AU pair in USA

cao cure,meni su danas poslali dokumenta za apliciranje.moze li mi neko pomoci oko ovog Medical Au Pair Reporta??ovaj dio koji popunjava ljekar....kijem ljekaru to da odnesem:?
Lisa ti si to zavrsila pomagaj..:)

Evo stizem.Ma to je jednostavno.Odneses kod svog lekara opste prakse i on ti to popuni.Usustini sve precrta da je uredu sem onog dela sa boginjama i vakcinama a to ti se nalazi u kartonu iz osnovne skole i trebalo bi da ga imas kog kuce, pa ga samo poneses.Sledece pitanje? :D Pozdrav.

U vezi tih papira, ja sam preko ayuse i tako je kod mene bilo e sada verovatno je to isto i sa drugim agencijama.Samo nemoj paniciti, sve mozes brzo da zavrsis koliko god ti se cinilo tesko.

Devojke jeste li zive od tog dana zahvalnosti? Jel' vas smaraju sa euforijom ili ste se i vi stopile sa celom Amerikom? :D Pozdrav!

A ovo je Thanksgiving,praznik koji dodje curkama glave. :D
Posto ovde imas iseljenike iz svake moguce zemlje na svetu i ima uzasno mnogo religija
Ameri su morali da smisle nesto sto ce svi zajedno da slave,i tako su dobili TG.

Pa ziva nisam jer sam se po obicaju prezdrala ali sve u svemu volim ja da slavim to jer mi se svidja Pumpkin pie!
Malo ruckica,malo vina malo ovog-malo onog i to je to.Zanimljivo je.Mada vise volim Halloween.Ovo je porodicni praznik,Halloween je bolji zbog maski,kostima,zurki,slatkisa...

ZDRAVO!
Pisala sam o mom losem iskustvu s kretencinom.Dan poslije sto sam mu rekla da zelim 2 porodicu otisla sam iz te kuce.Moj CC me je pokupila i odvela kod 1 zene u 2 grad.Agencija je platila moj smjestaj.Sutradan 1 porodica se zainteresirala i izabrali su me.Tako sam nasla super porodicu za samo 1 dan.Imam svoj auto i sve je super.Onaj krelac mi ne zeli platiti za proslu sedmicu ali mora.Agencija ga je skinula s programa.Pa hoce da tuzi agenciju.pusa

Ma budala,bitno je da vise nisi kod njega.Srecno ti bilo sa novom porodicom!!!

E da,zaboravila sam da vas pitam da li se i dalje radi psiho test?Ja sam uzela aplikaciju godinu dana pre nego sto sam je uopste predala tako da sam morala da je dopunim sa par stvari izmedju kojih je bio i taj test.Mislim,pitam bez veze,taj test je u stvari bio jako smesan tipa sta bi uradila ovako,sta bi uradila onako bla bla bla...Potpuno nebitno,pitam usput kada vec pricamo o aplikacijama.

Znas ona prica sa hodocasnicima.Bar 10 puta se ta lekcija vrtela iz Engleskog jos dok smo bili osnona skola a u srednjoj, cini mi se jedanput. :)

Hahahahah,da lol.
Da li se secas lekcija o Santa Maria i Pinta, Brodovima Kristofera Kolumba?Ili ono kada su u vodu bacali caj,zbog nekog Engleskog sukoba sa Americkom kolonijama kojima je bilo dosta da im placaju velike glavnice?

e jes` pumpkin pie je stvarno slasna..a i cranberry sauce i sweet potatoes..i ja se bas najedoh..jo i sva rodbina sedi za stolom i svi se za nesto zahvaljuju ja se zbunila svi me gledaju i cekaju da kazem nesto pametno i rekla sam...lepo je to,prisete se svi koliko su srecni sto imaju jedni druge i sve to sto imaju..i ja sam bas bila zahvalna juce i happy..trebali bi cesce da mislimo o tome..

