RaiKkonen 911
Aktivan član
- Poruka
- 1.195
HEMI 426:evo tri razlicita ali veoma dusevna automobila...koji vam se najvise svidja?
lancia aurelia B 24

citroen taction avant

aston martin db 5

Martin, Aston Martin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:evo tri razlicita ali veoma dusevna automobila...koji vam se najvise svidja?
lancia aurelia B 24

citroen taction avant

aston martin db 5

Veza sa bubom je nesumnjiva, sto nije minus -ovo je ipak jedan auto koji je u svoje vreme bio tehnoloski vise nego dobar-a po stilu i dizajnu-to je stvar ukusa.Espanol:Teško da je ova "rastegljena" Buba imala dušu. Godinama sam je gledao u komšiluku i uvek mi je bila smešna karoserija koja kao kod tramvaja "visi" preko onih lastiša od točkova sa uzanim tragom...Sorry, komendija od auta. :wink:HEMI 426:Porschei sa dusom....bicu izlozen ostrim napadima kada kazem da to nisu toliko dusevni automobili kao i modeli drugih "super marki" ali jedan od ranih porschea koji je ima je definitivno i 356 Speedster, licno mnogo drazi od 928...

u ns postoje stara 356 porchea...pa ko hoce uputstva kako da ih nadje, neka se javi... :wink:
smeh:Valjda ste se i slikali? Ne budite cicije... :wink:Austin:Danas smo HEMI, SashaAR i ja vozili jedan automobil sa dusom i to kakvom dusom, Maserati Quattroporte Royale, sta da kazem, osetiti pod nogom V8 sa 4.9 litara, 300 ks i cetiri dvogrla karburatora

. A da ne pricamo o unutrasnjosti: najkvalitetnija koza, drvo.... Automobil vredi svaku paru (cena im je u dobrom stanju oko 10000 evra),iako je odrzavanje ekstra skupo posedovao bih ga pa makar ga vozio jedanput mesecno a ostale dane isao biciklom

PS A šta fali biciklu? :wink:
 . A sto kaze Austin, stvarno, neki automobili zavredjuju posedovanje, pa makar vozili i bicikl.
 . A sto kaze Austin, stvarno, neki automobili zavredjuju posedovanje, pa makar vozili i bicikl.HEMI 426:Quattroporte III je poslednja prava super luskuzna italijanska limuzina najvisih kvaliteta. garantujem vam da je ova konstatacija u potpunosti tacna a kad se nadjete za volanom, sve postaje jasno samo od sebe... :wink:

HEMI 426:Mislim da jedan crveni Shamal se vozi po bg, video sam ga tamo, doduse davno...u svakom slucaju, extra auto! Nego, Sale znas sta je sledece, jos jedan izuzetan Maserati...( ti zgrabi auto, ja cu vlasnikovu cerku...)

HEMI 426:aha....malo je vise srebrni nego zelenkasti ali to je to... :wink:

Taj zeleni je u vlasništvu nama poznatog bivšeg političara Radomana Božovića.HEMI 426:aha....malo je vise srebrni nego zelenkasti ali to je to... :wink:
jomini:Taj zeleni je u vlasništvu nama poznatog bivšeg političara KRadomana Božovića.

SashaAR:Ja jos uvek ne dolazim sebi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kakav dan i kakva zena.....a tek Maserrrrrrrrrrrrrrr
Evo vam deco kljucevi,slobodno se provozajte!!!!!!!!!!!!!!!!

Nije prašnjav, bez zadnjeg spojlera i nema petokrake...I nije od ovih novih V- 6 kaka. Rekao bih kasne šezdesete... :wink:HEMI 426:ako je coupe,malo prasnjav, sa zadnjim spojlerom i petokrakim felnama, onda znam auto....!( V6 je a ne V8 )