HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
jel znas da je jedan 959 drao i nase puteve...Vozio ga je Boba Zivoinovic u doba najvece slave, nakon sto je ugazio Testarosu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Loš si pastir. Slabo slušaju ovčice...
Možda nemaš dovoljno dobre argumente u vezi Fiata i Alfi?
Daleko bilo da ih ne volem...
Teško da je ova "rastegljena" Buba imala dušu. Godinama sam je gledao u komšiluku i uvek mi je bila smešna karoserija koja kao kod tramvaja "visi" preko onih lastiša od točkova sa uzanim tragom...Sorry, komendija od auta. :wink:HEMI 426:Porschei sa dusom....bicu izlozen ostrim napadima kada kazem da to nisu toliko dusevni automobili kao i modeli drugih "super marki" ali jedan od ranih porschea koji je ima je definitivno i 356 Speedster, licno mnogo drazi od 928...![]()
![]()
![]()
![]()
u ns postoje stara 356 porchea...pa ko hoce uputstva kako da ih nadje, neka se javi... :wink:
Valjda ste se i slikali? Ne budite cicije... :wink:Austin:Danas smo HEMI, SashaAR i ja vozili jedan automobil sa dusom i to kakvom dusom, Maserati Quattroporte Royale, sta da kazem, osetiti pod nogom V8 sa 4.9 litara, 300 ks i cetiri dvogrla karburatora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. A da ne pricamo o unutrasnjosti: najkvalitetnija koza, drvo.... Automobil vredi svaku paru (cena im je u dobrom stanju oko 10000 evra),iako je odrzavanje ekstra skupo posedovao bih ga pa makar ga vozio jedanput mesecno a ostale dane isao biciklom
![]()

Što se tiče igračaka, jeftinije su jer su ''ozbiljni'' precenjeni zbog vas i vaših istomišljenika. Jednom sam rekao, da ponovim: zamislite kada bi japanci napravili auto koji bi toliko koštao? Smrzoh se od pomisli...HEMI 426:i dusu i istancan senzibilitet za prave automobilske vrednosti, nespojiv sa nasom generacijom, okrenutom jeftinim japanskim igrackama.
da je nas drugar jomini osetio V8 kako dise kroz 4 dvogrla Webbera,momentalno bi ritualno spalio svoj subaru, odrekavsi se dotadasnjeg zivota....![]()
![]()
![]()

Amin.HEMI 426:slike su mi upravo stigle i postavicu ih za koji minut....budite strpljivi.....samo da jos jednom napomenem ( bez namere da se hvalim ), napravljeno ih je samo 55 kom..... a nas trojica smo danas, sa religijskom predanoscu vozili jedan od njih... :wink: :wink: :wink: :wink:
A sto ga ne naprave :? :? :?jomini:Jednom sam rekao, da ponovim: zamislite kada bi japanci napravili auto koji bi toliko koštao? Smrzoh se od pomisli...
A kome bi ga prodali?SashaAR:A sto ga ne naprave :? :? :?jomini:Jednom sam rekao, da ponovim: zamislite kada bi japanci napravili auto koji bi toliko koštao? Smrzoh se od pomisli...
Sta da se prica, Vrele GUme spirit.Dajte jos koju slikuSashaAR:Ja jos uvek ne dolazim sebi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kakav dan i kakva zena.....a tek Maserrrrrrrrrrrrrrr
Evo vam deco kljucevi,slobodno se provozajte!!!!!!!!!!!!!!!!