pootneek
Obećava
- Poruka
- 69
Apropo jevreja, njihovog stila oblacenja, i svega ostalog.soygirl:zene im se sisaju na celavo i onda nose perike...muski nose one kikice od zulufa sa strane....stalno su u crnim odelima i sesirima i zene maramama...cim padn emrak idu u kuce i zakljucavaju se - nigde ne idu po mraku ( znaci oko 7 uvece )...imaju dve sudopere - jednu za posudje koje je bilo u jkontaktu sa mlekom a jednu za posudje koje je bilo u kontaktu sa mesom...ne jedu svinjetinu i nista od svinje...ne mesaju meso i mleko...i ovo mi je najbizarnije - spavaju u odvojenim krevetima muz i zena i vode ljubav preko belog carsava da muskarac zeni ne vidi facu...ma uzas bre sta da ti kazem...
Ovde kod nas u Brooklynu ih ima koliko hoces...
Zaista ranije nisam imao nikakvo misljenje o njima, kada nisi u kontaktu sa njima i ne znas mnogo. Ono sto je meni smetalo, kada sam bio u USA, su bas ti ortodox jevreji, nekako su ljigavi i odvratni(nisam RASISTA), i nije mi bilo jasno, sta oni kupuju osim belih kosulja, crnih mantila, pantalona i sesira, a Jersey Gardens je bio preplavljen njima. Mogao si ih videti u svakoj prodavnici, ama bas svakoj! :shock:
Ne znam da se oni mozda ne obuku kuci posle 19h u normalnu odecu, malo se raskomote, i daju sebi oduska, u novim tenama, dzinsu, majcicama

I dalje ih ne mrzim, samo mi nisu simpaticni kao npr. crnci, koji su mi zaista smesni, po oblacenju, geganju, kicenju, a crnkinje su posebna prica, njima je frizura najbitnija, te kreacije su pisijada, i svaki dan druga frizura