Da li ima neka devojka koja se nije jos prijavila ili se prijavila ovih dana preko Ayusa-e? Da li je kasno sada za prijavljivanje i koliko traje procedura dobijanja posla? Jel potrebno neko iskustvo u cuvanju dece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sandrinna:Koliko sam upucena, ja posle nekoliko dana u porodici dobijem social security card sa kojom nisam klasican ilegalac, vec bi trebalo da mogu da nadjem posao. Jedino ako mi oni ukinu card nakon sto ih napustim...Mada kako sam cula od nekih drugara mogu da se prijavam na drugu adresu-kad nadjem gajbu, i podnesem ponovo zahtev za ss card, koji bi trebalo da dobijem na osnovu vize, koja ce mi jos vaziti...necu biti ilegalno u zemlji...
sandrinna:Vise volim progressive, mada dobar trance moze da prija...ko zna...mozda cemo se i druziti na nekoj zurkici....
sandrinna:Koliko sam upucena, ja posle nekoliko dana u porodici dobijem social security card sa kojom nisam klasican ilegalac, vec bi trebalo da mogu da nadjem posao. Jedino ako mi oni ukinu card nakon sto ih napustim...Mada kako sam cula od nekih drugara mogu da se prijavam na drugu adresu-kad nadjem gajbu, i podnesem ponovo zahtev za ss card, koji bi trebalo da dobijem na osnovu vize, koja ce mi jos vaziti...necu biti ilegalno u zemlji...
maja_lion:Da li ima neka devojka koja se nije jos prijavila ili se prijavila ovih dana preko Ayusa-e? Da li je kasno sada za prijavljivanje i koliko traje procedura dobijanja posla? Jel potrebno neko iskustvo u cuvanju dece?
e, neshto sam videO, na nekoliko sajtova, da i mushkarci mogu da rade Au-Pair o_O? [inache sam prochitao celu temu vecj davno iz interesovanja chisto ]
sandrinna:Ninaaaaa, pa ti vracas nadu srecu i nadu u moj zivot....![]()
hlns:e, neshto sam videO, na nekoliko sajtova, da i mushkarci mogu da rade Au-Pair o_O? [inache sam prochitao celu temu vecj davno iz interesovanja chisto]
hlns:hm, taj samkrshna momchina, taman za koshenje trave i chuvanje pachurlije [utrenirao sam se sa djavolima od tetke
]
p.s. pustio sam mail ayusa, pa cje vidim shta cje da kazhu![]()
sandrinna:AYUSA iz BG-a salje na svakih 20 devojaka jednog muskarca
hlns:hahaha, pushtaj mi fige, kako cju da baratam mamicama ako mi drzhish fige![]()
![]()
hlns:baratam ja svime i svachime, oshtrim, sechem, ako treba i na terasi![]()
[odo da se prijavim na neki sajt kao aupair]
sandrinna:Ma snaci ce se, ipak je on "krshna momchina".....blago mamici....![]()
![]()
![]()