Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:lol: pa da, bas si upravu....inace, uzela sam svekrvi za sitne pare set: sapun, mleko za telo, krem za tusiranje....idemo kod njih na slavu i nadam se da nisam promasila....koristila sam kremu za telo i bila zadovoljna pa se nadam da su i krema za tusiranje i sapun istog kvaliteta

3761650309_9158533fa3.jpg

Jesu! Krema za tusiranje je fantasticna uzela sam drugarici za rodjendan i jos uvek mi se zahvaljuje - ima osetljivu kozu pa obicno koristi Kosili proizvode - malo sam bila uplasena da joj nece odgovarati, ali je stvarno iskreno srecna. Rekla mi je da nema jak miris ali ne iritira kozu i pruza odlicnu hidrataciju! A kremu za telo koristim ja trenutno, mislim sta reci odlicna je. Pre sam se mazala svaki dan, sad nema potrebe - dovoljno je nedeljno 3x a koza mi je meka i lepa, cak mi je i decko primetio razliku. Ovaj set je definitivno medju top 5 kad pricamo o Oriflame proizvodima.

Poslednja izmena:
o cemu ti bre pricas???....ja nisam ni avon dama ni oriflame dama i mogu da kazem svoje misljenje bez da stoji korist iza toga....godinama kupujem iz oba kataloga i imam izgradjeno misljenje.....a to sto ti reklamiras oriflame jer ti je to u korist, missim, obidji mene....

Tvoj problem je sto ne znas sta pricas, te je jeftino te skupo, te je kvalitet, te nije, sto nisi uzela Niveu ili bilo sta od ovoga sa TV-a?
Ja ne prodajem proizvode, znam odlicno da ih preporucim, a sto se tice tvog misljenja...........................svako ima misljenje.
"Valjda nisam pogresila u izboru kolekcije", a pricas o izgradjenom misljenju.

Nedavno sam dobila na poklon ovaj set:

600060_1.png

mackala sam samo kremu za ruke i veoma prijatno mirise, ostalo nisam jos uvek isprobala

i ovaj balzam za usne:

$(KGrHqRHJBQE7)zgtuDbBP!y,25ZEg~~60_35.JPG

najpre sam mislila da ce zavrsiti u kanti ili da cu ga proslediti nekome, jer ne volim na usnama nista rozikasto niti ono sto ima kao neke biserne svetlucave cestice
medjutim, bas sam se iznenadila kako je diskretan, dopada mi se kako mi stoji i rekla bih da fino neguje usne :)

Ovo su prvi Oriflame proizvodi koje koristim i skroz su mi ok :ok:

i opet da pohvalim kremu za ruke koju uvek imam uz sebe

17305_2.png

jako malo je treba, izuzetno neguje ruke narocito posle spremanja i pranja sudja....sad je oko 170 din i iako je samo 50 ml vredi svaki dinar....

Tvoj problem je sto ne znas sta pricas, te je jeftino te skupo, te je kvalitet, te nije, sto nisi uzela Niveu ili bilo sta od ovoga sa TV-a?
Ja ne prodajem proizvode, znam odlicno da ih preporucim, a sto se tice tvog misljenja...........................svako ima misljenje.
"Valjda nisam pogresila u izboru kolekcije", a pricas o izgradjenom misljenju.

a ti kao znas sta pricas???....ti samo hvalis bez realne osnove kao da i jedan brend ima sve naj naj :))))........i jasno je ko dan da neke koristi imas jer si ciljno dosao na temu da se svadjas zbog Oriflame-a, sto je bas jadno....

a ti kao znas sta pricas???....ti samo hvalis bez realne osnove kao da i jedan brend ima sve naj naj :))))........i jasno je ko dan da neke koristi imas jer si ciljno dosao na temu da se svadjas zbog Oriflame-a, sto je bas jadno....

Sta ti bi odjednom?
Nisam ja tvrdio da je sve naj, ali za ove pare ORIFLAME je BEZ KONKURENCIJE! Na stranu to sto od njih imam korist, sto ne bih mogao reci da kupujem bilo sta drugo.
Sto se mog dolaska ovde tice, tema mi je zanimljiva, koji je tvoj motiv?

Preporuka iz aktuelnog kataloga!

Svakodnevna nega za vašu kožu!
Essentials kolekcija je nežna i efikasna formulacija koja hrani vašu kožu, održava je mekanom i osveženom.
Neka Essentials kolekcija postane svakodnevna nega za vas i vašu porodicu u koju ćete imati poverenje!

Prilozi

• esentials.jpg
    esentials.jpg
    26,9 KB · Pregleda: 4
Bas steta da nam ovaj korisnik NikolaNBgd upropascava temu s reklamama i svadjom...
Ovo stvarno nema smisla, ja bas volim ovu temu gde mogu da cujem utiske i preporuke sto se tice Avon i Oriflame proizvoda, sta je ko probao/koristio ...

