш "Московски критеријум" Француске и Британије, а нарочито арсенал Америке.
Britanija 200 godina nije ratovala,oni mogu na kraju da se ukljuce kad vide ko je pobednik.Francuska moze biti zrtvovana jer su prespavali Drugi svetski rat,namerno.

Ja ne bih voleo da se pocne nuklearno da ikako koristi .....prvo zato sto ma koliko da ste blesavi nemate pojma sta znaci kad high IQ resi da se stavi na stranu destrukcije i zla......to nije ovo animalno , zloba pakost i osveta.....ljudi sa visokom IQ nisu ono sto gledate na TV kao oni sociopatoloski slucajevi tipa one masovne ubice , j simpson i slicni...

High IQ razmislja totalno drugacije, ne samo da moze vise misli po minuti da savlada i da ih sa manje gresaka vidi...slozenije slozi , nego ima totalno drugacije razmisljanje, koje nije lukavo , nego je drugacije....

Ako svet pocne da toliko masovno primenjuje zlo i pakost u svakodnevnim obracunima, aktivirace se visi IQ u tom smislu , a to nije terorizam, to je opsta pogibija onda....
Jer onda i totalno nepovezane tragedije imaju smisla....ne samo povezivanje nadstresnice i osnovne skole koje jesu povezane zbog pristupa vlasti i imitiranja te vlasti u drustvu , nego neke druge stvari ce biti upotrebljene stvarno kao povezano sinergijsko dejstvo..

Ништа од тога.
Ако убијеш милион Руса очекуј некакву одмазду. Неко ко има 8000 нуклеарки неће трпети такво понижење.
Само је питање где и како.

Шта је Московски критеријум?

Ако убијеш милион Руса очекуј некакву одмазду. Неко ко има 8000 нуклеарки неће трпети такво понижење.
Само је питање где и како.
Да ли разумеш да Русија није једина нуклеарна сила?
Шта је Московски критеријум?
Претражи мало

Да ли разумеш да Русија није једина нуклеарна сила?

Претражи мало

Значи они смеју да убију милион Руса, а Руси не смеју ништа.
Добро, можда сте у праву, а ја сам глуп и немам појма.
Али нико од вас није очекивао да Путин нападне Украјину.
Следећи корак може да буде само суровији.

Моја процена је да је прошло време када се Русија повлачи и долази време када ће Русија нападати све жешће и силовитије.
И то је нешто чему се радујем и што подржавам. :maramica:
Што више пуцања. :koto::

Значи они смеју да убију милион Руса, а Руси не смеју ништа.
Заправо, ти си потезао 8 хиљада нуклеарних глава као аргумент пред којим треба да капитулира свака европска држава, осим Британије и Француске.

Онда сам ти ја указао, да Русија није сама у друштву нуклеарних сила.

Заправо, ти си потезао 8 хиљада нуклеарних глава као аргумент пред којим треба да капитулира свака европска држава, осим Британије и Француске.

Онда сам ти ја указао, да Русија није сама у друштву нуклеарних сила.
Ок. Видећемо. Ја очекујем неки одговор.

Zar bi sve šibala? 😀

Da li bi imala neke varijacije tipa ako ti se politički dopada ili ne, da li bi primenjivala različite metode? 🥰
Kreativne metode za totalnu submisiju dok se ne upiške od uživanja, to bi im se desilo
Autokrata ima prednost kao i prvi i drugi red njegovih dodavača
ako se umorim u nastavku angažovaću tim za pomoč sigurna sam da ima još ovakih visoko entuzijastičnih volontera poput mene.

Ево и где је поменут само Путин.
Баш гледам твоје поруке где га наводиш.
Претрага показује више него твоје сећање.

ИЗ ове поруке се јасно види твоја жеља

Pogledajte prilog 1731024
Pogledajte prilog 1731025

А одавде се виде влажни снови. Да Путин, Немци и Енглези заједно бришу патос.
Мада, није ми јасно чему то.

Pogledajte prilog 1731022
da iskoristim priliku samo da ti napisem da si idiot i izdajnik i konvertovani neoliberalni nesretni autosovinista

Back