nina_lion
Aktivan član
- Poruka
- 1.229
hlns:hahahahahjao, sad izgleda pochinjete da me mrzite
postajem polako dadilja
i ne mozhete to da prebolite... a jaoj, jadan ja
nego, prijavio sam se na onaj... www.greataupair.com ... jel imash ti [nina_lave] kakvih poimanja, jel tko otsho preko toga iz nashe republike, tamo?![]()
I sama sam svojevremeno imala profil na tom site-u.Ali slusaj sad-Taj site je dobar ,ako si vec u USA,i ako si recimo na Au Pair programu i imas vremena da radis extra jos jedan posao.Ovako ,ako su oni ti koji trebaju da te dovedu u USA,licno se sa time ne bih igrala iz vise razloga.
Prvo,ako si na regularnom Au Pair programu imas pravo da promenis porodicu,zagarantovanu platu i koordinatora koji o tebi vodi racuna i stiti neka tvoja prava koliko-toliko,placeno zdravstveno,placenu kartu etc.
U svakom slucaju niko ne moze da te izbaci iz kuce ako mu se ne svidjas ili bilo kako da te ugrosi jer si zasticen ugovorom kojim su se i sami obavezali.
Sa Great Aupair-om ovo ne postoji-ovo je samo site koji sluzi da spoji porodice i njihove buduce Au Pair-ove ,uz nadoknadu.Znaci,niti su oni ti koji mogu da ti obezbede ikakvu papirologiju,za vizu moras da se izboris sam-znaci turisticka,a ne J1 koju AuPair ljudi imaju ( sa mogucnoscu da se produzi na 2 godine).
Zamisli ti dodjes u porodicu koju nadjes preko Great AP. a tamo neki ludaci.I to bi da pobegnes odmah,a neznas ni gde ni kako ...
S druge strane,pisala sam o SSN -u,a da bi dobio taj broj,ti osim par papira koje mozes da dobijes samo preko agencije,treba ti i pismo od regionalnog koordinatora agencije preko koje dolazis.Znaci,o5 nesto ne stima.
Razmisli pa javi sta si smislio
Pozdrav