E da,zaboravila sam da vas pitam da li se i dalje radi psiho test?Ja sam uzela aplikaciju godinu dana pre nego sto sam je uopste predala tako da sam morala da je dopunim sa par stvari izmedju kojih je bio i taj test.Mislim,pitam bez veze,taj test je u stvari bio jako smesan tipa sta bi uradila ovako,sta bi uradila onako bla bla bla...Potpuno nebitno,pitam usput kada vec pricamo o aplikacijama.
e pa da ti cisto bzvze kazem-ja sam radila taj test u agenciji kad sam odnela gotovu aplikaciju..na engleskom je i kao sta ne razumes ostavis prazno i ona ti popuni..nista strasno...cak su i zanimljiva pitanja..kao neki test licnosti..da li ste agresivni kad se iznervirate? i tako to ..da ne brinu ljudi dal` ces u trenutku besa da im pobacas decu po kuci...

cao cure,meni su danas poslali dokumenta za apliciranje.moze li mi neko pomoci oko ovog Medical Au Pair Reporta??ovaj dio koji popunjava ljekar....kijem ljekaru to da odnesem:?
Lisa ti si to zavrsila pomagaj..:)
pa da,das tvom lekaru opste prakse..ja sam to populjavala sama posto mi je doktorka neki glupson..kaze nista ti ja to ne razumem dete evo ti kartone popuni ja cu ti potpisati kad zavrsis..i ja sela iza paravana i polako..dok je ona vrsila svoju duznost..

Evo stizem.Ma to je jednostavno.Odneses kod svog lekara opste prakse i on ti to popuni.Usustini sve precrta da je uredu sem onog dela sa boginjama i vakcinama a to ti se nalazi u kartonu iz osnovne skole i trebalo bi da ga imas kog kuce, pa ga samo poneses.Sledece pitanje? :D Pozdrav.

ok thanks...u ponedjeljak nosim,nego se nesto sve bojim da i meni ne bude doktor glupson:):)kad putujes?

radi se test, stvarno je interesantan,kao u nekom zenskom casopisu kad popunjavamo...

A ovo je Thanksgiving,praznik koji dodje curkama glave. :D
Posto ovde imas iseljenike iz svake moguce zemlje na svetu i ima uzasno mnogo religija
Ameri su morali da smisle nesto sto ce svi zajedno da slave,i tako su dobili TG.

Pa ziva nisam jer sam se po obicaju prezdrala ali sve u svemu volim ja da slavim to jer mi se svidja Pumpkin pie!
Malo ruckica,malo vina malo ovog-malo onog i to je to.Zanimljivo je.Mada vise volim Halloween.Ovo je porodicni praznik,Halloween je bolji zbog maski,kostima,zurki,slatkisa...

sorry,ja cu sigurno ispasti neinformisana i glupa al moram da pitam kad je bio taj njihov dan zahvalnosti ..ja mislila da je to nesto u julu.kad slave halloween?:oops:

Hahahahah,da lol.
Da li se secas lekcija o Santa Maria i Pinta, Brodovima Kristofera Kolumba?Ili ono kada su u vodu bacali caj,zbog nekog Engleskog sukoba sa Americkom kolonijama kojima je bilo dosta da im placaju velike glavnice?

Jaoj, secam se sa Kolumbom, cini mi se da je bila obimna a ja nevolim nista sto je obimno! :D I mnooogo nepoznatih reci...

pa da,das tvom lekaru opste prakse..ja sam to populjavala sama posto mi je doktorka neki glupson..kaze nista ti ja to ne razumem dete evo ti kartone popuni ja cu ti potpisati kad zavrsis..i ja sela iza paravana i polako..dok je ona vrsila svoju duznost..

Moj lekar je sve popunio na strani koja nije bila prevedena, jos ja kao "pa imate prevod na Srpskom, sto se mucite" ali tog trenutka sam shvatila da nas je ostalo jos jako malo koji smo eto tako, negde smo stali, valjda zbog gramatike! :D

e jes` pumpkin pie je stvarno slasna..a i cranberry sauce i sweet potatoes..i ja se bas najedoh..jo i sva rodbina sedi za stolom i svi se za nesto zahvaljuju ja se zbunila svi me gledaju i cekaju da kazem nesto pametno i rekla sam...lepo je to,prisete se svi koliko su srecni sto imaju jedni druge i sve to sto imaju..i ja sam bas bila zahvalna juce i happy..trebali bi cesce da mislimo o tome..

