AUTOMOBILI SA "DUŠOM"

Porschei sa dusom....bicu izlozen ostrim napadima kada kazem da to nisu toliko dusevni automobili kao i modeli drugih "super marki" ali jedan od ranih porschea koji je ima je definitivno i 356 Speedster, licno mnogo drazi od 928... :D

po356as55.jpg

speedster2.jpg

speedster1.jpg

u ns postoje stara 356 porchea...pa ko hoce uputstva kako da ih nadje, neka se javi... :wink:

HEMI 426:
Porschei sa dusom....bicu izlozen ostrim napadima kada kazem da to nisu toliko dusevni automobili kao i modeli drugih "super marki" ali jedan od ranih porschea koji je ima je definitivno i 356 Speedster, licno mnogo drazi od 928... :D

po356as55.jpg

speedster2.jpg

speedster1.jpg

u ns postoje stara 356 porchea...pa ko hoce uputstva kako da ih nadje, neka se javi... :wink:
Teško da je ova "rastegljena" Buba imala dušu. Godinama sam je gledao u komšiluku i uvek mi je bila smešna karoserija koja kao kod tramvaja "visi" preko onih lastiša od točkova sa uzanim tragom...Sorry, komendija od auta. :wink:

Danas smo HEMI, SashaAR i ja vozili jedan automobil sa dusom i to kakvom dusom, Maserati Quattroporte Royale, sta da kazem, osetiti pod nogom V8 sa 4.9 litara, 300 ks i cetiri dvogrla karburatora :D :D :D :D :D :D :D . A da ne pricamo o unutrasnjosti: najkvalitetnija koza, drvo.... Automobil vredi svaku paru (cena im je u dobrom stanju oko 10000 evra),iako je odrzavanje ekstra skupo posedovao bih ga pa makar ga vozio jedanput mesecno a ostale dane isao biciklom :D

Austin:
Danas smo HEMI, SashaAR i ja vozili jedan automobil sa dusom i to kakvom dusom, Maserati Quattroporte Royale, sta da kazem, osetiti pod nogom V8 sa 4.9 litara, 300 ks i cetiri dvogrla karburatora :D :D :D :D :D :D :D . A da ne pricamo o unutrasnjosti: najkvalitetnija koza, drvo.... Automobil vredi svaku paru (cena im je u dobrom stanju oko 10000 evra),iako je odrzavanje ekstra skupo posedovao bih ga pa makar ga vozio jedanput mesecno a ostale dane isao biciklom :D
Valjda ste se i slikali? Ne budite cicije... :wink:

PS A šta fali biciklu? :wink: :lol:

slike su mi upravo stigle i postavicu ih za koji minut....budite strpljivi.....samo da jos jednom napomenem ( bez namere da se hvalim ), napravljeno ih je samo 55 kom..... a nas trojica smo danas, sa religijskom predanoscu vozili jedan od njih... :wink: :wink: :wink: :wink:

i dusu i istancan senzibilitet za prave automobilske vrednosti, nespojiv sa nasom generacijom, okrenutom jeftinim japanskim igrackama.

da je nas drugar jomini osetio V8 kako dise kroz 4 dvogrla Webbera,momentalno bi ritualno spalio svoj subaru, odrekavsi se dotadasnjeg zivota.... :D :D :D

tacno! samo bi hteo u ime cele ekipe da se i ovako zahvalimo gospodji Mariji koja je najveliodusnije dala potpuno nepoznatim likovima kljuceve od Maseratija Quattroporte III Royale ( jos jednom napominjem, samo 55 kom ) da se malo provaozaju!!! :shock: :shock: :shock:

dar sa neba, hvala Vam jos jednom!!! :D

HEMI 426:
i dusu i istancan senzibilitet za prave automobilske vrednosti, nespojiv sa nasom generacijom, okrenutom jeftinim japanskim igrackama.

da je nas drugar jomini osetio V8 kako dise kroz 4 dvogrla Webbera,momentalno bi ritualno spalio svoj subaru, odrekavsi se dotadasnjeg zivota.... :D :D :D
Što se tiče igračaka, jeftinije su jer su ''ozbiljni'' precenjeni zbog vas i vaših istomišljenika. Jednom sam rekao, da ponovim: zamislite kada bi japanci napravili auto koji bi toliko koštao? Smrzoh se od pomisli...
Što se tiče drugog dela, nesumnjivo ide bolje od mog auta sa 4 cilindra i 97ks...
A što se tiče odricanja,.... Pa,...
In Your Dreams, boys and girls!

prosle stranice su dokaz da smo na sve nacine pokusavli da te upoznamo sa pravim i proverenim automobilskim vrednostima. uopste nemam sumnje da ces jednog dana skapirati "ko kosi a ko vodu nosi" ali samo se bojim da ce tada biti kasno. do tad si, nazalost, u gadnoj zabludi. u svakom slucaju, vrata pravog automobilizma su ti uvek otvorena...

objasni mi, kako se jedu pljeskavice sa stapicima...?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Back