A sad citamo reklame za Oriflame i kritiku, negativne komentare kad neko hvali konkurenciju. :roll:

Ne samo da divno mirise,... perfektno skida sminku i ne isusuje lice uopste. A cena je stvarno pristupacna i cesto je na snizenju. Najcesce koristim Bozen rukavicu, ali kad me mrzi da je perem koristim ovaj proizvod.

Bas steta da nam ovaj korisnik NikolaNBgd upropascava temu s reklamama i svadjom...
Ovo stvarno nema smisla, ja bas volim ovu temu gde mogu da cujem utiske i preporuke sto se tice Avon i Oriflame proizvoda, sta je ko probao/koristio ...

A sad citamo reklame za Oriflame i kritiku, negativne komentare kad neko hvali konkurenciju. :roll:
Pitaj slobodno sto se Oriflame-a tice, ako nesto nisi sigurna, mi smo skoro sve koristili.
Zao mi je sto sam vam "razbio" koncepciju. :cool:

E odlicno da si shvatio u cemu je problem i da ti je zao. Stvarno mi je dosta reklame i svadje. I sigurna sam da nisam jedina.

Kredibilitet si upropastio cim si poceo da hvalis samo Oriflame a pljujes po sve ostalo. Ne verujem da postoji osoba na forumu koja bi ti verovala bilo sta posle ovoga. Ali svakako hvala na ponudi.

Poslednja izmena:
Inace nisam bas sigurna da li je skroz isti proizvod - to sto ja koristim izgleda ovako:

av.jpg

Na bocici sve pise isto samo je boja malo drugacija (zatvarac), a uputstvo:
Pise: Naneti na lice i nezno masirati dok se ne stvori pena. Isprati. Znaci ovo sto ja koristim je sigurno ok i za masniju kozu jer se skida vodom a ne vatom.

E odlicno da si shvatio u cemu je problem i da ti je zao. Stvarno mi je dosta reklame i svadje. I sigurna sam da nisam jedina.

Kredibilitet si upropastio cim si poceo da hvalis samo Oriflame a pljujes po sve ostalo. Ne verujem da postoji osoba na forumu koja bi ti verovala bilo sta posle ovoga. Ali svakako hvala na ponudi.

"a pljujes po sve ostalo"
Nisam nista pljuvao, mi smo samo lojalni svojoj kompaniji, ali ti to nisi u stanju da shvatis. U svakom slucaju obrati se ako ti treba pomoc u vezi sa nekom kolekcijom i obratite malo paznju na parabene posto je to trenutno glavna tema u svetu!

"a pljujes po sve ostalo"
Nisam nista pljuvao, mi smo samo lojalni svojoj kompaniji, ali ti to nisi u stanju da shvatis. U svakom slucaju obrati se ako ti treba pomoc u vezi sa nekom kolekcijom i obratite malo paznju na parabene posto je to trenutno glavna tema u svetu!

ako ti mislis da je lojalnost to sto pises: Nisam ja tvrdio da je sve naj, ali za ove pare ORIFLAME je BEZ KONKURENCIJE, onda nema sta da dodam...naravno da Oriflame ima konkurenciju kao i svaki drugi brend i bas u svom cenovnom rangu....od tebe sigurno nista nikada ne bih kupila jer si teski muljator, iskren i kvalitetan odgovor vezano za proizvode se od tebe ne moze dobiti....

Molim vas da se ne prepirete, u protivnom ću biti prinuđena da obrišem poruke.

Nikola, ukoliko ste Oriflame konsultant, to je sasvim u redu, ali nemojte nipodaštavati ponude konkurencije.

Ovde smo da pričamo o utiscima o porizvodima, a ne da reklamiramo iste.

Hvala. :)

Orifllame lakovi su mi se pokazali kao veoma losi,ali sam opet narucila jedan jer mi se svidja boja. :) A evo iz Avona da pohvalim tretman protiv celulita,ako se neko razmislja u vezi njega, preporucujem da ga proba!

Ove nedelje kupujem za porodicu.. tj zamolili su me.
Bratu North for Men - For Champions gel za tusiranje, na sastanku sam pomirisala - fino je najvise se oseca menta. Taman sam mislila da ce mu biti odlicno sad kad dolazi toplije vreme posto ovaj gel za tusiranje hladi malo i tako osvezava.

24088_1.jpg

Baki Essentials nocnu kremu. Ovu kremu koristi i moja mama i zadovoljna je. Ne voli da trosi puno na kozmetiku... Eh.. ja nisam takva :rumenko: Ali stvarno je ok kremica koristila sam vec i ja (onako uzela od mame da probam par puta) ali ipak je vise za suvu kozu - a moja je mesovita.

slika-Oriflame-Essentials-hranljiva-nocna-krema--8577667v288h216.jpg

nervira me sto cesto proizvode koji mi se svide izbace iz proizvodnje....oriflame je imao kremu za kozu oko ociju od kolagena....perfektno mi je odgovarala....promenili smu pakovanje i podigli cenu, nemam pojma kakva je ova nova....

Back