Tako je Maro, verujem da nisu ostali ravnodusni! :D

Devojke, zaboravila sam nesto vazno da vas pitam.Dobila sam od opaircare-a mail kazu Tell Us Your Au Pair Story... Ja jos nisam otisla, pa ne znam jel' neko od vas to dobio - da li iskulirati pa odgovoriti kada dodje vreme ili im javiti da je jos rano? Hvala.

hej dobila sam i ja to od aupair care..ali ja sam u usa...verovatno su ti greskom poslali kao sto su meni poslali nesto da stizem mesec dana ranije i u drugi grad...ali to je njihova greska...
samo iskuliraj to i ja sam..ne nameravam da im pisem izvestaj....
inace pazite se kada izlazite u provod ovde ima kretencina i kretenki...eto sinoc nam pridje neka devojka kao da se upozna pa onda dovuce i nekog dedu da s eupoznamo sa njime...i kaze ima ona bedroom za sve nas!!!!ja vec kuvam hocu da je tresnem..pa upita ona jos nesto al dzaba ne razumem...kad kaze ona da mozemo da ostanemo kod nje kuci....svi zajedno a dedom!!!!
uh sto sam bila besna...****** sam joj sve po spisku....da sam bila nepristojno obucena ili nesto tako pa da ljudi pomisle svasta....ali da ti tako kao s marsa dodje i pita takve gluposti!!!!
pazite ovde ima ludaka...:-)

e pa da ti cisto bzvze kazem-ja sam radila taj test u agenciji kad sam odnela gotovu aplikaciju..na engleskom je i kao sta ne razumes ostavis prazno i ona ti popuni..nista strasno...cak su i zanimljiva pitanja..kao neki test licnosti..da li ste agresivni kad se iznervirate? i tako to ..da ne brinu ljudi dal` ces u trenutku besa da im pobacas decu po kuci...

E to!Upravo to pitam jer kako pricamo o aplikaciji setila sam se toga i nasmejala sam se jer je upravo ceo u test u tom fazonu,ko iz nekog Bazara ili Vecernjih Novosti hahahaahahah
Ni neznam gde sam se toga setila...

sorry,ja cu sigurno ispasti neinformisana i glupa al moram da pitam kad je bio taj njihov dan zahvalnosti ..ja mislila da je to nesto u julu.kad slave halloween?:oops:

Zar ti stvarno mislis da sam ja bila informisana o Americkim praznicima pre dolaska ovde??Daj ne zezaj..i nemoj da se izvinjavas please ovde smo svi da bi se informisali i malo druzili.Ok.?
Elem,u pravu si ,Dan Nezavisnosi i jeste 4og Jula i slavi se tako sto se najbitnije od svega ,taj dan ne radi i jos bitnije taj dan ima vatrometa..a ja sam ko malo dete tako da me to super zabavlja...
Halloween se slavi 31og Octobra i taj dan se nose kostimi,pa uvece se ide u skupljanje slatkisa po komsiluku ko kod nas ako znas sta su poklade..ali najbitnije od svega je da za nas malo starije koji smo prerasli slatkise,svake godine se prave fine zurke po klubovima,naravno pod maskama..wow..super su.

hej dobila sam i ja to od aupair care..ali ja sam u usa...verovatno su ti greskom poslali kao sto su meni poslali nesto da stizem mesec dana ranije i u drugi grad...ali to je njihova greska...
samo iskuliraj to i ja sam..ne nameravam da im pisem izvestaj....
inace pazite se kada izlazite u provod ovde ima kretencina i kretenki...eto sinoc nam pridje neka devojka kao da se upozna pa onda dovuce i nekog dedu da s eupoznamo sa njime...i kaze ima ona bedroom za sve nas!!!!ja vec kuvam hocu da je tresnem..pa upita ona jos nesto al dzaba ne razumem...kad kaze ona da mozemo da ostanemo kod nje kuci....svi zajedno a dedom!!!!
uh sto sam bila besna...****** sam joj sve po spisku....da sam bila nepristojno obucena ili nesto tako pa da ljudi pomisle svasta....ali da ti tako kao s marsa dodje i pita takve gluposti!!!!
pazite ovde ima ludaka...:-)

Hhaahhahahahahahahahah Dobro dosla u USA!!

Ja sam sada u Airmontu NY.15 minuta od mene je drugi najveci MALL in USA.Evo moja email adressa ako nekog zanima neke informacije amela.zel@hotmail.com. Moram reci i ovo da jedna djevojka iz Njemacke nije nasla porodicu u 2 sedmice i vraca se kuci.To je tuzno,jer nijedna je porodica nije htjela.

Devojke, bilo bi lepo da nam malo napisete koju rec o izlascima.U smislu neke razlike, posto ovde covek kada izadje obicno se smori.Jel' su momci tamo interesantniji nego ovde? I da, jel' neko od vas mozda sreo ili video neku zvezdu mozda u nekom klubu ili limuzini? :D U potpisu "dete". Pozdrav.

Back