Dva ekskluzivna i najskuplja automobila na ovogodišnjem sajmu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
409.700
Na Beogradskom sajmu danas su svečano otvoreni 56. Međunarodni salon automobila i 17. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme - Motopešn (Motopassion). Posetioci će imati priliku da vide oko 330 izlagača i gotovo 180 automobilskih noviteta, a mi smo izdvojili najekskluzivniji i najskuplji model.

Kao najekskluzivniji model, predstavljen je Bugati Ćiron (Bugatti Chiron), koji je proizveden u samo 500 primeraka.
Ovaj automobil je izložen na štandu SAT Media group, i to je najskuplji automobil koji je do sada izložen pod kupolama Beogradskog sajma.

Radi se o jednom od najmoćnijih i najluksuznijih superautomobila na svetu, dizajniran za maksimalne performanse i vrhunski luksuz.
Bugatti Chiron je kombinacija nepobedive snage, luksuza i preciznog inženjeringa, prava ikona u svetu hypercar automobila.
Vožnja u njemu je, kako navode, savršen spoj grube snage i luksuzne udobnosti. Pruža glatku i sofisticiranu vožnju pri manjim brzinama,
dok pri velikim brzinama omogućava zapanjujuće ubrzanje i preciznu kontrolu, kažu iz kompanije.

Iako može da ubrza brže od većine trkačkih automobila, Chiron je inženjerski projektovan da bude stabilan i kontrolisan, čak i pri ekstremnim brzinama.
W16 motor sa četvoro turbopunjača stvara uragansku snagu, a sistem sa četiri pogonske toke omogućava efikasno prenosenje snage na asfalt.
Njegova početna cena iznosi oko 3,5 miliona evra.

Još jedan skup model koji će moći da se kupi na sajmu, je definitivno Maserati gt2-stradale.
On može da se pazari za 480.000 evra, a krasi ga prava italijanska elegancija.

Maserati GT2 Stradale je luksuzni sportski automobil koji spaja vrhunski dizajn, izuzetne performanse i naprednu tehnologiju.
Kao naslednik Maserati GT modela, Stradale je pažljivo dizajniran kako bi pružio nezaboravno iskustvo vožnje na stazi, ali i na svakodnevnim putevima.

Opremljen je snažnim 3.8-litarskim twin-turbo V6 motorom, koji razvija više od 550 konjskih snaga, omogućavajući ovom automobilu da ubrza od 0 do 100 km/h za manje od 4 sekunde.Ovaj model se odlikuje preciznim upravljanjem i vrhunskom aerodinamikom, koja omogućava maksimalnu stabilnost pri velikim brzinama.

Kao i svaki Maserati, GT2 Stradale nudi beskompromisan luksuz u unutrašnjosti, sa luksuznim materijalima, naprednim infotainment sistemima i vrhunskom udobnošću. Kombinacija izuzetnih performansi, elegantnog dizajna i vrhunskih tehnologija čini Maserati GT2 Stradale jedinstvenim vozilom u svetu vrhunskih sportskih automobila.

S druge strane, najpovoljniji model je Dacia Sandero, koja se može nabaviti za 14.990 evra.

Još jedan skup model koji će moći da se kupi na sajmu, je definitivno Maserati gt2-stradale.
On može da se pazari za 480.000 evra, a krasi ga prava italijanska elegancija.

Maserati GT2 Stradale je luksuzni sportski automobil koji spaja vrhunski dizajn, izuzetne performanse i naprednu tehnologiju.
Kao naslednik Maserati GT modela, Stradale je pažljivo dizajniran kako bi pružio nezaboravno iskustvo vožnje na stazi, ali i na svakodnevnim putevima.

Opremljen je snažnim 3.8-litarskim twin-turbo V6 motorom, koji razvija više od 550 konjskih snaga, omogućavajući ovom automobilu da ubrza od 0 do 100 km/h za manje od 4 sekunde.Ovaj model se odlikuje preciznim upravljanjem i vrhunskom aerodinamikom, koja omogućava maksimalnu stabilnost pri velikim brzinama.

Kao i svaki Maserati, GT2 Stradale nudi beskompromisan luksuz u unutrašnjosti, sa luksuznim materijalima, naprednim infotainment sistemima i vrhunskom udobnošću. Kombinacija izuzetnih performansi, elegantnog dizajna i vrhunskih tehnologija čini Maserati GT2 Stradale jedinstvenim vozilom u svetu vrhunskih sportskih automobila.

S druge strane, najpovoljniji model je Dacia Sandero, koja se može nabaviti za 14.990 evra.
Šta fali sanderu? Nijedan auto ne sme biti vredniji od stana ili kuće.
Lako je njima da izdvoje milione za kola kad imaju milijarde.
Baš da ih vidim da jedan auto plate milijardu evra.

Šta fali sanderu? Nijedan auto ne sme biti vredniji od stana ili kuće.
Lako je njima da izdvoje milione za kola kad imaju milijarde.
Baš da ih vidim da jedan auto plate milijardu evra.
Za 15.000 evra ne fali mu ništa.Ova dva automobila su da se pare oči .jer prosecan gradjanin Srbije nema šanse da kupi takve automobile .

Za 15.000 evra ne fali mu ništa.Ova dva automobila su da se pare oči .jer prosecan gradjanin Srbije nema šanse da kupi takve automobile .
Ja sam obožavao kola pa sam prestao i ne patim više. Hehe
I onako je 50 po gradu, a do 130 na autoputu. To može i sandero. Meni je lep. Najbolji auto je nov auto. Čuvena izreka, valjda Forda. Jedino fali ubrzanje. Ali ubrzanje je uzbudljivo zbog adrenalina. A adrenalin je jako poguban. Skupe se krvni sudovi a srce brže kuca. To razara organizam. Bez obzira što učestvuje i dopamin i serotonin. Daje privid zadovoljstva i sreće. A i opasno je. I može da se slupa i pada mu vrednost. Hehe
Jedino u sobi da ih držimo gde ne pada prašina. Haha

Ja sam obožavao kola pa sam prestao i ne patim više. Hehe
I onako je 50 po gradu, a do 130 na autoputu. To može i sandero. Meni je lep. Najbolji auto je nov auto. Čuvena izreka, valjda Forda. Jedino fali ubrzanje. Ali ubrzanje je uzbudljivo zbog adrenalina. A adrenalin je jako poguban. Skupe se krvni sudovi a srce brže kuca. To razara organizam. Bez obzira što učestvuje i dopamin i serotonin. Daje privid zadovoljstva i sreće. A i opasno je. I može da se slupa i pada mu vrednost. Hehe
Jedino u sobi da ih držimo gde ne pada prašina. Haha
Meni se više svidja Dusteri neki moji prijatelji ga voze , posebno ovaj novi i zadovoljni su.,

1765488782468.png

Oko 20.000 evra to znam kada je moj prijatelj kupio
Mada za 20.000 može da se kupi i neki polovni ali noviji mercedes. Kvalitetniji ali skuplji delovi. Ne znam, za nov ne bih nikad dao više od 15.000, nešto mi je mnogo 20. Ja ću ipak da uzmem sandera, ako nema neki drugi nov a da je jeftiniji, ako nemaš ništa protiv. Hehe Bar u mislima i mašti.

Mada za 20.000 može da se kupi i neki polovni ali noviji mercedes. Kvalitetniji ali skuplji delovi. Ne znam, za nov ne bih nikad dao više od 15.000, nešto mi je mnogo 20. Ja ću ipak da uzmem sandera, ako nema neki drugi nov a da je jeftiniji, ako nemaš ništa protiv. Hehe Bar u mislima i mašti.
Nemam ništa protiv :lol:

Nije ti baš fora a ni lepo da mi to kažeš ali da ti odgovorim ..drogiram se Maseratijem i Bugaijem..i da imam lovu kupila bih jedan od ta dva ili oba..Zadovoljan ?
Oprosti draga :prstic:
Verovatno me je visoka temperatura, pod kojom sam danima, navela da na neprimeren način postavim pitanje čija je suština - zašto si postavila promo tekst o sajmu koji se desio u martu a sad je polovina decembra? :huh:
-

Iako može da ubrza brže od većine trkačkih automobila, Chiron je inženjerski projektovan da bude stabilan i kontrolisan, čak i pri ekstremnim brzinama.
W16 motor sa četvoro turbopunjača stvara uragansku snagu, a sistem sa četiri pogonske toke omogućava efikasno prenosenje snage na asfalt.
Njegova početna cena iznosi oko 3,5 miliona evra.
Dabome a zamena ulja 20 000 evra sa sve ruke....nabiju 4 turbine i to je sad neki auto.

Back